Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 38 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

От мен Санджар и Мелек!

# 91
Араселиа. Турското кино е една голяма сцена за не малко актьори и актриси.
Не се засягам и няма да защитавам НА, но общите знаменатели не са ми по вкуса.
Има много примери за семейни турски актриси и  актьори с продължаващи кариери.  От главни до второстепенни. Семейството и кариерата могат да вървят ръка за ръка. Особено  ако имаш желание и можеш да си го позволиш.

Ако  искате започвам да изреждам и имена.

# 92
Нина, това е моето мнение . За актьорите няма проблем ,за жените - не мисля. И това е свързано с ориенталския манталитет.Изключенията само потвърждават правилото - Бергюзар Корел. Съжалявам, това е моето мнение .
Давай твоите примери, аз се сещам за Фахрие Евджен, Синем Кобал за моята теза .Разбира се ако ме опровергае ще си посипя главата с пепел 😜

# 93
Нали не мислиш,че турските актриси не създават семейства.? А ако създават такива мъжете им ги държат под ключ?  
Най-вероятно всяка втора турска актриса на екран има съпруг и деца. Най-малкото  щом е станала такава едва ли попада под този ориенталски манталитет.  Искам да кажа,че по-скоро лошите примери са по-малко, с равнини и възпиращи мъже.
Известни имена са Ебру Шахин, Дениз Байсал,  Бенсу Сорал, Йозге Горел, П. Дениз(не съм сигурна,че мина сватбата ), Хазал Кая, Б. Корел, Й. Корайел, защо не Б. Саат.. Сега Аслъ Енвер.  
Мисля,че мога да се сетя още, но ми трябва време.
Синем Кобал съвсем скоро трябва да има проект, след дълга пауза с Алп Невруз Blush.  А Евджен има малки деца, едва ли Бурак ще я спре да снима след време. Ебру и мъжа й са за пример, той е в НБА,тя постоянно снима проекти.
Между другото няма нищо по-красиво и важно от любовта, децата и семейството.
Дано и Енгин  намери това безкрайно и безценно щастие.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 00:22 от Nina_Richi

# 94
Не мисля, разбира се, има актриси и актриси. Аз говоря за клас А - от изброените само Берен, Хазал Кая и Бергюзар са, последната  е изключението, Берен какъв точно голям успех е постигнала след брака си 🤔 И историческите им сериали не ги броя ,извинявай, това са агитационни продукти , не са изкуство.
  Както и да е ,това са нормални неща, всичко тече, всичко се променя.

# 95
Сред изброените има имена които са сред най-добре платените турски актриси. Така,че със сигурност не са на скамейката в турското кино. Имат награди и отличия, проекти с няколко сезона и висок рейтинг.  Не меря според моя метър,а спрямо турските статистики и факти.

# 96
Имат награди и отличия, проекти с няколко сезона и висок рейтинг.  Не меря според моя метър,а спрямо турските статистики и факти.
 Е точно на тях не им вярвам особено  , а пък рейтингите им изобщо не са критерий, толкова да са измислени .

Благодаря ти за отговорите, но приключвам темата ✌️🙂😉

Както казах, времето ще покаже ,за сега това е положението в момента...

Хубав ден на всички ❤️

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 06:29 от araselia

# 97
Ебру взима 350 000 tl на епизод, Пънар 700 000 tl за последния сезон.  Времето е показало достатъчно  какво могат и къде се намират. Пък ти може да ги наредиш   където си поискаш, фактите няма да се изменят Simple Smile
Сред младите турски актриси има много кадърни и интересни имена, които биха били страхотни партньорки на Енгин.

Прекрасен и позитивен ден!
Добро утро !

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 08:21 от Nina_Richi

# 98
  • Пловдив

Здравейте в ден петък.
Енгин за добро утро и чакаме новини.
Тази вечер е и церемонията по откриване на летните олимпийски игри.

