Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 073
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не смятам, че с училищна подготовка само 50т са ок. За какво вземат заплати учителите?
Дъщеря ми е дъщеря на учителка 🤣🤣 и след 2 години ходене на уроци по математика при две учителки, изкара 49 т. 😉😉 Просто детето толкоз си може, милото 🤣🤣 е, поне е хубава 🤣
Иначе взимам заплата, опитвайки се да направя от тиквата диня и понякога, за да наливам от пусто в празно 🤣
едно момиче трябва от сега да знае, че може много повече да постигне  от това просто да е хубава. Grinning Най- малкото понеже хубостта е до време. Grinning Ако пък я оставите малко сама да се блъска? Един вид, да не разчита толкова на това, че мама е учителка? Чудя се просто. Може пък да се стегне Thinking

# 406
Преди две-три години бях гледала предаване по темата. Казаха, че едно време са ги мислели дилърите ОКОЛО училище. Сега вече децата продават. Директор на училище разказа за шока им там. Тъкмо щели да награждават турбоотличник, когато от РПУ ги сюрпризирали какви ги върши младежът. При това юнакът не употребял, ама пък разнасял в училище. Случаи разни.
Другото, което разбрах от психоложката в предаването е, че няма ми то семейството, ама тез' ги възпитали, ама на онез' не им му пука за децата им и то така става. Ми не. Загазилите са от цялата палитра семейства.
Чукайте на дърво и никой да не подскача, че му обиждат избора.

# 407
  • при моите любими
Напълно съм съгласна с Русалка. За съжаление това е навсякъде и не подбира елитни, не елитни. Дано са разумни децата ни.

# 408
Скрит текст:
Не смятам, че с училищна подготовка само 50т са ок. За какво вземат заплати учителите?
Дъщеря ми е дъщеря на учителка 🤣🤣 и след 2 години ходене на уроци по математика при две учителки, изкара 49 т. 😉😉 Просто детето толкоз си може, милото 🤣🤣 е, поне е хубава 🤣
Иначе взимам заплата, опитвайки се да направя от тиквата диня и понякога, за да наливам от пусто в празно 🤣
едно момиче трябва от сега да знае, че може много повече да постигне  от това просто да е хубава. Grinning Най- малкото понеже хубостта е до време. Grinning Ако пък я оставите малко сама да се блъска? Един вид, да не разчита толкова на това, че мама е учителка? Чудя се просто. Може пък да се стегне Thinking
Е, очевидно майката с чувство за хумор е казала "е, поне е хубава"... а понякога не е достатъчно "стягане", за да се разбере математиката Thinking и не е до разчитане на каквото и да било...
didanka много добър хумор и самоирония беше вкарала в поста си, че да предизвика това набиване на канчето Thinking леко странно четене с неразбиране.

# 409
  • София
Никаква концентрация няма в определено училище...Ползващи, пласиращи има навсякъде. Може да си от училище Х, да се движиш с деца от У, а да ви  снабдява някой от Z.

# 410
Впечатлена съм как за тридесет (и повече) години темата за наркоманите в елитните училища все още не е погинала. Wink

# 411
  • София
Училището е умален модел на обществото в което живеем, има си от всичко. Това е като да не продават алкохол и цигари около училищата, ама малко по - надолу си продават... Grinning

# 412
  • София
Впечатлена съм как за тридесет (и повече) години темата за наркоманите в елитните училища все още не е погинала. Wink
Всяка година по това време се възражда като феникс от пепелта..

# 413
  • Sofia
Здравейте,
Следя темата , но честно казано малко изгубих нишката. Въпросът ми е- някой има ли статистика колко ученици в София са се записали на първо класиране в гимназиите , в които са приети ?

# 414
  • при моите любими
Здравейте,
Следя темата , но честно казано малко изгубих нишката. Въпросът ми е- някой има ли статистика колко ученици в София са се записали на първо класиране в гимназиите , в които са приети ?
Не ми е известно да има такава.

# 415
Тази статистика с какво би помогнала и необходима ли е? Да извадят колко от кандидатите са по първо желание и колко от тях са се записали ли? Че да е ясно колко освободени места за разместване има... Иначе, ако не си по първо желание, какво точно ще се повиляе от твоето записване или незапсиване, ако си заявил участие в следващо класиране?
Пример: малкият ми син се класира на второ желание на първо класиране с направо никакъв шанс да се премести напред във второ... заявихме, прекласира си се в същата паралелка... и да беше записал и да не беше, това по никакъв начин не влияе на децата, пожелали "неговото" място, въпреки че не го е "заел" още на първо класиране.

# 416
  • София
Чудят се хората, защо да не се чудят
? Днес е ден за чудене Grinning

# 417
  • Sofia
Тази статистика с какво би помогнала и необходима ли е? Да извадят колко от кандидатите са по първо желание и колко от тях са се записали ли? Че да е ясно колко освободени места за разместване има... Иначе, ако не си по първо желание, какво точно ще се повиляе от твоето записване или незапсиване, ако си заявил участие в следващо класиране?
Пример: малкият ми син се класира на второ желание на първо класиране с направо никакъв шанс да се премести напред във второ... заявихме, прекласира си се в същата паралелка... и да беше записал и да не беше, това по никакъв начин не влияе на децата, пожелали "неговото" място, въпреки че не го е "заел" още на първо класиране.

Да така е. Просто ми е интересно дали въобще има такава статистика. Не че ще помогне с нещо. Тъй като ще е за деца с абсолютно всякакъв бал. Напълно съм наясно с това.

# 418
  • София
Ееее, какво пречеше тази важна информация за ФЕГ да я огласите още в понеделник, шансовете на детето щяха да се повишат значително...сега на единия гол бал лежи Sweat

# 419
  • София
Те там не ги подбират по бал, а според зависимостите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт