Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 076
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро , стискам палци за днес. Нека има много усмивки на лицата на децата.

# 556
  • Sofia
Добро утро, хайде не остана 🙃
Успех на всички. Време е да обявим началото на лятната ваканция 😃
И докато ние се вайкаме около резултати, училища и книги видях, че на РУО София са обявили пост за смяна да директори между, които някой на СМГ и НТБГ ще е забавно и там 🙃

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 06:28 от katerinia

# 557
Добро утро след една седмица застой в деня на истината за нас 🎰

Пожелавам на всички едно удовлетворяващо второ класиране( сънувах аз че го приемат, записва се,почва часове…) .
А който не е удовлетворен- пак препратка към З.Каменова
https://www.facebook.com/share/r/idcTw3KwYxNUjQAL/?mibextid=UalRPS

# 558
Пожелавам сбъднати желания на децата днес!

Мецане, аз имам и бъдещ шестокласник. По-зле сме - Принцът и просякът бил скучен, Автобиографията на Бр. Нушич я заряза, Малкият принц е четен за трети клас, помнел го. А има да отговаря писмено на въпроси към произведенията. Сторител ми хареса като идея и ще пробвам и аз така. Той е с добра слухова памет и вече го е ползвал за худ. литература. Не е във 2АЕГ,  но и книга на английски има да представи на класа за септември. Обаче страшно го мързи. Наборката е нетърпелива да чете, но греда с христоматията. Даже тя обикаля да си я търси. Освен да видя и аз онлайн или да чакам новото издание в края на месеца. Дон Кихот я почна, но на 20та страница заяви, че е странна книга. Баща й беше казал, че била забавна и ще й хареса. Аз не я помня забавна, та замълчах, но явно детето е на мен.
Хайде, пожелавам безброй усмивки днес! И аз се вълнувам за близко дете.

# 559
И ние сме записани, но чакам и  се вълнувам с вас !

# 560

Пожелавам на всички едно удовлетворяващо второ класиране( сънувах аз че го приемат, записва се,почва часове…) .

Хахаха 😂😂😂
Аз сънувах, че е приета в 74-то, което за първи път го чувам и не знам дали има такова. В съня ми не помнех, че сме го писали. Чак си прегледах списъка тази сутрин да видя дали действително не сме го писали.
А, като видях клипа на З. Каменова се успокоих, защото в сряда ги пообиколихме да ги разгледаме и дъщеря ми влезе в 12 училища. Броим го, че е влязла и в първа и във втора английска 😂😂😂
Влязла ли е? Влязла е. Кой ще се похвали, че щерка му е влязла в 12 гимназии 🤭🤣

# 561
  • София
Има такова училище,  намира се в жк Надежда - 5 част и там се влиза с бал около 300.

# 562
Успех на всички, които чакат днес. Аз съм с една братовчедка и приятелско дете, които приключиха. Мислите ми са за две дечица, които се налага да чакат и се надяват на придвижване по първо желание.  Там точките, които имат сега, за миналата година щяха да им бъдат с над 10 над мин. бал, но тази година са с по 4 под него.   
За трудно четящите, андроид имат едно приложение Voicelip. Там са качили и Под игото (иначе у дома имаме и Pod Igoto. Служи и срещу мераци да се пише на шльокавица, които така и не се проявиха).
Хубавото на осми клас е, че изучаваната литература не е за целите на изпитна кошница и при добър учител  се получават добри дискусии. Лошото на осми клас е, че родителите са свикнали да придържат децата си към планчета и много записки и пречат, търсейки проблеми, където ги няма.

# 563

А, като видях клипа на З. Каменова се успокоих, защото в сряда ги пообиколихме да ги разгледаме и дъщеря ми влезе в 12 училища. Броим го, че е влязла и в първа и във втора английска 😂😂😂
[/quote]
Не можем да се мерим. В деня на изпитите минахме през 7 само. Но поне я записахме в една от тях.

# 564
Значи не съм само аз сънуваща. Сутринта будилникът звъни и аз си викам "Превърташ вече, мила моя".

# 565
  • Варна
За Желания на Втори етап ли говорихте, че трябва да се визуализират? Защото за Варна още не са. Пише Няма желания за този етап на класиране.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 07:48 от Toni_baraboni

# 566
За Варна още не са заредени желанията за втори етап. Явно доста ще се чака. Успех на всички днес!

# 567
Хайде да приключваме този седемгодишен проект! Дълга седмица беше, първо класиране все едно беше преди месец. Успех на всички нас..да сбъдваме мечти днес

# 568
  • Sofia
😉 няма да се сбъдне няма, по мое време 74 училище в Надежда се намира, приемаше отличници... Сега предполагам е едно обикновено квартално СУ .Това беше през далечна,  далечна 96 година... Значи аз напоследък си мисля, че или съм остаряла или не знам децата са ми изпили мозъка, както се изразява баща им😆. Помня че имах 2 матури в 12 клас / технолог сладкар съм по едната си професия/ и по математика беше катастрофално за мене. Но и в профилираните гимназии тогава мога да се закълна, че първите три години съм имала по не повече от 2 часа седмично математика, което е дало своето отражение...
Пожелавам ви успех и ще чета с радост и нетърпение постовете днес🍀

Хахаха 😂😂😂
Аз сънувах, че е приета в 74-то което за първи път го чувам и не знам дали има такова. В съня ми не помнех, че сме го писали. Чак си прегледах списъка тази сутрин да видя дали действително не сме го писали.

# 569
Добро утро! Късмет на децата дами...дано се изкачат до желаните паралелки!

Гледам литературата за 8-клас дискутирате. Моята изчете почти всичко, като произведения, но не е очарована.

Общи условия

Активация на акаунт