Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 385
  • 848
  •   1
Отговори
# 690
Мерси, Жаки! Чакаме да ни поръсиш с цветна надежда. 😊🤗

# 691
Ванила, ноември мин година витамин Д ми беше 50nmol. Почнах да пия всяка вечер след храна, с магнезий и омега по 5ml или 2000Iu. Февруари (тази година) се изследвах, като го бях спряла за повече от 10 дни преди това и беше 69nmol. Тогава не изследвах АМХ, да ме питаш защо, после март забременях и оттогава не съм пила. Реших да тествам как е и е 71nmol, което е странно, уж на слънце се пържих сума време Grinning Б12също тествах, но е по средата. Друго не съм, следващия месец мисля половите хормони.
Това е Д-то
Скрит текст:

# 692
  • На изток от Ада
Браво Аниго!

# 693
Човек трябва да умее да се радва за другите. По закона на кармата каквото искрено желаеш на другите, това привличаш за себе си. Затова гледайте да мислите позитивно. Аз като видя бременна жена си мисля, че е добра поличба и мислено й желая лека бременност.
А и не виждам кой в тази група ще посмее да се хвали с бременност при такива изказвания.
Спрете да завиждате на другите и да се фокусирате върху онова което ви липсва.
На четвърти Август е новолуние, пожелайте си по едно бебе, благодарете за всичко, което имате. Искрената благодарност, привлича още повече неща за които да сме благодарни! По една успешна бременност на всички!

# 694
Аниго, супер, много се радвам! Ще ги пробвам тези капки! Вече съм на трети спрей бетърЮ, последно февруари бях с резултат 27, септември ще направя пак и АМХ мисля тогава да пусна, че след лятото ще е най-голям шанса за добър резултат за фонда. А знаете ли, дали трябва АМХ за фонда да е в някаква специализирана лаборатория или трябва просто да е с печат? 😊

Ние така или иначе имаме да изчакаме поне 2 месеца за кандидатстване по фонда, сега ще правим СГ в друга клиника да видим дали наистина е зле положението и ще сме с МФ. До тогава ще следя при Станулов какво се случва в новата клиника и ще преценим какво да правим.

Алис, не мисля, че някой от тук завижда на бременните с лошо. По-скоро на всяка от нас ѝ е гадно за самата себе си. За това, че забременяването е едно от най-естествените неща в природата, а на някои това ни е отнето. И затова, че нямаме контрол над ситуацията и каквото и да правим, нищо не зависи от нас. Мен яд ме хваща на безотговорните бременни, които пушат, пият, изобщо не оценяват какво Бог им е подарил.
А тук от форума, за всяка бременна, съм се радвала повече, отколкото за приятелките ми 🙂

Белийв и аз уж изчислявам Ц за почивките, ама миналия месец заради ЩЖ ми дойде 8 дни по-рано и така.. Иначе още не ми е дошло, може би днес, преди 16 дни имах ДФ 20мм. А и ние сме от морето, ходим си всеки уикенд така или иначе и не ми е чак такава загуба, по-скоро заради напрежението кога ще дойде..

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 09:25 от V_gs

# 695
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, по насока на ендокринолога правих трикратно изследване на глюкоза и инсулин. Часът ми за коментар е чак за 21-ви, дали някоя от вас може да ми помогне междувременно с разчитането? Много благодаря! ❤

Скрит текст:

# 696
Момичета ака на някоя й трябва естрофем или кломифен подарявам

# 697
Alise, спри моля те с назидателния тон. Изпитването на "завист", която уточнихме, че не е точно завист, а питане "защо при другите се получава и при мен не", "счупена ли съм аз", "защо аз не го заслужавам", и е напълно НОРМАЛНА човешка реакция на всеки , който се бори с репродуктивни проблеми или няма такива, но иска силно дете, а още не се случва независимо че става дума за няколко месеца опити.
И нека не си обясняваме кой какво привлича и да си насаждаме вина. Не мога да не си пречупвам подобни изказвания през примата на всичко, което съм преживяла и това ми звучи като "за нещо там не си била благодарна/смирена/не си привличала позитивна енергия и затова си си загубила едното си бебе при раждането или затова не можеш да забременееш повторно". Или пък съм желала на друга жена да й се случват подобни неща и затова са ме застигнали, така ли?! Всеки е свободен да вярва в положителна нагласа, Бог, карма или какво и да е друго. Щом това му помага - супер, това е важното. Но тези неща не са универсално решение за всеки и още повече - ако ставаше с пожелаване на бебе при някакви обстоятелства, всички отдавна да сме родили.
Повтарям се (и мисля че го писах пак по повод твой коментар кой пишел, как пишел и към кой се обръщал) : това е група за взаимопомощ и споделяне. Това се предполага да е защитено пространство, където човек да не бъде осъждан заради мислите и чувствата си. Нека ние си го пазим такова.
П.с. за всяко едно момиче от темата и от темите в проблемно забременяване съм се радвала и се радвам искрено, защото сме извървели пътя заедно, били сме една до друга в тежките моменти и се радвам като дойде момента да споделим и щастието.

