Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 758
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 150
Баща и купи часовник същата марка като телефона и. Аз съм скарана с техниката, но много функции има и детето е доволно. Направил го е без да съгласува с мен, в момент на радост и голяма гордост, но те женските бащи са такива

# 151
Жоржи, стискаме палци и ние, дано да се сбъдне желанието на момата Simple Smile
По принцип награди за изпити, оценки и други подобни не даваме, този път обаче така се случи, че подновявахме договор за телефоните и от там му поръчахме телефон, той пък дойде точно след резултатите от НВО / които не са били нещо уау/ и той го прие като награда Laughing

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 08:35 от Plami80

# 152
  • София
Бяхме (по-скоро аз) забранили купуването на нови игри през 2ри срок. Не беше много доволен и имаше известно време тръшкане. Все има нещо ново или нещо интересно за купуване… що не купуват така книги…

Та след изпитите вдигнах забраната и той си избра две игри. Даже хич не беше зле, че точно тогава ги купихме - имаше намаления.

# 153
  • София
Ние ги водихме 2 на ресторант, което за тях е голям кеф.
Младежът беше на море по мъжки с баща си, тя с мен отива на концерт на Тейлър Суифт, което е най-голямата й мечта.

# 154
  • Sofia
Пожелавам ви успех на второ класиране, ще следя макар и да не трябва да се вкарвам във филми... 🍀
Тийнейджърката цяла година, ама цяла без да преувеличавам е учила супер усърдно и в училище и частни уроци и абсолютно заслужено е с пълна 6 и наградена с грамота пред випуска от директорката. След дълги преговори, каза че иска телефон, баща й й купи веднага още преди матурите, дори й се ядосваме на характера, че никога нищо не иска, все гледа на другите да им е добре.... Събрало се е в това същество всичко положително от двата ни гена... Дано дано така си остане,но и да не страда в живота. Какво дете ми се е паднало...  Чак някога се чудя!

# 155
Моят си купи телефон със свои пари, който вече е със счупен екран, а ние го разходихме до Рим. Взехме билетите, когато го видяхме, колко сериозно учи по физика, но му казахме за пътуването след НВО МАТ.

# 156
Малка да разнообразим темата да ви питам. Вашите деца получиха ли специална награда след изпитите?
Моята не само, че не е наградена, ами е и наказана без летни лагери и пари (купува си ел.цигари), заради това, че цялото семейство трябва да стои в София, за да дебнем класиранията по хаотичните й желания, вместо отдавна да сме на по-хубаво място.

# 157
  • София
Spensa, за 138 може да слезе от метрото на Жолио Кюри и да ходи пеша около 10-15 минути, хубав район и приятно ходене. Може и да слезе на Орлов мост и с почти всеки транспорт до Плиска, от там е на няма и 5 мин. Като довършат новото метро ще може и на Гео Милев и Коперник.
Mravchca_V, за успеха получи нова прическа - боядиса се по някакъв странен начин. Имаше условие над колко точки ще го разреша и платя. Отделно за цялото й отношение получи екскурзията до Милано с концерта на Стрей кидс (щеше да го получи и без НВО, но това е друг въпрос).

# 158
Моето дете беше рожденичка в деня на втория изпит и отидохме на басейн, а вечерта получи за РД комплект сребърна гривна и обеци. Обеците на ушите й не се задържат дълго, гривната не я сваля. Не знам дали се брои като 2 в 1. След уикенд на морето в края на юни, сега сме на път за малка морска почивка между двете класирания. Особени вълнения нямаме относно второто класиране - в нашия град няма да мръдне напред, а в другия има слаба надежда. Второто класиране беше повече за време за размисъл и избор.

# 159
  • София
Ех как се кефя на децата, които наистина отиват с желание на второ класиране,  на мен ми е свито някак , нашата и все тая всъщност отива на второ, но и все тая , каза че не иска училищата , които са нагоре в списъка , а ще чака да види 3то класиране как ще е , защото си избра сегашното , но друга специалност, заради това да бъде с други деца , неини познати приятели, които са там приети.
Аз пък от друга страна си и казах , че може и да няма места след това там и да си знае , че ше стои където я приемат на второ.
Според мен един ден ще ми е благодарна , ако не я слушам аз толкова , защото тя е не ориентирана и доста често после ми казва ти си виновна , защо не ми каза или защо ме слушаш, така ми казва.

# 160
На каката, когато беше 7 клас и продължи в пмг й купихме телефон iPhone.
Сега наборът иска нов компютър😀

# 161
Моята пък, с кеф отива на второ класиране, аз също, защото и двете не го искаме това училище. Всяко друго нагоре е добре дошло 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 162
Моята пък, с кеф отива на второ класиране, аз също, защото и двете не го искаме това училище. Всяко друго нагоре е добре дошло 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Успех и на вас !
На мен са ми странни хората, които казват, какво толкова, без училище няма да останат .. Няма, то е ясно, ама пет години да ходи детето без желание е голямо мъчение  .. За мен това е много важен етап в живота, децата се формират като личности, някой от най- трайните приятелства остават от този период , затова и средата е важна

# 163
Аз пък сега проверих в системата и статусът все още не е променен... Стои на "незаписан", въпреки че подадохме заявление още в понеделник, че и номерче си имам... Сега се чудя дали да не се разходя и днес до там.

# 164
  • Варна
Получи си подаръка, след като я записахме в така желаното НУИ, не вярвах че ще успее, но се представи отлично. Много не ми се искаше, но тя единствено пожела обеца на пъпа, е заслужи си я. Моля не ме убивайт с камъни, вече се опитаха да го направят в друга тема Simple Smile А другата седмица ще я водим на Хилс оф рок на любимите Корн.
Късмет на всички, които ще чакат класиране в петък.

Общи условия

Активация на акаунт