Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 793
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Варна
Защо да се покачват баловете на трето?
Invierno, да бих. Но имам горчив опит с предходното ми звънене цял ден по всички телефони, никой не вдигаше. Накрая и ми представиха грешна информация, както се оказа. Все пак бих опитала.

# 1 246
Такаа...има два дни за записване, на следващия ден обявяват свободните места и после още 2 дни за подаване на заявление.  Ако се запишат и ина обявено място за желаната паралелка, кога ще трябва да се отпишат. Да не им направят проблем.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 10:55 от Bory Ana

# 1 247
  • София
Добро утро. Извинявайте ако въпросът ми е тъп Wink още си пия кафето
Какво значи, че дадено училище е избрано да стане иновативни в учебната 24/25

Списък за тази година от МОН , кои училища са избрани

# 1 248
"Иновативните училища разработват и въвеждат нови методи на преподаване, внедряват иновативни елементи в организацията и съдържанието на обучението и усъвършенстват управлението си.
Иновативните процеси се въвеждат в продължение на четири години, като за всяка учебна година са описани конкретно етапите на напредъка и резултатите. Те подлежат на постоянен мониторинг, като целите са насочени към личностното, интелектуалното и емоционалното развитие на учениците."

По инфо от нета

# 1 249
То не е “избрано” а е кандидатствало за да придобие такъв статут. Като цяло е малко измишльотина цялата работа, ама айде. Примерно въвеждат стем, или правят блокове по предмети, или разни други леки промени от стандартното

# 1 250
  • София
То не е “избрано” а е кандидатствало за да придобие такъв статут. Като цяло е малко измишльотина цялата работа, ама айде. Примерно въвеждат стем, или правят блокове по предмети, или разни други леки промени от стандартното
чакайте сега...добре де, избрано е, след като са кандидатствали. То е ясно, че не е на лотария.

# 1 251
Одобрено е различно от избрано. Който е кандидатствал и покрил критериите получава статута.

# 1 252

Пунта мара е в случая иновативността на 20-то.

# 1 253
Привет, момичета!Един бърз въпрос-има ли срок от деня на навършване на 14 години за подаване на документи за издаване на лична карта?

# 1 254
Едномесечен е.

# 1 255
  • София
Къде може да се види информация за брой некласирани ученици по области /градове? Това би било полезно за тези, които участват искат да участват на трето класиране, да си направят сметката. Все пак не е зле да има някаква прозрачност и да се виждат балове на некласирани ученици и прочие, така няма да го има този хазартен елемент. Утопично ли е това, което искам Grinning

Точно си го мислех и аз наскоро , защо пък не кажат брой деца некласирани и баловете им като процент, бройка примерно, като че ли риска тогава ще е по премерен.

# 1 256
# 1 257
30 дни е по закон.

# 1 258
  • Варна
Vivi, аз пуснах един мейл сега до нашето РУО да питам може ли да сведат до нас тази информация. Предлагам и други да го направят, така може да се вслушат. РУО разполага с тази информация и не виждам защо трябва да е конфиденциална.

# 1 259
  • София
Но никой не глобява. Отидохме със закъснение 3 месеца.

Иновативно нищо не значи. Досега бяхме в такова и нищо иновативно не видях.

Общи условия

Активация на акаунт