Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 807
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, дами! Поздравления за децата! Ведро настроение цари тук и е много приятно да ви чета. Моят син е приет в 1АЕГ, с което, като бивш възпитаник, аз съм ок, но той иска някоя от водещите с информатика. Чакащите второ класиране да имаме успех и там, където децата искат, да стане! Позитивна енергия и от мен! 🙂

# 136
138 и 31 с какъв транспорт ходите дотам?

Зависи къде е стартовата точка. Трамвай 20 минава и покрай двете.

# 137
До 31 използваме  автобус 120

# 138
  • София

Зависи от къде вие ще пътувате,
138 е много удобно , от Плиска е на 5мин пеша, има преди нея от центъра и друга спирка , тя пък на 2 мин от училището.
Днес ходихме до 138 мо и ни хареса и училището и квартала и удобния транспорт.

# 139
138-мо е изключително комуникативно - близо е до Плиска, където спират повече от 10 превозни средства. Освен това покрай него минават трамвай 20 и автобус 72.
До 31во в момента се стига по-трудно, т.к. се строи метростанция. Все пак от там минават трамвай 20, автобуси 120, 305 и 9.

# 140
  • София
До 31 има автобуси няколко и трамвай.
Аз пък за 133 не мога да намеря актуална тема, всички са стари

# 141
От най-близкото метро трябва да дойде човекът

# 142
От най-близкото метро трябва да дойде човекът

За 31 обмисляхме евентуално да ходи по Иван Асен от метростанция СУ, за 138 има 15 минути ходене от метрото на Жолио Кюри.

# 143
  • София
За 31во може като слезе от метрото и да вземе 413 (мисля, че това беше) от Орлов мост.

# 144
# 145
И ние сме подали за второ, но къде ще попадне не знам. Лично на мен не ми се ще да се засича  отново в един клас с малка част от децата от стария му клас. По някаква неясна причина за мен, поема само най-лошото от комуникацията с тях. Иска ми се да започне на чисто, умно дете е, но няколкото по-близки приятели не учиха и той явно реши, че е срамно да се учи едва ли не. А да не казвам колко пъти като е получвал по-високи оценки са му казвали, че той няма тия знания и е преписал и на него му е обидно и иди доказвай, че не е така. Истината е че го мързи  дори пищови да си направи. И сега е с около 400 точки с много малко учене. И хиляди пъти му казах представи си какво щеше да е, ако много малко се беше напънал. Така, че за мен средата в момента ми е от ключово значение.
А темата за приятелството, колко сме я коментирали, но той не я разбира. Може би, защото не е имал истински приятели, според моите критерии и не схваща какво говоря. Дори когато го прецакват, той си мисли, че е ок това между приятели, не било нарочно...луда работа.

Далил, все едно аз съм го писала това за моя син, дума по дума, даже балът е подобен. Ако не се лъжа, дори се надяваме и на едни и същи училища на второ класиране. Стиксам ви палци!

Отидохме в понедленик рано-рано, пуснахме заявление за второ класиране. Той хареса настоящото училище, имаме съседче, което е в 9. клас там, разказа хубави неща. Успокоих се, като че ли. Каквото има да става, да става.
А наборът е в разгара на ваканцията и май не го тресе колкото мен Trollface
Късмет на всички деца и спокойствие за нас...омммм Hug

п.с. за 31 може да се хванат няколко тролея от Орлов мост.

# 146

Далил, все едно аз съм го писала това за моя син, дума по дума, даже балът е подобен. Ако не се лъжа, дори се надяваме и на едни и същи училища на второ класиране. Стиксам ви палци!

Отидохме в понедленик рано-рано, пуснахме заявление за второ класиране. Той хареса настоящото училище, имаме съседче, което е в 9. клас там, разказа хубави неща. Успокоих се, като че ли. Каквото има да става, да става.
А наборът е в разгара на ваканцията и май не го тресе колкото мен Trollface
Късмет на всички деца и спокойствие за нас...омммм Hug

п.с. за 31 може да се хванат няколко тролея от Орлов мост.

Да, за 31 и 32 сме конкурети, но зависи какви паралелки сте писали:) Нашите главни желания бяха с математика и софтуерни технологии, без никакви природни, история, философия или пък първи немски. Труден избор. И квото можах изсмуках от пръстите си и 14 желания направихме, от които само 3 истински, другите защото все някъде трябва да учи.
Знам кои са вероятните варианти за победа и си имаме директен транспорт и до двете места. Че и ако не се придвижим нагоре и останем в 7мо, пак лесно се стига от нас, но там на центъра много ядене, много нещо, ще фалираме, както още не може да си прави сметката, че тия пари са за цяла седмица. А на другите по-ограничено от към избор на храна в околността.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 23:03 от dalil

# 147
Добро утро на всички. Вчера таман си мислех, че съм ви изчела и хоп нова тема:joy: оптимистка.
Ходихме снощи до училището и бяхме взели всички документи, но като влезна в него и реши, че ще подава за второ и няма да се записва Grin шанса ѝ за второ е минимален, но пък желан. Яд ме е малко на нея, защото като нареждах, че трябва да се учи, за да може тя да избира училището ме гледаше със зверска досада, но това са си уроци и човек трябва да ги научи по един или друг начин.
Гледам коментирали сте и АК, така упорито го рекламирах в нас, но английския е изключен по всички параграфи Grin
Сега ще чакаме петък, а момата е стиснала палци на всички ръце и крака Blush

# 148
  • София
Поне голяма част от нас ще има за какво да се тревожи до петък 😉😘😉
Защо пък да ни е спокойно

# 149
Малко да разнообразим темата да ви питам. Вашите деца получиха ли специална награда след изпитите? Вчера излизахме с приятели и те бяха възмутени че не сме го наградили след такова добро представяне на този важен етап от училище.
Моето разбиране е, че вкусът на успеха е най- голямата награда. 😀

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 09:35 от Mravchca_V

Общи условия

Активация на акаунт