Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 169
  • 362
  •   2
Отговори
# 75
Избираме лека и удобна раница, с повече джобове. Купуваме всяка година.

# 76
Раниците гледам да са: леки, здрави, с добро разпределение, с ергономичен гръб, подходящи за височината на ползвателя им и да могат да се поддържат лесно( почистване).

# 77
  • Nesebar
Да е лека ,с удобни прегради и гледам гърба да е подплатен

# 78
Раницата трябва да е лека и удобна на детето,. Бонус ми е да има преграда, вътрешен джоб и разделение за бутилка с вода.
Предполагам, че ще се купува всяка година, или по-често, ако се захаби или скъса по- рано.

# 79
С моя съпруг избрахме раница на детето, която да е здравата, лека и същевременно с това комфортна за детския гръб. Определено си заслужава да заложите на тези раници. Стават както за училище, така и за екскурзия или разходка из природата. В момента синът ни ще е в трети клас и ще бъде отново с раницата на Ташев, защото му е много удобна. Нито платът, нито циповете са мръднали. Освен нас споделих и на моя колежка. Тя също купи такава раница за синът си след като вече беше купила две раници за една година, за раницата на Ташев каза, че наистина си заслужава да я притежава всяко едно дете. Ние, а и моята приятелка си закупихме раницата на Ташев от магазин Горгона гр. Велико Търново.

# 80
  • София
Да е качествена и удобна. Смяна на всяка година, ако се налага.

# 81
Да е удобна на детето на първо място! Да е от качествени материали и да е с дизайн, който ще допадне на хлапето! Спомням си колко много исках раница с колелца да си я дърпам, когато бях дете 🤣

# 82
Важно е  раницата да бъде достатъчно здрава, да има няколко прегради и джобове, както и странични за шишета за вода. Да е лека и удобна. Настоящата раница дъщеря ми я ползва вече три години, но е време вече да я подменим.

# 83
  • София
Избирам раницата да е лека, с много отделения, с дебели презрамки и да има джоб за шише. Подменяме на 2-3години.

# 84
  • Gulyantsi
Здравейте! Когато избирам раница се допитвам и до децата дали им харесва на външен вид, избираме с много джобове и отделения, да е удобна и търся утвърдени марки, за да издържи поне една година. Купуваме раници на две години.

# 85
Раницата трябва да е  лека , удобна и да е здрава. Купува се раница всяка година.

# 86
Раницата трябва да е здрава, удобна и да има повече джобове.

# 87
Важно е раницата да е от качествена материя, приемлива цена и да допада външно на момчето ми.
Сменям я през 1 година.

# 88
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? - Много лека, да има няколко отделение и такова за вода, здрава и удобна.
Колко често се налага да подменяте раницата?- На 2 години.

# 89
Избираме раницата да е лека, удобна, с ергономичен гръб, с повече отделения и джобове. Материята да е качествена и лесна за  почистване. Винаги оставам детето да си избере от няколко варианта, все пак то ще я носи и искам да си я харесва! Купуваме раница всяка година! Имам раница на Ташев от години, с която пътувам по екскурзии у нас и най-вече в чужбина и мога отговорно да кажа, че е много качествена и си я ползвам с удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт