Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 192
  • 362
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Да е лека, с повечко прегради и джобчета, издръжлива.

# 211
Предстои ми да купувам раница за първи път ☺️Общо взето си мисля, че трябва да е достатъчно голяма да събира всичко,с повече джобове за повече организация,по-лекичка(като за първолак).

# 212
Гледам да бъде лека и с повече отделения и джобове. Всяка година  се купува нова раница.

# 213
 Раницата трябва да е лека, с добро разпределение, обичаме повече джобове за разделяне на вещите, ергономични презрамки и да не запарва на гърба.

# 214
  • Gotham City
Красива, здрава, лека, с достатъчно вътрешен обем и с джоб за бутилка.

# 215
Най-важно е раницата да е лека и ергономична. Също така да има повече отделения и джобове. И да издържа поне 2-3 години преди са я сменим с нова.

# 216
Да е здрава,удобна , красива и цена сменяме всяка година

# 217
Когато купувам ученическа раница, гледам да е голяма, с твърд гръб и с повече джобове. Средно на две години се налага да купуваме нова.

# 218
  • Сливен
С първокласник тепърва ще избирам раница,но най-важното е да е лека,здрава и с добро разпределение.

# 219
Синът ми ще е 1 клас тази година. Все още избирам раница. В интерес на истината се обърках от толкова много информация за раниците. То си е цяла наука. Ще гледам да е лека, с ергономичен гръб и хубави цветове.

# 220
Най-важното е раницата да е здрава и компактна! Всяка година почти купуваме нови раници.

# 221
  • у нас
Всяка година купуваме нова раница. Важно е да  е с широки презрамки, ергономичен гръб, няколко отделения, джоб за вода, да има светлоотразител и да е с красив дизайн.

# 222
  • Хасково
Раницата трябва да бъде лека, функционална, издръжлива и не на последно място красива и стилна, децата се впечатляват от външния вид. Децата ми от 1 клас (започнахме с АВС) до днес вече в 11 клас и студентка ползват раници Ташев - има раници за всеки вкус и предназначение.

# 223
Моите критерии като родител са раницата да е издръжлива и удобна. За ученика ми, важен е външния вид.

# 224
  • Монтана
Лека, с повечко прегради и джобчета и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт