Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 175
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
Най-важно е да е лека, да има вътрешни прегради и много джобчета, материята да е здрава и лесно почистваща се. Донякъде е важен е и цветът (като за момченца). Simple Smile
Раницата сменяме при нужда, т.е. при скъсване.

# 91
Раницата трябва да е лека, с много джобове , функционална и да е в красива разцветка.
Моята дъщеря много си пази вещите и сме купували досега 2 раници - през 3 години.

# 92
  • София
Първо трябва да има повече отделения, да бъде здрава и на последно място цвета да се хареса на детето.

# 93
Гледам да е лека, да събира блок за рисуване, да има добро разпределение на отделенията.
Още не сме сменяли раници, носени са само 1 година, но бих желала да е максимално рядко.

# 94
Раницата трябва да е здрава и с добро разпределение на джобовете. Сменям при нужда и според визията .

# 95
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата?

Раницата трябва да е лека, с много джобове  и задължително детото да си я харесва. Бонус е, ако е здрава, но рядко уцелвам точно това. Три раници сменихме до сега и лятото още една!

# 96
Избирам по това да е здрава, лека и удобна. Също така и детето да я хареса, и носи с желание. Подменям при нужда.

# 97
  • Пловдив
Да е лека, здрава, с добре подплътен гръб, с повече джобове и /според изискванията на ползвателката/ с изчистен дизайн Blush
Подменям я при необходимост. За момента - на 2-3 години.

# 98
Да е лека и с повече прегради

# 99
  • Пловдив
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? - да е лека, с удобно разпределение и красива разцветка
Колко често се налага да подменяте раницата? - когато се скъса или когато омръзне

# 100
  • Once there was a Hushpuppy...
Избирам раницата според нуждите на детето ми. От миналата година му трябва по-голяма, защото пренася в нея доста бои, чаши, четки, палитри и др., наред с учебниците си. Също така търся да бъде издържлива, но това е почти невъзможна мисия, засега.
В първите години от училищният живот сменяхме през две години раниците, но миналогодишната се прокъса доста отвътре заради кутиите и обемът, който заемат.
Тази година ще купуваме отново раница.

# 101
Гледам раницата да е лека, да е от добра материя и да има допълнителни джобове, колкото се може да са повече. Големият ми син до 7 клас е сменил 4 раници. Особено в 6 клас, тогава сменихме 2 раници заради скъсани ципове.

# 102
На първо място гледам - Качество и издръжливост, защото е важно раницата да е здрава и издръжлива. На следващо място - дизайна. Раницата трябва да има удобна презрамка, която разпределя тежестта равномерно. Добре е  да има множество отделения и джобове и да е достатъчно голяма, за да побере всички учебници и принадлежности на детето.
Разбира се, не на последно място гледам раницата да бъде стилна и да отговаря на вкуса на детето ми.
Що се отнася до това колко често се налага да сменяме раниците, зависи от качеството на раницата и колко добре се грижи детето за нея. Дъщеря ми е в 9ти клас и до момента съм купувала раница три пъти.

# 103
Гледаме раницата да е удобна и здрава, с много джобове. От качествени материали.

# 104
За нас е важно раницата да е здрава, по възможност с ергономичен гръб и да е с достатъчно пространство за съхранение. Ние изкарахме 3 години с раницата от първи клас и сега е време за нова. Перем доста често и е важно да е издръжлива.

Общи условия

Активация на акаунт