Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 293
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема! Ние днес ще се запишем! Успех на всички тази седмица!

# 31
Вие бяхте толкова отдадена през цялата година и ми е интересно дали успяхте да помогнете на всички други деца около вас и дъщеря ви, чиито родители бяха незаинтересувани или неориентирани?
Ако въпросът Ви е към мен, отговарям. Ами не , не се справих много добре , но не по  моя вина . В някои от случаите бях неприятно изненадана от доста ниските резултати, но  направих всичко възможно. Въпреки всичко се надявам всяко дете да намери своето място и да се чувства добре.

# 32
Ние вчера подадохме за второ. Така реши наборката. Лично на мен училището ми допадна, но тя пък реши, че не й харесва... Дадоха ми и номерче. Ще видим в петък какъв ще е резултатът.

# 33
И аз записах вчера детето, бях без него ама никой и не го търси де Grinning
И статуса се смени почти веднага на записан .
Дано всички деца да са доволни от избора си , а на тези които чакат второ класиране - успех !
Имам си едно на ум за избора на детето, но пък той това искаше и то без колебания и реших да не се меся

# 34
Добро утро, айде и аз в новата тема.
Ние вчера ходихме и се записахме. ЕГ Пловдив, сега остава въпросът, дали ще се падне със съучениците си в един клас..вчера пита и четирите записващи в кой клас ще е. Естествено те няма как да знаят още. Обиколихме футболните игрища на 40 градуса и слава богу одобрени са.
Статуса се промени на записан след няколко часа.
Ходихме и на лекар, че още покашля като легне. Май месец карахме вкъщи коклюш, та още се кашля.
Та така, седмокласната епопея за нас свърши, той заминава на море утре и се връща чак на 6ти август.
Пожелавам на всички късмет на второ класиране и много щастливи деца в петък.

# 35
Добро утро, айде и аз в новата тема.
Ние вчера ходихме и се записахме. ЕГ Пловдив, сега остава въпросът, дали ще се падне със съучениците си в един клас..вчера пита и четирите записващи в кой клас ще е. Естествено те няма как да знаят още.
Попълваш заявление до директора, че искаш, по възможност, да бъде в един клас с Иван, Пешо и Драган...
Моят син познаваше 10тина деца - попълних списък под негова диктовка. С 8 от тях бяха в един клас. Не в същото училище, но пък не пречи да пробваш, ако толкова настоява.

# 36
Мен много ме притеснява това, че вчера подадохме заявление за второ класиране и все още стои статуса незаписан. Чудя се да мина ли пак оттам днес, аман от тези нерви до последно. Има ли някой друг, който да е като нас? Вчера ги питах кога ще се смени този статус и ми казаха на 19.07., може ли така?
Не си само ти,има и други. Според мен ако имаше проблем щяха да ти звъннат,нали си оставяш номер или имейл на заявлението. Успех на всички деца!

# 37
  • Sofia
Добро утро момичета
Към подалите заявление за 2ро класиране, на мястото за входях номер  се пише номерът, който са ни дали от служебните бешежки предполагам, а не този който излиза когато подадохме желанията за 1во класиране 🤔
Благодаря на отговорилите и успех на всички 🌸

# 38
Е, сега се обърках кой входящ номер искат. А съм направила пълномощно, в който не съм го вписала

# 39
Оставам с впечатление, че искат номера от бележката за полагане на НВО, а не този, който Инфоприем генерира, когато редихме желанията. Снимай и двете на хората с пълномощното, не вярвам да искат да го видят написан и в самото пълномощно.

# 40
  • София
Стискам палци на очакващите петък!

# 41
  • Sofia
Е, сега се обърках кой входящ номер искат. А съм направила пълномощно, в който не съм го вписала
Предполагам, че и на место като отидем срещу имената на детето ще го има този номер, който трябва за въпросното 2ро класиране. Сега пътувам към училището след 30мин ще пиша 🍀

# 42
Нареждаме се на опашката за второ класиране. Не сме от София, не кандидатстваме за езикова гимназия, но 3-те точки разлика пак са малко съмнителни.
За нещастие има много неприети деца, които също ще се борят за тези специалности.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 08:14 от Taни

# 43
Пише се входящия номер от служебната бележка

# 44
  • София
Добро утро. И аз с един записан и госпожица на 2 класиране. Започвам при нея да играя малко като на покер. Да видим до кое класиране ще ни отведе за желаното място.

Общи условия

Активация на акаунт