Gans? Моля за мнения

• 3 433
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте. Близък човек ми предложи да си закупя продукт GANS на Skylab Technologies с цел повишаване на имунитетана детето и семейството изобщо. Твърдят, че  ползват наночастици за зареждане и реструктуриране на водата. До момента не бях чувала за тези продукти. Когато отворих сайта им останах с горчивото усещане, че са "шменти капели", казано по нашенски. Не виждам адрес на производство, само разни рекламни текстове, написани неясно, както и множество ревюта от уж доволни потребители, в чиято истинност няма как да бъда сигурна. Дали има хора, които ползват продуктуте, и са видели някаква реална полза в посока по-рядко боледуване?

# 1
Това ми напомня на едни превръзки с наночастици, които чрез инфрачервено поле лекуват гъбички и възпаления, подмладяват всичко и помагат за храносмилането и запушените черва 😆 Такива неща трябва да ги забраняват със закон, като сектите...

# 2
Не си давай парите за глупости. Когато измислят 100% оздравяващо лекарство за рака, чак тогава ще започнат да работят и върху продукти, даващи 100% имунитет на ясленските и градинските деца. Дори да бъде пометена Земята от ядрена катастрофа, ще оцелеят само скорпионите и градинският сопол.
Давай на детето някакви витамини, колкото да ти е чиста съвестта и толкова. Докато не си изгради само̀ имунитет, сблъсквайки се с болестите, нищо друго няма да помогне.

# 3
А аз продавам земя на Луната с разрешително за построяване на космодрум,цената е изгодна.
Предимства:
1 наночастици
2 чист кислород
3 няма комший
и т.н
Не си давайте парите за глупости!
Поздрави

# 4
  • filibeto-maina:)
Тези дни и аз търся мнение за тези продукти.
Моя позната ги ползва от една година и твърди, че значително усеща промяна в семейството. Около тях всички приятели болни, но те си пият водата и не се разболяват. Понеже ми е много близка не вярвам да ме лъже. Обаче все пак продукти всякакви и човек не знае, затова и аз проучван и следя за мнение, най-вече на хора които са ги ползвали.
Дано се включи някой, който има повече наблюдение!

# 5
Здравейте!
Потърсих информация за шишето  им за вода и попаднах  на вашето питане.
Преди година ми подариха шише за вода на Ганс и наколенка  за Коледа.Около 170 лева заедно.Отделно,че моят ответен подарък беше 15 лева, ама това е друг въпрос.
Изглежда много добре шишето.
Отначало като че ли всичко беше добре.
Само че , почнах да усещам някаква миризма на пластмаса,особено ако не се ползва няколко дни  и шишето стои затворено.
Слагах в него вода Питах хората,които ми го подариха дали мога да го ползвам за чай,защото много обичам всякакви чайове през целия ден да си пия.
Казаха ми,че може.
Не съм слагала врял чай направо от котлона.
Топъл чай предимно.
Бях се разболяла доста преди  месеци и го ползвах  и не видях някакъв ефект.
Честно казано ,търся си причина да го изхвърля,че само го премятам насам натам.
Дали не съм  развалила ,компрометирала материала на шишето и нано технологиите му с моите  любими чайчета.
Сега тествам  водата от шишето на едно увехнало цвете,защото да пия от него не смея ,особено с тази миризма.
Наколенката е много хубава ,просто прекрасна.
Имам проблеми с колената след травма и я препоръчвам.
Най-добрата наколенка,която съм ползвала.
Поздрави

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 18:04 от zvezdelina369

# 6
Не се отваря шишето , то се слага в съд в който се налива водата .частиците взаимодействат с водата.след 4-5 часа водата се пие.

# 7
Не се отваря шишето , то се слага в съд в който се налива водата .частиците взаимодействат с водата.след 4-5 часа водата се пие.
Бутилката ми е еднолитрова.И пише.че се пълни с вода.
Малките 10мл шишенца се поставят до или във вода.За тях не знам.
Ама еднолитровата бутилка за вода прави миризма и е трудно да се пие.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 07:37 от zvezdelina369

# 8
Днес бях на фризьорка, която ми обясняваше надълго, че използва тези продукти и по точно това, което се слага във водата. Каза че била много доволна и имала някаква бучка която изчезнала. Не знам дали да го вярвам това.
Дано се включат повече хора, които имат наблюдения.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:59 от Barabidi

Общи условия

Активация на акаунт