Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 876
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 750
Toscana, вашият си бал стои същият, в таб на желания за 2ро срещу всяко са заредени референтните за 2ро класиране.
Да, права сте. В бързината съм отворила таб-а на първо класиране.

# 751
Не мога да ви изчета. Докато сте писали ние обикаляхме късноантичната крепост "Вича" на нос Св. Атанасий в Бяла и след това на водната пързалка. Чак като седнахме да хапнем на плажа погледнах класирането - запазила е позициите си от първо класиране. Още се чуди "полиграфия" или "банково дело" да избере. И двете училища, макар и доста различни, й  харесват. Аз също съм раздвоена, не искам да й влияя, това е нейният живот.

# 752
Ако някой има във второ класиране с ТУЕС в желанията, напишете до колко е паднал бала, моля Hands Pray
На първо:    момчета - 473,50     момичета - 474
На второ:     момчета - 472,50    момичета - 472

# 753
  • София, Младост 3
Ако някой има във второ класиране с ТУЕС в желанията, напишете до колко е паднал бала, моля Hands Pray

472.50 момчета и 472 - момичета

Очаквано, минимален спад в баловете на топ училищата тази година.

# 754
  • София
Русалка, само споделих.  Права си, че за немския е друго.
Така или иначе съм на мнение, че прави добре гимназията, която и да е, да осигурява нейтив и е оправдано, ако не е намерен друг начин, да помагат и родителите, при положение, че училището не може.
Друг е върпосът дали наистина не може училището, че и други неща се споделиха.
Да,аз само доуточних разликата между немския и другите езици по отношение на нейтив. Иначе лично за мен е в пъти по-ценно осигуряването по един или друг начин на нейтив (дори  и последният да е някой леко странен индивид) от изучаването на предмет на езика, ама с бг учител. Често такива са супер по самия предмет, но не са чак толкова блестящи с езика..

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 15:21 от пенсионирана русалка

# 755
  • София
Извинявам се, прави сте че не освобождаваме, ама то от вълниние...
Успех на всички продължаващи към 3то

# 756
Оставаме в 32ро

# 757
Леле колко положителни редове Heart Exl браво на децата успели да се качат , искрено се радвам за вас Smiley

Нашата е прекласирана, ще я видя дали ще й стиска да се бори до край или ще се примирява Grin

# 758
  • Sofia
В английски и немски език, останахме в нея на 1 класиране.

# 759
1 прекрасна точица не стига

# 760
  • Варна
Варна. За желаните гимназии баловете са паднали само с точка. Ние оставаме на същото място класирани.

# 761
ТУЕС е без квоти (както и СМГ, и НПМГ и някои паралелки в други училища). Бала по полове не говори много, гледайте сумарното падане на бал...
Не че е голямо в посочения случай, де Simple Smile

# 762
Надявам се положителните емоции да взимат превес!

Синът ми е приет в Компютърната гимназия в Правец и обмисляме варианта да учи там. Зодия Везни съм, дано не превъртя и аз....

# 763
Във Варна, в Първа езикова АЕ+НЕ балът е паднал символично с 1 точка, близко дете бореше 1,5 т.разлика и смятах, че ще успее, но тази година не е като други години...

# 764
  • София
Ах, този испански - беше вътре във всички езици на 1АЕГ, но не и в тази с испански. Казва, че е доволна, дано!

Общи условия

Активация на акаунт