E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~210

• 32 025
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Здравейте,момичета

Честит Рожден Ден на Аслъ Енвер

Да бъде здрава и щастлива

Злати Гости
Скрит текст:
Днес нямах време да погледна в темата.
Вчера изписаха свекървата от болницата и снощи  аз от работа си отидох на село.
Днес имах доста неща за вършене(тя на село работата не свършва), и преди час се прибрах в града.

Приятна вечер и лека нощ,момичета  
Скрит текст:

# 676
Добро утро в неделя!

А ето я и тортата от 2025 г.🎂

#DZMновини
❥ Аслъ Енвер сподели снимки от празнуването на рождения си ден:
📍Днес е рожденият ми ден… Не си пожелавам нищо тази година. Това е за всички нас: нека се слушаме повече. Нека се разбираме по-добре. Нека се страхуваме по-малко. Нека бъдем по-справедливи, по-съзнателни, по-спокойни. Пожелавам си онези дни, когато жените живеят в безопасност, децата са щастливи, а животните са обичани...

🆕 нова история от Аслъ
Написала е, че приятелите ѝ Чико, Нилай и Изет Чапа, водени от любимия ѝ съпруг Беркин, са я изненадали 🔥❤️

Желая ви приятен слънчев ден!

# 677
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати

Дългоочакваният нов сериал на Netflix „Стари пари“ влезе в радара на зрителите със силния си актьорски състав и впечатля Тази специална продукция с участието на Енгин Акурек и Асл Енвер за борбата за сила и любов между двама герои от различни светове. Каква е темата на Old Money, кой е в актьорския състав и къде е заснета? Ето и подробностите..
Каква е темата на Old Money?
Old Money е за кръстопътя на Осман, който се издигна от бедността до върха и направи състояние, и Нихал, който има аристократичен дух и произхожда от богато семейство от поколения. Историята, пълна с контраст, борба и любов между двамата, представя на зрителя конфликта между старото и новото разбиране за богатството. Сериалът, в който силата, интригите и амбицията са на преден план, обещава на зрителите романтика и високи дози напрежение.
Къде са снимани стари пари?
Сериалът е заснет на места, които съчетават историческата и модерната текстура на Истанбул Луксозни дворци като дворци, крайбрежни резиденции с изглед към Босфора и елитните квартали на града са сред зоните за снимане на сериала. Съобщава се също, че някои сцени са заснети в чужбина, което придаде различна атмосфера на историята.
Сериалът Old Money, който Netflix оживи с огромна инвестиция, има голям и силен актьорски състав. Ето главните роли и известните имена в актьорския състав на сериала:
Енгин Акурек - Осман
Асле Енвер - Нихал
В дълбините на Соасерт
Исмаил Демирджи
Планината Алтунорак
Таро Емир Текин
Селин Шекерджи
Перла Авчи
Зейнеп Оймак
Армаган Огуз
Ахмет Утлу

Хубав ден и спорна седмица

# 678
Здравейте в понеделник!

Боби,благодаря за инфото за ''Стари пари''. Flowers Hibiscus

от снощи

Еркан на баскетболен мач и поздравява...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=clip-58520450_456241379%2F2eb … pl_wall_-58520450

Приятен ден и успешна седмица!

# 679
  • Стара Загора
Добро утро

Злати

Хубав ден

# 680
Здравейте,момичета

Боби,благодаря за снимките. Flowers Bouquet
Днес наминавам следобед тъй като сутринта имах излизане.

🆕 ново стори от Aслъ...
Благодари на марката адаптирано мляко Aptamil на международната компания Nutricia
за поздравленията за рождения ден и прекрасния букет цветя.

🆕още едно ново стори от Aслъ
Този път благодари на Netflix Türkiye за поздравленията и подаръка.

Приятен остатък от деня!

# 681
  • Стара Загора
Здавейте, момичета

Злати

# 682
Здравейте следобедно!

Боби Hug,благодаря за снимките. Flowers RoseМай ще започна да пиша през ден.Ти като пуснеш пост,аз на др. ден.Колкото да поддържаме темата.То и да почне някой актьор нов проект не се знае дали ще се гледа и коментира.Както стана с ЧП.Отначало пишеха няколко момичета после спряха.И аз само дето пусках фрагмани,нови снимки и озети.Може би ще  гледам само ако са за платформа с кратки епизоди.
Сега очаквам на Аслъ и Енгин.

Хубав остатък от деня!

