Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 39 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 330

Прохлада е хубаво нещо, ама още по-хубаво е човек да си  полегне ей-тъй на хладина...

# 331
  • Пловдив

Гледам видиото и ми се струва, че Енгин снима този инструктор, който прави това плуване за любителите на подводното плуване.

# 332

Почти вечерен привет!

Мариянка Two Hearts те всичките май снимат. Имаше една дама, която попадна в кадър, но и тя снимаше нещо или някого...

Скрит текст:

# 333
Супер. Имаме нещо ново. Казват,че подводното плуване те води в един съвършено  нов и различен свят,че е друга вселена. Не съм опитвала до сега.  Може би някой  ден.

Утре и аз ще се топвам  в Черно море, но не под водата.
Лека нощ.

# 334
  • Пловдив

Хадииии, за спокойна вечер още снимки от Кастелоризо.

# 335

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и релаксиращ съботен ден!

# 336
  • Пловдив

Добро утро и от мен в събота.
Забелязвате ли, че на ръката си Енгин има навито "шалче"/бандан, кърпа...
Чие ли е и какво показва с него... Към дама, с която все още не сме се запознали и която не е с него на гмуркането... Просто разсъждавам.

# 337

Съвсем релаксиращо го даваме...

# 338
  • Пловдив

От феновете...

# 339

Стар спомен .

# 340
Привет момичета!
Благодаря за новите снимки с Енгин!Супер изглежда, отпочинал,весел,дружелюбен!Е няма да е много приятно да седнеш в компания,и дойде някой да ти се натресе за някоя снимка!Но пък за бърза снимка,може!
Спокойни да ни са почивните дни,и още изненади да има!

# 341
  • Пловдив

Вечерен привет.
Да видим днес ще имаме ли нови снимки...

# 342
  • София
Ще излизат и други снимки ,а и съвсем скоро ,ще  се появяват снимки от новия филм на Енгин. Мариана обърна внимание на шалчето на китката му. Сигурно по някакъв начин е свързано с песента която сподели-Толкова близко, макар и далече.Това ,което аз не разбрах е ,как този аксесоар ,на снимки които са от един и същи ден и в едно облекло ,един път е на едната ръка, а друг път на другата .Но това не е толкова важно, просто скоро видях и  на други снимки как аксесоари са ту на едната ту на другата ръка. Може би това е някакво поверие при турците, но аз не  бях чувала за него.
   Така или иначе, Енгин е вече в подготовка за работа, ще има новини, снимки  ,.и споделяния .Нека работата му да е лека   и има добър колектив.

# 343
  • Пловдив

Добро утро в неделя. Снощи нямахме снимки.
Предполагам, че са по-внимателни къде отсядат.
Според мен банданът е винаги на една ръка/дясната, просто зависи как е пусната/обърната снимката.

Скрит текст:

# 344

Здравейте момичета Two Hearts
Хубав и релаксиращ неделен ден!

Докато изнамеря в снимковия архив  подходящите снимки - то станало почти обяд. Но успях да открия и други летни снимки на Енгин с подобен бандан. Освен това имаше и във филма " Една любов, два живота" но колаж със снимките оттам ще сложа в следващ пост, защото ги свързах с нещо мое /което съм показвала преди, но идеално пасва за сравнение/.

И още една снимка от лятото - явно пак някой фен го е изненадал докато си пие чая  и си взима автограф върху книгата.

Общи условия

Активация на акаунт