Вторият триместър мина, давай смело МАЙска весела дружина

• 21 867
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да пази Господ  Praynig Но наистина май е по-добре да не четем такива неща. Аз веднага почнах да си мисля разни неща.  Sad
Ужас!  Cry Мислех да не го чета, но не издържах и го прочетох!  Нямам думи Cry

# 166
  • Варна
Да, аз видях онзи ден по новините, но нарочно реших да не ви стресирам. За съжаление всичко може да се случи. И не винаги лекарите са отговорни. Дано на никой не му се случва, но такъв е живота. За щастие подобни случаи са рядкост. Не си мислете лоши работи.  Hug

# 167
привет и от мен, че отдавна не съ се разписвала. В Четвъртък ходих на ехо ивидях бебо - вече е 1500ги се оказа, че е ниско разположен, но не чак толкова много. освен това разкритие нямам, шийката не се е изгладила, а съм със скъсена шийка на матката само. Чудни новини:D и доки каза, че мога да поизлизам вече, но пак да се пазя, де..Simple Smile Та като излезох от прегледа в Шейново до Плиска пеша дойдох по този повод - бях зажадняла за ходене:)
Секретът ми е чист засега:D След като изчетох, че сте писали за коластра се вгледах много внимателно и наистина открих и по мойто зърно мъънички топченца и мирише странно:)
В събота отидох до бебе маркета в Изток и харесах доста неща:)
Легълце на Дибо, количка на ABC design, хубави комплектчета за изписване и пелени, огледах и стерилизаторите, та общо взето няма да мъча човека до мен, ами сама ще си направя шопинга преди раждането, щом може да се излиза...
За mam21 и аз съветвам в болница- аз съм си у дома и както каза едно момиче резултата е, че къщата ми е изчистена, сготвено е, изпрано и даже работя повече на компютъра, отколкото преди в офиса, т.е лежането на заден план.
И на мен ми домиля като чета мартенските темички и февруарските..
Леле, скоро почва пак по bTv "Такъв е живота - кърмачето" - да гледате, аз само от анонса и се разревавам.. абе станала съм една като видя бебенце и се размеквам:)
Целувки на всички ви и успешна седмица:)

# 168
  • На морето!
Лека и пръст на момичето  PraynigДано и таткото има сили да преодолее тази трагедия  PraynigНека Бог даде сили на малкото бебче,за да преодолее кризата! Praynig
Нека не си мислим,че може и да се случи на нас!От такива трагедии може да ни предпази само Бог и Сътбата! Praynig

# 169
  • София
 Embarassed изядох цял шоколад детска милка сама  Embarassed пия и кола в момента ...

Миленка аз не искам да ти казвам колко ревях докато течеше първата част на "Такъв е живота - раждане" ..беше скоро след първото ми ..ревях с майките дето раждаха ..много силно емоционален момент е

# 170
  Здравейте,майска дружина!!И аз да се разпиша през новата седмица.Да си призная и аз надничах в мартенската тема и си викам-лелеее като започне и при нас Praynig.Иначе по въпросите и аз да се изкажа-коластра не съм забелязала да имам newsm78,и аз мисля да взема стерилизатор ,ама ако сме на кърма дали ще трябва? Оф още съм в чуденка за леглото,днес видях че се предлагат в един от нашите магазини-модел на Бертони-легло Тренд с шкаф отстраниhttp://www.bertoni-bg.com/Beds%20Page%202.html харесва ми ама ми се вижда ниска решетката,дали няма да се прехвърля newsm78.Дайте съвет.
 Иначе на 1 съм на преглед и ще доклдвам.
   Поздрави и успешна седмица
                                                      Hug

# 171
уф защо не ми излиза-ще пробвам пак http://www.bertoni-bg.com/Beds%20Page%202.html

# 172
И аз не се сдържах и прочетох статията. Да ни пази Господ и дано всичко с нас да е наред.
 Дадоха ми колан за кръста, понеже имам болежки и мога да кажа, че е много добре с колана- доста от тежестта пада на колана. Днес се записах на курса в клиниката на Др. Щерев и на трите лекции ще ходя( заедно с мъжо, само дето той още не знае, ще го светна довечера, той не обича такива неща, ама няма къде да ходи). Някой ако ходи да пише на лични, може да пием по едно кафе след лекцията.
 Харесах си количка- на ABC design(лятна количка+зимен кош), но ще ми я поръчва сестра ми от Германия, защото там е наполовина по-евтина http://cgi.ebay.de/ABC-Design-3-Rad-Jogger-Rodeo-inkl-Tragewanne … dZ1QQcmdZViewItem.
 Вие ориентирате ли се към педиатър. Трябва да потърся в нашия квартал(Суха река), че ей сега ще стане май месец.
Хубав ден  Simple Smile

# 173
  • София
T i T, ако ползваш помпа, ще ти трябва.

# 174
  даа не се бях сетила за помпата.Благодаря Yanche

# 175
  • София
Искам само да споделя че с Елената ползвах количка наABC Design и съм адски доволна, живот и здраве ще гледам и това детенце с нея. Здрави колела, 4 колка /аз не съм фен на триколките и нямам толков амясто в багажника/ комбинирана, има всякакви аксесоари, лесно проходима, лесно сгъваема за багажника, лесно се почиства и сваля за пране .
Гласувам с двете ръце за тази марка!!!

# 176
Qnush, и аз ще водя мъжа на лекциите при Щерев, ама на последните 2. Първата е за етапите на бремеността, няма да му интресно  Wink
И ние ще купуваме най-вероятно ABC Desaign Rodeo, но аз сравнявах цените и не ми се видя голяма ряаликата от тези в БГ, около 100 лв. Единственото жалко за тази количка е, че кошницата за кола не може да се монтира на количката Sad Щял да излезел адаптер, но по-късно през годината и не се знае кога точно...
Другото, което ме тревожи е зимния кош - да не му е топло на бебо в него... newsm78 Но казват, че за новородено е задължителен...
ABC имат друг модел, много по-ефтин- Top Rider, в бгмаркет в изток е за около 350 лв, тя е лятна с пълно легнало положение, но е с 6 колела и мъжа ми не я хареса нещо...

# 177
Qnush Мога да ти кажа много добър педиатър, но в 23 ДКЦ Х. Димитър. Казва се д-р. Михнева. На мен тя ми е личен лекар и е много добра. Харесва ми и това, че не е фен на антибиотиците. Незнам дали ще има места при нея. Не само аз съм и фен, но и целия квартал.

# 178
Ron4eto- мерис за педиатъра.
Balonesa- Родеото на ABC design струва 690лв( но може да се използва след 6 месечна възтарст,защото няма легнало полежение), а зимния кош е 245лв. А от ebay я купувам за 420лв. Другата количка за 350лв и на мен не ми хареса. Ами ще се видим на лекциите, вече сме се  виждали с теб, ще те позная.

# 179
  • София
Балонеске няма да им е топло ... зимния кош /поне моя/ е просто кош тип ...как да го опиша ....абе стандартен ..... не държи топло спокойно. по скоро комфортно легълце ... дъждобран да си вземеш

Общи условия

Активация на акаунт