Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 176
  • 362
  •   1
Отговори
# 15
Да е здрава и удобна, да е обемна, 30+ литра.

# 16
Най-важно ми е да е лека,удобна и анатомична,после вече оставям сам са си избере цвят и дизайн.
Нова раница купувам всяка година

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 11:10 от Lady_G*

# 17
Раницата трябва да е удобна, лека и функционална и да се харесвава на детето, за да се ползва с удоволствие. Купуваме качествени раници, които се ползват доста дълго - по 4-5 години.

# 18
Търся лека, стабилна, здрава, с широки презрамки  раница, която същевременно да е с анатомичен гръб и приятни цветове.

# 19
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата?

Избирам раница по следните критерии:
- здравина на материята, от която е изработена
- достатъчно прегради за нуждите на детето
- ергономичен гръб
- цвят

# 20
Лека и удобна за носене гледам да е. Срегулиращи се презрамки и възможно най-много джобове!

# 21
За мен е важно раницата да бъде практична, да има достатъчно раздели , прегради и джобове. Да е лека, удобна и здрава.
Синът ми ще ходи 4-ти клас с раницата си от 1-ви клас /т.е здрава е и смея да твърдя, че направихме отличен избор./

# 22
  • София
Тази година ще имам първокласни чака и изборът е много труден. Гледам да е с ергономичен гръб и трърдо дъно. Тежестта и броя на джобовете също са много важни.

# 23
Гледам да е здрава, удобна, лека, да не запарва, да има достатъчно отделения. Сменяме я на 2 години.

# 24
  • Пловдив
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата?

Да е достатъчно голяма, като големината варира според възрастта на ученика. За съжаление личният ми опит сочи, че най-тежки са раниците на най-малките ученици.
Да има добро разпределение вътре т.е. достатъчно джбове, за да има някакъв ред и по-лесно да се намира това, което е необходимо за съответния час.
Да е с ергономичен гръб. Аз да напарвя каквото трябва, пък кой как ще я носи е друг въпрос.
Подходящ цвят - по нашите ширини тъмните цветове са по-практични. Да има възможност да се пере, без да се налага да се сменя след прането.
Да е с достатъчно здрави ципове и презрамки. 
И може би да има джоб за бутилка с вода.
Раници сменям, когато се налага. А и вкусовете на децата се променят. Едно момиченце в първи клас иска всичко да е в розово, но в трети вече не иска и да чуе за този цвят. И тогава настава драма с вече "старата" раница.

# 25
Раницата трябва да е удобна и здрава, с много джобове. От качествени материали. Всяка година купуваме.

# 26
  • София
Лека, здрава и удобна. Всяка година купуваме нови раници, защото не издържат на тежките учебници.

# 27
  • Пловдив
Избирам качествени раници, без значение на марката. Раницата трябва да е здрава, лека, с едно основно отделение и поне още едно допълнително. До момента сме купували два пъти раници. От първи до четвърти клас и от пети до седми. Първите бяха напълно здрави, но прекалено детски за тях вече.

# 28
Да бъде достатъчно голяма за всичко необходимо, лека, удобна и с достатъчно отделения за добро разпределение.

# 29
  • София
Да е удобна с ергономични презрамки и гръб ,лека и с прегради.През 2 г купувам раница.

Общи условия

Активация на акаунт