# 683
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Злати

Скрит текст:
Днес се наложи да си остана в къщи.ММ в неделя получи жлъчна криза и го водих на БП.Включиха му система,изписаха му лекарства,но от тогава вдига температура 39 градуса и много повръща.Не знам какво му става...Днес ще го водя някъде на лекар и аз не знам" къде?"!
Гледам да пиша в темата,както казваш ти,да я поддържаме!Ани къде е,дали е добре?Защо не пише?Дано всичко при нея е наредОще 4 страници и ще трябва нова тема...Дано се "отбие"!

Хубав ден на всички

# 684
Добро утро,момичета!

Боби ,благодаря за новите снимки! Heart
Скрит текст:
Дано всичко при мъжа ти да се реши. Hands Pray Предполагам ЛЛ ще каже при какъв специалист да отидете.Може би трябва да се види на скенер.
За Ани не знам нищо.Имам й телефона,ще й звънна като наближи края на темата.

🆕 нова история от Aслъ
Малката Елай и красив букет маргаритки от Мерве Диздар Heart Exl
#aslienver_insta #aslienver

видеото с Аслъ
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456242619%2F84148 … pl_wall_-87501705
Nature Zap Аслъ Енвер бе видяна от репортери днес в Бебек (исторически квартал на Истанбул на европейския бряг на протока Босфора). Тя се качи в новата си кола и потегли.
На видеото се вижда, че тя е била с рекламния мениджър от актьорската агенция ID iletişim Гюлсун Ишиклъ. И тя има нова кола.

Приятен ден ви желая!

# 685
  • Плевен / София

Усмивки от старите ленти.....

Боби,
Скрит текст:
дано разберат причината за проблема, защото аз две години се тъпках с лекарства за черния дроб и накрая последните 6 месеца започнах хранителен режим за черния дроб и проблема се реши и бонуса беше (-12 кг.)
Спокоен ден...

# 686
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Злати Гости

Скрит текст:
Вчера отидохме в спешния център.Направиха на ММ ехограф и пълни изследвания и се установи,че жлъчката му е пред спукване.Веднага го оперираха и я извадиха(операцията беше  безкръвна).Всичко мина успешно,той е добре.Снощи говорихме по тел. Дано  да няма никакви усложнения,че беше вдигнал захар 23 и са започнали да му слагат инсулин!

Хубав ден ви желая

# 687
Добро утро!

Боби ,благодаря за снимките!
Скрит текст:
Добре,че се е разбрало какво му е на твоя съпруг и са се намесили навреме.Сега предполагам ще има диета като е без жлъчка.Диабетът може би от притеснение се е вдигнал. ММ в момента е добре с диабета,на хапчета е.

от вчера по случай деня на семейството

Приятен пролетен ден!

# 688
  • Плевен / София

Края на работната седмица дойде, ред е на "работния" уикенд...

Алина я гледам за пореден път в "Не пускай ръката ми" по канал Dizi на телевизия Виваком.
Спокойни почивни дни и да видим как ще ходим на работа в понеделник работещите в София

# 689
Добро утро,момичета!

Гости,ние го нямаме този канал.Знам,че пускат турски сериали.

📝 Пресата
Днес Habertürk публикува статия за неотдавнашната среща на Аслъ с репортери в Бебек на 14.05.2025 г.
АВТОМАТИЧЕН ПРЕВОД Google
Според Ерен Гюрел от Habertürk: Аслъ Енвер беше видяна в Бебек онзи ден. Известната акриса, която вечерял в ресторант с приятели, разговарял с журналисти на път за изхода.
Относно процеса на майчинство, Енвер каза: „Продължавам да отглеждам дъщеря си. Това е много красив и приятен процес. Елай скоро ще навърши 2 годинки. Тя вече се е превърнала в личност и аз я наблюдавам с възхищение. Уча се от нея, тя от мен. Животът ми се промени по един начин, но не и по друг. Все още работя малко. Да го наречем нов начин на живот. Щеше да е трудно, ако сега работех по проект, но имам срещи и преговори с хора“, каза тя.
На въпрос за плановете ѝ за почивка, когато дойде лятото, Енвер отговори хумористично: „Ние сме малко разкрепостена двойка, понякога си казваме: „Хайде да отидем там за уикенда.“ „Както виждате, не съм от тези, които говорят ясно, всичко е объркано“, засмя се тя.
Актрисата говори и за високите цени на лахмаджун в курортните зони, което се превърна в гореща тема това лято, както е всяко лято; „Няма да дам тези пари.“ „Това 2500 турски лири ли са?“ – изрази тя изненада с думите си.
Източник m.haberturk.com/asli-enver...

от промо-снимките за 144 еп.на ''Разузнаване''

Приятна събота да имате!

Общи условия

Активация на акаунт