Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 159
  • 362
  •   1
Отговори
# 45
Да е лека, удобна, здрава ,   да има  вътрешни разделения, външни джобове и с джоб за бутилка  .

# 46
Здрава и удобна. Купуваме раница когато старата е съсипан.

# 47
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата?
Лека и качествена. Всяка година

# 48
Удобна, здрава, качествена. Купуваме често.

# 49
Избирам раницата по нейната функционалност, здравина и лекота. Сменяме раница след като предната се нуждае от смяна.

# 50
  • моята мила родна страна
Трябва да е лека, здрава, с ергономичен гръб, функционално разпределение,  за да събере всички необходими пособия.

# 51
  • Там...
Най-важно е да е лека, но трябва да има също така хубав и функционален дизайн, за да се хареса от детето ми. Купуваме раница, когато старата се износи.

# 52
  • София
Да е лека, да е удобна и да има достатъчно отделения, за да събира всичко необходимо. Купуваме нова раница, когато старата се скъса.

# 53
Здрави и дебели носачи, ергономичен гръб, светлоотразители, с допълнителни джобчета и малки отделения и разбира се за момиче да е цветна и шарена. Ако може и да блести 😁
Смяна - ако се хареса някой нов дизайн 😁 с принцеси, еднорог, цветя...

# 54
  • in Wonderland
Гледам раницата да е здрава, лека, да има добри отзиви за марката, ергономичен гръб и подходяща за възрастта на детето.

# 55
Да е от качествени материали, да има повече прегради, джобове, място за бутилка и да се харесва на детето.

# 56
Всяка нова учебна година подменяме раницата. Обикновено търсим здрава, лека и удобна раница с повече прегради и джобове, любимият герой, изобразен на нея също е важен!

# 57
Здравейте, засега само дъщеря мине ученичка, но еднакви важни са ни и здравина, и да е удобна, и да има избор на хубави десени, защото децата се радват на цветове/апликации и не мислят за другото, което в по важно за нас родителите. Детето ще е в трети клас сега и досега не се е налагало да я подменяме.

# 58
  • Велико Търново
За първи път сега ще избирам раница за големият ми син, който ще е първи клас този септември. Честно казано,  не съм изобщо наясно какво да гледам, кое да ми е водещо и какво да търся, така че всяка информация ми е от полза.
Определено не искам всеки септември да купуваме нова раница и само да повтарям "внимавай и си пази чантата" .. голяма въпросителна ми е избора на правилнаТА раница .

# 59
  • Sofia, Bulgaria
Искам раницата да е здрава и издръжлива на натоварнане, мятане, хвърляне, търкаляне. Циповете е много важно да са надеждни и устойчиви. Важно е и разпределението и удобството също.

Общи условия

Активация на акаунт