Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 936
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 810
Моля някой да каже колко са минималните за Джон Атанасов!

# 811
  • София
И аз да се включа в темата най-накрая , досега четях със свито сърце.  
Моят син е приет в Джон Атанасов Приложно програмиране (дуална система).

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 14:17 от tsvety_gd

# 812
Интересно ми е колко е паднал балът в 1 АЕГ с немски език?

# 813
Здравейте, синът ми се покачи една стъпка нагоре и вече е приет в желаното училище, което е най-важно. Има още един нюанс - по-горното желание е отново паралелка в същото училище и там минималният бал отговаря на неговия, но той е класиран в по-долно желание. Имате лли идея дали мога да направя нещо, за да се премести в по-горното желание - среща с Директор, РУО? Дори и така да останат нещатата пак сме изключително доволни. Разликата е във втория език, който беше по-желан от сина ми.

# 814
Джон Атанасов Мин балове за паралелките които ние сме писали:
СП 462.75
ПП 453
ПП дуална 437
КМ 430.75

# 815
Цитат
Първа английска езикова гимназия - АЕ интензивно, НЕ - 446.50   454.50

Здравейте, синът ми се покачи една стъпка нагоре и вече е приет в желаното училище, което е най-важно. Има още един нюанс - по-горното желание е отново паралелка в същото училище и там минималният бал отговаря на неговия, но той е класиран в по-долно желание. Имате лли идея дали мога да направя нещо, за да се премести в по-горното желание - среща с Директор, РУО? Дори и така да останат нещатата пак сме изключително доволни. Разликата е във втория език, който беше по-желан от сина ми.

Балът се счита за равен, когато са абсолютно равни следните показатели:
– сбора от резултатите от националното външно оценяване;
– сбора от оценките от балообразуващите учебни предмети, превърнати по скала в точки;
– средноаритметичната оценка от оценките по учебни предмети, изучавани в VII клас в раздел А на учебния план – български език и литература, чужд език, математика, история и цивилизации, география и икономика, биология и здравно образование, физика и астрономия и химия и опазване на околната среда, от свидетелството за завършено основно образование, превърнати по скала в точки.

Ако по един от показателите има разлика, в дадената паралелка се класира ученикът с по-високия показател.

# 816
Колко са минималните балове при джона Атанасов
"Джон Атанасов"   Системно програмиране - АЕ, НЕ      462.75   463.75
"Джон Атанасов"   Приложно програмиране - АЕ, НЕ    453.00   455.50

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 14:09 от Щастлива съм!

# 817
  • София
Здравейте, какви документи трябват за записване.

# 818
Някой знае ли в НПМГ паралелката с география колко е паднал балът от I-во класиране?
456,92 мъже, 455,91 жени

# 819
Първа АЕГ
АЕ/ИЕ - момчета 442,50/ момичета 457,50
АЕ/НЕ - момчета 448/момичета 457
АЕ/ФЕ момчета 437/момичета 452,50
АЕ/РЕ/ момчета 437/момичета 451,50

НПМГ география - момчета 456.92    момичета455.91

# 820
Цитат
Първа английска езикова гимназия - АЕ интензивно, НЕ - 446.50   454.50

Балът се счита за равен, когато са абсолютно равни следните показатели:
– сбора от резултатите от националното външно оценяване;
– сбора от оценките от балообразуващите учебни предмети, превърнати по скала в точки;
– средноаритметичната оценка от оценките по учебни предмети, изучавани в VII клас в раздел А на учебния план – български език и литература, чужд език, математика, история и цивилизации, география и икономика, биология и здравно образование, физика и астрономия и химия и опазване на околната среда, от свидетелството за завършено основно образование, превърнати по скала в точки.

Ако по един от показателите има разлика, в дадената паралелка се класира ученикът с по-високия показател.

Благодаря!

# 821
  • София
Брей тая 2ра Английска, тази година чупи рекорди май!
Късмет на всички деца, да си намерят тяхното място и да са щастливи!

# 822
Здравейте, какви документи трябват за записване.
Оригинално свидетелство за завършено основно образование, медицинско от личен лекар ако паралелката е професионална, но най -добре.

# 823
  • Sofia
Някой знае ли в НПМГ паралелката с география колко е паднал балът от I-во класиране?
456,92 мъже, 455,91 жени

Много неблагоразумно предвидих балът да се вдигне само със 7-8 т. спрямо миналата година или до 540. Дори да съм взела  под внимание, че математиката се удвоява и би трябвало да предположа докъм 445, пак не ми излязоха сметките....

# 824
Брей тая 2ра Английска, тази година чупи рекорди май!
Само с 1т е паднал балът за момичета.

Общи условия

Активация на акаунт