Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 291
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 45
Номерът който се пише в заявлението е този от служебните бележки които им раздадоха от училище за НВОтата

# 46
В заявлението за участие на второ класиране се попълва номера, под който детето участва в НВО , с който влизате в системата на инфоприем. Ако някой не пази служебната бележка, но влиза в инфо прием от телефона, този номер се появява за автоматично попълване за вход.

# 47
  • Sofia
Пише се входящия номер от служебната бележка
Входящият номер е този от служебните бележки на децата. За 2ро класиране понеже ще бъде в същото училище вероятно 1паралелка напред ми казаха да не го водя детето ще го разпиша аз на двете места.
Пред мен имаше др родители също записваха децата без да са там.
Успех 🌸

# 48
В 32-ро подадохме заявлението за 2-ро класиране. На самото заявление имаше място за подпис на ученика, но имаше и родители без деца и си минаха. Аз изрично попитах ако не се изместим напред, при записване в самото училище ще трябва ли пак да водя детето. Отговориха ми, че е желателно но не и задължително. Показаха ми самото заявление и в него няма място за подпис на детето.

# 49
Благодаря за новата тема.
Да я изпишем само с хубави новини и вече напрежението да отминава 😊
При нас днес ще е последен ден за размисъл и утре ще подаваме документите.
 Девойката умува дали да остане във ФЕГ или да участва на второ класиране за НПМГ. Вече се разколеба кое е по-желаното, пише списъци с плюсове и минуси и я виждам, че се е напрегнала.
Аз като една Везна не искам да допринасям за колебанията и чакам тя да вземе решението 🙄

# 50
Вчера запитахме дъщеря ми в 1 АЕГ. Статусът се смени веднага на "записан".

Потвърждавам добрите отзиви за директора. Направи ми добро впечатление, че е на място и лично следи записването на всяко дете.

# 51
Luthien, благодаря за темата! Flowers Bouquet
Честито на записалите се на 1-во класиране!
Успех на всички, участващи във 2-ро класиране и дано в петък да имаме поводи за празнуване!

# 52
Благодаря и аз за новата тема🌸

Наборът записан софтуерни и хардуерни науки в пмг🍀 Второ желание е, но най-голямото желание е да бъде в пмг, така че много не тъгува по паралелката с математика- в нея има избор за втори чужд руски или немски език. Той категорично не желае руски, след като вече го учеше и не е неговото. Паралелката софтуерни и хардуерни науки е с втори език немски и това също наклони везната при вземане на решение. Сравнявахме програмите- математиката в паралелка софтуерни науки е само 2ч седмично по-малко в сравнение с паралелките - математика. С оглед желанието му след училище да продължи да учи компютърни науки, съдбата го е разпределила в правилната паралелка🍀
Рано сутринта нямаше хора, когато го записвах. Отидохме заедно с набора. Предварително бяхме попълнили комплекта с документи - свалихме го от сайта на училището.
Дадоха ни бележка с входящ номер.
Служебната бележка  за записан ученик- есента по служебен път ще се подава към социалните.
 Статусът в МОН още не е променен, ще следя днес и утре.
Успех на всички деца и на всеотдайните им родители🍀

# 53
За нас ваканцията започна официално от днес.
Вчера я записах в училището.
Искаха присъствие на дете, защото я караха да попълва декларация и да се подпише.
Явно си зависи от училището.
Отразено е в системата на МОН записването и в училището.
Шефката ми подписа вчера отпуската и в петък заминаваме на море.
Успех на всички на 2-ро класиране.

# 54
  • Пловдив
Добро утро момичета
Към подалите заявление за 2ро класиране, на мястото за входях номер  се пише номерът, който са ни дали от служебните бешежки предполагам, а не този който излиза когато подадохме желанията за 1во класиране 🤔
Благодаря на отговорилите и успех на всички 🌸

Здравей!

Пише се номера, с който влизаш в ifopriem.

# 55
Благодаря за темата. Ще ми е интересно в анкетата да има опция "не е прието никъде". Макар да не вярвам сред следящите темата да има много такива.
Опцията "Продължаваме на второ" ще е валидна в този случай.

# 56
Записахме я във 2АЕГ. За времето, което бяхме там, трима (с нас) записваха, двама - подаваха за второ. Хубаво впечатление ни направиха, детето хареса всичко, поръчахме тениски и униформата. Сега казва, че няма търпение за 15.9 и иска да й купя христоматията за 8 клас.
Успех на всички!

# 57
Бихте ли споделили цени на униформите и какво включват? Четох, че само тениските са задължителни, но те са на размери, нали? За какво им вемат мерки тогава за да знам дали да влача детето при записването

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 11:23 от Г-жа Рамацоти

# 58
  • София
И моят ще се пробва за 2ро класиране.
Евентуално да мине в системно програмиране в туес. Сега е туес, мрежи. Според мен мрежите са по-интересни, но той ще учи.

# 59
  • при моите любими
Тениските са размер от ХС до ХЛ. Цената е 28лв за брой. Има 5 варианта на цвят за момчета. На официалната униформа не помня цената. Сега не сме поръчвали.

Общи условия

Активация на акаунт