Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 164
  • 362
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Избирам леки раници с повече прегради и в цветове, които да харесват на детето. Сменяме раницата, когато старата се захаби.

# 61
Основния критерий според мен е да  имат здрав, анатомично оформен гръб и подплатени презрамки , които се регулират, за да бъде правилно разпределена тежестта.

# 62
Каката,която е тийнейджърка, си избира вече раниците сама по външен вид и марка(разбира се).Вече раниците й не издържат дълго-най-много година.Но първата раница за у-ще я избрах аз-анатомична,лека,достатъчно голяма да събира всичко в първи клас,красива и много здрава.Първите четири години изкара с нея,после я предадохме на друго дете да я носи.
Когато синът ми стане първокласник ще търся по същите критерии.

# 63
Всяка година купувам по две раници, гледам да е голяма и удобна да има джоб за бутилка.  Задължително с ергономичен  гръб и здрави ципове, защото имам случай за смяна на раница заради цип.

# 64
  • Пловдив
Раница избирам според теглото, височината и наличието на колкото се може повече джобове. Спирам се на няколко модела и ги показвам на ползвателя, за да избере от предварително одобрените от мен.
Средно на 2-3 години сменяме училищната раница.

# 65
Все още не сме започнали да избираме ученическа раница, но ще гледам да е лека и удобна за носене и да събира достатъчно неща. Със сигурност ще изберем Ташев, имаме вкъщи раница на марката която вече 10 години при интензивно носене не е мръднала ( мъжа ми ходи на работа с нея ) ❤️

# 66
Лека , удобна и с много разделения с цип и с твърда част на гърба.

# 67
За мен е важно раницата да бъде практична, да има достатъчно раздели , прегради и джобове. Да е лека, удобна и здрава.

# 68
Купувам раница която е качествена, удобна с много джобчета ,задължително да има странични такива . Всяка година подновявам старата раница с нова.

# 69
На първо място - детето да си я харесва. Да е удобна, лесна за пране и почистване. Достатъчно голяма.
Налага се да сменяме раниците всяка учебна година.

# 70
Гледам да е здрава, лека, удобна, функционална и красива на външен вид.
Въпреки това, за съжаление се налага да купувам нова всяка година.

# 71
Да е лека, удобна ,здрава и с повече прегради и джобчета.

# 72
Избираме заедно раницата с ученика, но аз гледам да е здрава, с много отделения, да е практична и лека. Ученикът избира цвят и десен Simple Smile

# 73
Раницата за малките ученици трябва да бъде достатъчно голяма, за да побира всички консумативи, но лека, за да се обслужва лесно. Трябва да има джобове и разделения и всичко да бъде здраво пришито. Материалът да е здрав, незапарващ и да позволява лесно почистване. Разбира се, трябва да се хареса на детето.

# 74
Да е лека, с ергономичен гръб, много прегради и джоб за бутилка. Купуваме раници всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт