Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 173
  • 362
  •   1
Отговори
# 30
Раницата избирам да е лека и удобна. Да има много прегради. Също и марката е важна,заради здравината. Раницата я сменям,когато има нужда.

# 31
Тази година ще имаме първокласник и още не сме избирали раница. Трябва да е най-вече удобна, здрава и достатъчно голяма, да се харесва на малкия и ако има тайно отделение, още по -добре.

# 32
  • Велико Търново
Гледам винаги раницата да бъде ергономична с удобни презрамки, които да могат да се закопчават и на гърдите, да има повече отделения, външни джобове за бутилка и разбира се да изглежда здрава.

# 33
  • София
Според мен раницата трябва да е лека, с удобно разпределение (поне две/три отделни зони, обособени с цип), здрава материя + здрави шевове и ципове, и да има задължително джоб/ове за шише. Според тези критерии, раницата на големия ми син издържа при него 6 години, омръзна му явно, остави я, но пък малкия син я хареса и я носи сега той. Та, тази раница издържа и досега зверско ползване, никакво пазене, но е бетонка.
Иначе и дребния има собствена раница, която избра заради картинката в подготвителен клас, но за жалост ципа й се развали и я хвърлих. Убедих се, че качеството си е качество и не трябва да се правят компромиси.

# 34
Да има достатъчно отделения за различни неща, да е качествена и според отзиви от други родители.

Сменяме раница всяка година за съжаление.

# 35
  • София
Ще бъда честна, че основният ми критерий е да му харесва на него външния вид, да има атрактивни шарки и картини. Трябва да е достатъчно голяма, но добре организирана с много джобове - вътрешни и външни. Да е здрава, непромокаема, да е качествена.

# 36
  • София
Да е лека, с удебелен гръб, за да не убива, удобни презрамки, да има много джобчета и прегради, да е здрава и да не е много скъпа. Сменя се на 2-3 години.

# 37
Да е с анатомичен гръб, с голям обем, олекотена, да е с ярки цветове и перяща се повърхност. Синът ми започна пети клас с първата си раница. На сила я сменихме, защото вече е тинейджър и искаше нещо по-младежко. Сега я пазя абсолютно здрава. Дъщеря ми започва втори клас със здрава раница и се надявам и тя да излезе толкова здрава, колкото на батко ѝ.

# 38
  • При децата ми
Гледам да е с достатъчно прегради, да е лека и качествено направена. Последната раница изкара три години и  се оказа много качествена. Можеше и още да изкара, но дъщеря ми искаше нова, тъй като тийнейджър и се струваше по-детска.

# 39
  • Враца
До сега сме купували само ранички за детската градина, малки, леки и евтини. Тази година голямата ни дъщеря ще бъде първи клас и изпаднах в лек ужас, когато попрочетох за ученическите раници. Аз съм със сколиоза на гръбначния стълб от ученическите години, от неудобна и тежка раница. Това, което търся за детето си е лека раница, задължително с ергономичен гръб, с подплатено дъно, с повече джобове за да разпределя нещата си и да не се лута в търсене половин час. Със здрави ципове и по възможност непромокаема материя. Естествено да е с красив и ненатрапчив десен. Да става както за първи така и за 4 клас. Честно казано от това което четох из интернет, е че хората търсят нещо немско или английско, заради качеството. Не знаех, че имаме и български производител с качество на ниво, което е страхотно и със сигурност ще разгледам продуктите ви.

# 40
Избирам заедно с детето, като основното изискване е да е олекотена, при толкова много тежки учебници и помагала. Също да е с повече прегради, хубаво е да ама и покривало при дъжд. Обикновено се налага на две три години да купуваме нова.

# 41
  • София
Лека, ергономичнс, лесно почистваща се материя.

# 42
Избирам раницата преди всичко по размер и функционалност и чак след това по дизайн. За мен е важно конструкцията да е съобразена с ергономичните особености на детския гръб, да има усилени зони в зоните, където най-много се експлоатира. Важно е и разпределението, за да събере всички необходими пособия.

# 43
  • при късмета
Имам раница Ташев, може би повече от 10 години. Много съм доволна от нея. Единствената причина детето да не ходи с нея на училище е, че е сравнително малка.
Неговите раници издържат средно 2 години. Гледам да са здрави, удобни, с повече отделения и малки джобове.

# 44
Трябва да е лека, здрава, с ергономичен гръб, функционално разпределение иииииии готин дизайн, иначе няма да мине пред девойките 😀

Общи условия

Активация на акаунт