Болница Сердика в Овча купел

• 360
  • 5
  •   1
Отговори
Здравей търся актуални мнения за болницата ,най -вече за рехабилитация. Търси място на маш близък след операция на счупен грабнак и парализа.

Благодаря предварително за помощта.

# 1
  • София
Там твърдо, ТВЪРДО не.
Няма такива мизерници!

# 2
Не водете близките си в хоспис Сердика в Овча купел! Опита ми е с наша близка за палиативна грижа. Много груб персонал, някои лекари що годе проявяват някакво разбиране, сестрите и санитарки без обноски, отново с много малки изключения. Най-усмихнати са ромките болногледачки. Нашата близка беше оставена без завивка, само завита с чаршаф. При запитвания към сестрите- пълно игнориране, беше ми затворена вратата под носа, отново, само една сестра беше с по-човечно отношение. Никакви усилия да се дава вода за пиене на близката ни, колкото вода оставях при напускането си същото количество намирах на другия ден до нея. Беше ни отказано да се осъществи консултация с лекар специалист а в саита им в интернет имат всякакви специалисти, по телефона администраторките са много учтиви, но не знам дали им е известно на какво ниво е грижата към пациента след като е приет. Прекалено високи цени които не отговарят на стандарта който рекламират. Много ниско ниво е грижата към онкоболните, никакви обноски и съчуствие.

# 3
  • София /Абсурдистан
Да попитам и тук за актуални мнения за тази болница.

# 4
  • София
Това не е болница, а касапница.

# 5
  • София /Абсурдистан
Благодаря! Прочетох доста лоши мнения и ще се откажем от тях.
А по телефона правят съвсем друго впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт