Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 683
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 120
Отидохме и ние да подадем за второ класиране днес , моето момиче обаче си хареса училището, то си е удобно и не е лошо близо е до нас , да но не с японски , така че отиваме на второ класиране, ако не е удовлетворена пак , ще пробва за същото училище с друга паралелка освен на 3то или 4то класиране.
Тя всъщност доста се разколеба за предните си желания заради децата в квартала , как само тя щяла да бъде някъде, имала познати в това училище , пък на смени били пък щяла да си ходи с тях , а бе ий такива неща.
18 то? Моята я записах вчера с корейски.

# 121
  • София
Отидохме и ние да подадем за второ класиране днес , моето момиче обаче си хареса училището, то си е удобно и не е лошо близо е до нас , да но не с японски , така че отиваме на второ класиране, ако не е удовлетворена пак , ще пробва за същото училище с друга паралелка освен на 3то или 4то класиране.
Тя всъщност доста се разколеба за предните си желания заради децата в квартала , как само тя щяла да бъде някъде, имала познати в това училище , пък на смени били пък щяла да си ходи с тях , а бе ий такива неща.
Не, 138мо с японски е, днес се записваха някакви хора и ги чух, че живеели до 18то , но избрали 138мо , но с каква паралелка бяха не разбрах.
Не е лошо училището, обаче се стресна от японския, трудно било ала бала.
Аз иначе много искам в 18то да я вземат , но с ФЕ/ИЕ , много ми харесва това училище , успех на вас в новото училище.

# 122
Не, 138мо с японски е, днес се записваха някакви хора и ги чух, че живеели до 18то , но избрали 138мо , но с каква паралелка бяха не разбрах.
Не е лошо училището, обаче се стресна от японския, трудно било ала бала.
Аз иначе много искам в 18то да я вземат , но с ФЕ/ИЕ , много ми харесва това училище , успех на вас в новото училище.
И на вас успех. Дано я приемат.

# 123
  • у дома
Аз не казвам, че искам да са заедно. Или ще са, или няма да са, оставям съдбата да реши Simple Smile И все пак се чудя какъв е начина на подредба на паралелките, за да знам какво да очаквам. Ако някой знае, ще съм благодарна да сподели.
Всяко училище си решава различно

# 124
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте и благодаря за новата тема! Flowers Bouquet

Честито на записалите се днес и успех на останалите за второ класиране! Дано всички деца си намерят местата и се чувстват добре в училищата, в които са приети!
Едва ви изчтох и сега вече ме мързи да пиша, та толкова от мен.

# 125
. Имате ли междинни желания, които не са толкова желани?
Не, няма междинни. 1-во желание 91 НЕГ, 2-ро желание 1 АЕГ и това са й двете най-големи желания. Приета е по второ желание. Вчера ми каза да не се безпокоя, че искала да изчакаме второ класиране и,че ще се справи в немската, ако я приемат, но я видях, че като отидохме в 1 АЕГ се поколеба.

Ами, супер! Детето е спокойно Simple Smile, шансове за издънки няма, какво по-хубаво? Аз бих чакала с любопитство и спокойствие второто класиране Simple Smile. Междувременно днес може да погледнете учебните планове за петте години, клубовете по интереси в двете училища, резултати от НВО 10 клас, ДЗИ  (макар че са много сходни), да обсъдите възможностите за лайстунг паралелките в НЕГ, да проучите мнения за учителите, директорите и така да направите едно вторично и по-задълбочено проучване (ако то вече не е факт за вас). Току виж нещо да излезе, което да наклони везните и да ви помогне да решите по-лесно.
(П.С.  и моето момче е прието в 1АЕГ).

Мацки, ако може златната рибка да изпълни едно желание и за моето момче - той силно иска немска гимназия! Благодаря!

# 126
Аз не казвам, че искам да са заедно. Или ще са, или няма да са, оставям съдбата да реши Simple Smile И все пак се чудя какъв е начина на подредба на паралелките, за да знам какво да очаквам. Ако някой знае, ще съм благодарна да сподели.
Nelika, ако правилно разбирам, става въпрос за ФЕГ. Може да питате и в групата им, там поне от първа ръка могат да споделят - https://www.bg-mamma.com/?topic=1502814.360 Simple Smile

# 127
  • Видин
Ами ние вчера се записахме в професионалната гимназия. Всички бяха много усмихнати. Направи ми страхотно впечатление класната му, хареса ми от пръв поглед. Специалността му е "Организация на хотелиерството", но явно много се набляга на професионалния английски. Попита го как е с английския (който му е най-силният предмет), аз й се похвалих, че е изкарал 90,75 т на нво (което сигурно не е за хвалба, не знам колко е било трудно) и така. Неговите приятелчета са в езиковата гимназия, но виждам, че не страда много от това или поне не го показва. Смятам и вярвам, че тук ще му хареса и може да му се отворят страшно много възможности, стига да полага малко усилия и да е прилежен. В класа му ще е едно негово приятелче. В училището се влиза само с персонален бадж със снимка на детето, минава се през машина, която отваря прелките. Много професионално и сякаш на друго ниво ми се струва всичко. Сега строят и още една сграда по проект и ще е готова другия месец... Общо взето аз се успокоих, вчера бях много доволна от отношението при записването. Остава и той да е доволен и всичко е точно.
Успех на всички, които ще участват на второ класиране!

Редактирам и добавям: Платих 100 лв за училищна риза и тениска, както и за баджа и необходимите учебници по специалните предмети.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 18:00 от amanita

# 128
  • София
amanita, поздравлиния и да ви е на късмет новото училище.
Хубаво е като чета подобни първи впечатления от записващи родители. Дано има повече такива мнения в темата.

# 129
Някой знае ли дали има тема за 31 во СУЧЕМ (София)? Попадам на някакви ,но  или са стари и не са актуални или са за първи клас.

# 130
# 131
# 132
# 133
  • Пловдив
Добро утро, айде и аз в новата тема.
Ние вчера ходихме и се записахме. ЕГ Пловдив, сега остава въпросът, дали ще се падне със съучениците си в един клас..
А колко деца от неговия клас от МГ са приети  в ЕГ?

# 134
138 и 31 с какъв транспорт ходите дотам?

Общи условия

Активация на акаунт