# 99
Добро утро момичета 💕
Хубав да ви е ден петък!
Тази сутрин при мен проливен дъжд, от ходенето на морето снощи - сума-сумарум около кило камъчета. Брегът е обсипан с прекрасни на цвят камъчета.
Да пием по кафе и да подреждаме деня.

# 100
  • Пловдив

Обеден поздрав.
Покри се Енгин, дано някой го засече някъде...

ДОПЪЛВАМ. Испанската преса просължава да запознава зрителите си със сериалите на Енгин: https://www.miarevista.es/que-ver-tv/24286.html

Това е най-непознатият и пристрастяващ сериал на Енгин Акюрек и можете да го гледате безплатно в YouTube

Ако търсите фантастика, която ще ви държи пристрастени към телевизията, имате късмет, защото „Ölene Kadar“/”До живот” е достъпен по целия свят и има само 13 епизода

Енгин Акюрек е синоним на успех. Турският актьор е постигнал световна слава и признание за повечето си турски продукции. Повечето от тях могат да се видят на платформи , като „Казвам се Фара” , достъпна в Mitele или „Мръсни пари и любов”, която може да се види в Netflix и всъщност се превърна в едно от любимите съдържание на зрителите на тази платформа за съдържание в стрийминг.

А за тези, които нямат абонамент за платформи за плащане, винаги ще има YouTube. Бъдете внимателни, тук можем да намерим и истински скъпоценни камъни и на всичкото отгоре са безплатни. Например в каталога на YouTube откриваме една от най-вълнуващите и пристрастяващи белетристики на Енгин Акюрек . Това, разбира се, е „До живот”. Тази мелодрама се състои само от 13 пълнометражни епизода и е идеална за добър маратон от дома в горещите летни следобеди и нощи.

Продуциран от Tims Productions, „До живот” е един от турските сериали със субтитри на испански онлайн, които не можете да пропуснете. Разказва историята на отмъщението на Даахан, човек, осъден на доживотен затвор за престъпление, което не е извършил. Красивата адвокатка Селви му пресича пътя и му помага да излезе от затвора. Обзет от омраза обаче, той не може да води нормален живот, тормозен и от онези, които го обвиняваха в миналото. Този сериал е история за отмъщението, за борбата за справедливост и преди всичко за устойчивостта.

Освен че има забързана история, перфектна за любителите на напрежението, любовта и страстта, тази продукция разполага с луксозен актьорски състав. В него можем не само да се насладим на актьорския талант на Енгин Акюрек , но и да станем свидетели на химията, която той излъчва с колежката си, актрисата Фахрие Евджен, една от най-известните изпълнителки в и извън Турция. И двамата са перфектно дуо и придават голяма правдоподобност на историята, която представят.

Последователите на двамата с нетърпение очакват да ги видят отново в някоя продукция и кой знае дали рано или късно тази мечта може да се сбъдне. В момента последната работа на Фахрие Евджен до момента е сериалът Alparslan: Büyük Selçuklu/ Aлпарслан: Великите селджуки , през 2022 г. Докато Eнгин Акюрек получи две предложения за работа за следващия сезон, ще ги приеме ли?

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 15:57 от mariana51

# 101
Привет!
Благодаря Марианка, за статията!
Продължава да се говори само хубави неща за Енгин.Човек  заслужил суперлативите с таланта,скромността  и отдаване на 100%на ролите си!Без излишно позьорство ,далеч от скандали,клюки и интриги!
Дано скоро се разбере дали Енгин ще приеме новите проекти !Каквото и да е решил ,доверяваме му се напълно!
Спокойна вечер и много положителни емоции ви желая,момичета!

# 102
  • Пловдив

Целувка за спокойна вечер, че сядам да гледам церемонията по откриването на олимпиадата.

# 103
Добро утро момичета 💕
Хубав и релаксиращ съботен ден!

# 104
  • Пловдив

Добро утро в събота от Даахан и мен.
Успешна, спокойна, прохладна да е и чакането продължава.

Общи условия

Активация на акаунт