Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 300
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Герани, благодаря! Смях се със сълзи на твърдението, че директорката на Испанската е супер.

Лютиен, за пореден път - благодаря, че се грижиш за нас!

# 16
  • София
Хоп, в новата тема, много мерси на създателката.
*Sesil* от къде трябва да се бяга като дявол от тамян 😆

# 17
И на мен ми стана интересно. Според темата всички деца се натискат да учат повече и повече в гимназията, и повече, и още отгоре. Пък тоз младеж бяга от учене, срамота Simple Smile

# 18
  • София
Luthien, отново благодаря за темата и ангажираността ти Flowers Hibiscus
Тази година има много новоизлюпени фактори, които ще окажат влияние върху движението на баловете. Каквото - такова, ще рендосваме портокалови кори за реване до дупка Joy

# 19
  • София, Лагера
Ей, омагьосахте ме с този испански! Сега бях на кино на испански филм. Излизам, пред киното се разминах с испанско семейство с деца. На спирката на трамвая пак някакви испанци имаше Laughing

Скрит текст:
За феновете на испанския, в момента се въртят в малките кина 2 филма на Сеск Гай - "Сантиментално" и "Истории, които не са за разказване". Много са хубави!

# 20
  • Пловдив
И аз се включвам в новата тема. Записахме участие за второ класиране. Вярвам, че всяко дете ще си намери своето място и след 5 години ще тъгуа от раздялата.
Чакаме петък и дано повече деца се усмихнат широко! 🍀

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 23:27 от vany6a

# 21
Благодаря за темата!
Ние ще ходим за записване в последния ден, напомних пак за второ класиране и не иска.
Поне ще учи така желания език - френски.
добре че корейски и японския бяха надолу в списъка 😂
много са екзотични и интересни, но не го виждах да ми говори ма такъв език..
стискам палци на останалите за второ класиране 👍

# 22
И ние подадохме заявление за второ класиране, като до последно не беше убедена. От петък го мислим, изреждаме минуси и плюсове, но искахме решението да е нейно. Носихме всички документи ако реши да се запише, дори докато попълва заявлението девойката си даде няколко минути за размисъл Simple Smile
Никой не знае колко от наученото ще им е полезно за в бъдеще, важното е да се научат да учат Simple Smile и да са в приятна среда.

# 23
Благодаря за новата тема! Ние сме още морски, утре вечер се прибираме. Дипломата не сме взели също. Най-вероятно ще записваме, няма да чака второ класиране.

# 24
  • при моите любими
Ей, омагьосахте ме с този испански! Сега бях на кино на испански филм. Излизам, пред киното се разминах с испанско семейство с деца. На спирката на трамвая пак някакви испанци имаше Laughing

Скрит текст:
За феновете на испанския, в момента се въртят в малките кина 2 филма на Сеск Гай - "Сантиментално" и "Истории, които не са за разказване". Много са хубави!
Испанците правят страхотни филми, особено криминални/трилъри.
Аз съм истински фен на европейското кино. Благодаря ти за препоръката. Още утре ще отидем на някой от тези двата.

# 25
И на мен ми стана интересно. Според темата всички деца се натискат да учат повече и повече в гимназията, и повече, и още отгоре. Пък тоз младеж бяга от учене, срамота Simple Smile
ААА, не всички Simple Smile моите и двамата са енергоспестяващи, въпреки че единият е, а другият има шанс да попадне в добро училище
Днес подадохме заявление за второ. В първа английска организацията беше безупречна. В реално време ни отразиха заявлението в системата, дадоха и входящ номер. Директорът беше на място и надзираваше лично процеса по въвеждане на данните в системата. Видя ми се симпатичен, въпреки писанията тук

# 26
АК е предпочитан предимно от желаещи да учат и живеят след това в САЩ или за "престиж".

Извинявайте, но изобщо не е вярно. Много малка част от випускниците на АК отиват да учат в САЩ. Огромната част отиват в Европа.
За "престиж" също няма нищо вярно. Поне 90% от децата там са от семейства, за които образованието е ценност. Доста от тях не са милионери, нито много богати, а разчитат на това, че Колежа дава намаление от таксата на доказалите нуждата от такова.
Хич не са Куул такива намеци 😂 и нямам нищо общо с Колежа, защото детето ми е още в прогимназия. И за мен таксата е проблем. Ако не беше, нямаше да се замисля...но мисля, че не е уместно тук да се обсъжда АК, защото темата е за прием след НВО, т.е. в държавните гимназии. За АК си има отделна тема, пишете там, ако Колежът толкова ви интересува 😂😂😂

# 27
  • София
Темата не е за НВО и прием в държавните гимназии. Темата е наборна - съществува преди, ще съществува и след 7-ми клас, и в нея може да се обсъжда абсолютно всичко, свързано с наборите. Че и с техните родители. JoyВъв всички наборни теми има потребители с деца в различни училища - ДГ, АК, други частни... Просто тази година е нормално акцентът да е върху НВО и приемът в гимназиите изобщо. Всички гимназии. Така че обсъждането на АК си е съвсем уместно.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 10:35 от sanaka

# 28
Благодаря за темата.
Тъкмо набора пристигна във Варна! Ваканцията му наистина вече започва с пълна сила.
Стискам палци за децата на 2ро класиране!
За 2ра английска момиче е подало за 2ро класиране, чака НПМГ информатика, а сега е приета с немски 2ри език.

# 29
  • На планетата земя
Мен много ме притеснява това, че вчера подадохме заявление за второ класиране и все още стои статуса незаписан. Чудя се да мина ли пак оттам днес, аман от тези нерви до последно. Има ли някой друг, който да е като нас? Вчера ги питах кога ще се смени този статус и ми казаха на 19.07., може ли така?

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 05:51 от BUBA_k

Общи условия

Активация на акаунт