Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 180
  • 362
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Раницата трябва да е удобна и здрава, с много отделения и джобове.
Раница сменяме при нуджа - през 2-3 години.

# 106
Синът ми ще е 1 клас тази година. Все още избирам раница. В интерес на истината се обърках от толкова много информация за раниците. То си е цяла наука. Ще гледам да е лека, с ергономичен гръб и хубави цветове.

# 107
  • София
Раницата трябва да е удобна, лека, с повече джобове.Купувам раници на 2-3 години.

# 108
Критериите по които избирам раница са:
здравина
с ергономичен гръб
лека и удобна
лесно почистване
Мисля, че раниците на Tashev Outdoors покрива всички тези изисквания!

# 109
  • София/Севлиево
Синът ми ще е 9 клас и тази година му купих раница номер 3.За мен важно е да е удобна,бюджетна,здрава,с повече джобове.
Раница Ташев имам на повече от 15 години и не е мръднала,а доста пътешествия е преживяла.

# 110
  • на последния етаж
Да е здрава, лека и ергономична, да има достатъчно джобове и да е с дизайн, който се харесва на ученика. Подменяме я веднъж на 3-4 години.

# 111
Точно раници обсъждахме наскоро в темата за първокласниците Grinning

Водещият ми критерий е раницата да е лека. След това - да бъде с повече от едно голямо отделение, да има външни джобове за вода и т.н.
За детето водещо е раницата да е момичешка Simple Smile

# 112
  • София
Раницата трябва да е удобна и здрава, с много джобове и прегради. Почти всяка година се купува нова.

# 113
Избираме раницата заедно с детето. Да е удобна, да има добро разпределение, вкл. удобни джобове за малки аксесоари, да е устойчива, да е в подходящи цветове. Настоящата раница е на 3 години и още е здрава.

# 114
Раницата избирам по това да е лека, ергономична и да има достатъчно джобчета. Купуваме нова всяка година.

# 115
  • Mediterraneo
Да е лека и с добро разпределение на джобовете. Не сменяме раници често, държа на доказани марки.

# 116
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Избирам раница с повече от един джоба, за да има къде да се прибират и останалите неща необходими за училище.Достатъчно голяма, за да побира всичко.Десена оставям за детето ми да избере.Другото важно за мен да е от качествена метерия, защото в училище се захвърля къде ли не.
Досега сме купували само две раници - на есен ще бъде 5ти клас.Тази година ще трябва нова.Несесери купуваме всяка година, а миналата два.Идея нямам какво ги прави, но никога не изкарват дълго.

# 117
  • Бургас
Здрава, лека, удобна и ортопедична.

# 118
За мен е важно раницата да бъде лека, удобна и здрава. Да има прегради и по-вече джобове. И да бъде красива. Раницата трудно изкарва една учебна година. Понякога купуваме по още една.   

# 119
  • Пловдив
Имам първокласничка тази година и си признавам, че не съм съвсем наясно. Предполагам ще избираме, като гледаме раницата да е удобна, с джобове, с интересен десен и да е от приятна материя.

Общи условия

Активация на акаунт