За две минути ми преобърна мисленето, браво.
И твоята житейска история е разтърсваща, но получителна.
Ами с колегата аз и не съм искала да се занимавам.
Излизам с момче на моите години и много го харесвам.
Но той такива хубави неща разказва за техните, но също така че и баща му е много строг, което още повече би ме притеснило за в бъдеще.
Иначе момчето е на моите години, даже аз съм по-голяма с 6месеца.
Но идеята ми е ако тръгна да се запознавам с тях как да го обясня.
quote author=Nevena Virolan link=topic=1673928.msg48299478#msg48299478 date=1721054624]
Мъж, който те харесва и иска няма да има проблем със семейството ти, което не е и наблизо. Даже и за брак няма значение за повечето мъже. Даяна, Уелска принцеса, отгледана от детегледачки и в интернат от малка, се ожени за престолонаследника. Почти като тебе съм отгледана и съм щастливо женена от над четвърт век, при това с мъж от вярващо, ходещо на църква католическо семейство. Имах и други кандидати.
Не разбирам съветите да криеш, че не си отгледана от родителите ти. Че ако това беше проблем, никой английски благородник нямаше да може да се ожени, защото от люлката са хвърлени на детегледачки и после на 3, 6 или 8г отиват в интернат.
От всичките ми тръпки и гаджета само един беше казал, че не би се оженил за дъщеря на разведени родители. Е, още 101 не се ожениха за мене, така че и причината не е от голямо значение.
Не бих се правила на маймуна и не бих крила и таяла обстоятелства от живота ми за да съм с мъж.
Ти живееш в Германия, където предразсъдъците са по-малко и има всякакви хора от цял свят. Живей за себе си и бъди щастлива!
Ко стана с 47 годишния колега?
[/quote]