И продължавам да желая успех на всички и да призовавам всички - споделяйте си спокойно мъките и радостите, затова сме се събрали тук.

sway, допълвам по повод ОГТТ - според мен си си супер и всичко е ОК.

v_gs, достатъчно е печат. Моето беше от цибалаб.

# 698
2406, благодаря, че го разписа така подробно. Напълно съм съгласна. 🤗 ❤

# 699
Момичета, по насока на ендокринолога правих трикратно изследване на глюкоза и инсулин. Часът ми за коментар е чак за 21-ви, дали някоя от вас може да ми помогне междувременно с разчитането? Много благодаря! ❤

Скрит текст:

Има тема за инсулинова резистентност в раздела с диетите, там са много навътре момичетата.

Аз от няколко дни си мисля, че разбира се е нормално всеки да реагира по различен начин на бременни приятелки и съфорумки. Но искрено ме изумява как едни и същи хора първо "стискат палци" по 3 страници, после "съжаляват и пращат прегръдки" пак по 3 страници (отдъхвайки си явно, че не са само те). И накрая се изцепват, че се чувстват тъпо, че някое момиче от темата е забременяло. И не, не казват, "защо при другите се получава и при мен не", ами директно си казват, че им е тъпо, че друг е забременял.

# 700
Sway, мисля, че резултатите са добри.
За бременните наоколо и аз да споделя:
Преди да родя дъщеря си, толкова много исках дете и като не се получаваше 1 година, започнах и аз да "злобея" към всяка новозабременяла..., чак   си мислех, че съм станала много лош човек - щом давам воля на подобни чувства. Сега от дистанциата на времето, си давам сметка, че това наистина са нормални човешки реакции. Когато започнеш да се чувстваш непълноценен, дори "повреден", се появява и чувството, че може би никога няма да успееш и всеки, който има това, което искаш, а нямаш е потенционален обект на чисто човешка завист.
Това, което ме пречупи е, че в месеца, преди да разбера че съм бременна се случиха поредица от събития.
Първо- приятелка, която беше родила наскоро, ме покани на погача на бебето. Взех човечето малко да го подържа и то взе че ме напишка.
Второ- навсякъде виждах бременни, дори когато се вземах тестовете, аптекарката беше бременна.
Трето в една църква имах невероятно преживяване, чак вълшебно.
От тогава искрено се радвам на всяка бременна жена и я приемам като един вид късметче.
Имам една бременна клиентка. Тя идва през седмица за различни процедури и наблюдавам бременността й от самото начало. Много ми е мило, да виждам как коремчето й все повече расте и колко трепетно очаква бебчето.
Истината е, че жените, които години се борят за рожбичка и си нямат преди това дете тази трансформация е много трудна и е напълно човешко усещането. Не бива да се обвинявате за тези чувства. Сигурна съм, че те не са истинска злоба, а просто желание да сте на мястото на бременната.
Но да, струва ми се, че ако погледнете на появата на такава жена около вас като добър знак от Съдбата, се понася много по лесно.

# 701
Хората сме с различна емоционална интелигентност, чувство за такт и разбиране. Ситуацията в която много от нас се намират е деликатна, защото поражда много противоречиви чувства. Когато човек постои повече време в тази тема започва да усеща кой какво светоусещане има и как емоциите и разбиранията му са пречупени през неговият житейски път и точно тогава някои ни стават по-близки, други не, но важното е че сме се събрали пъстри хора с една цел, едно намерение и никой от всички тук не е с цел да нарани някой. Така че, нека не си насаждаме вина, да не си подтискаме емоциите и да проявяваме повече разбиране към чуждите такива. Ако не ни харесва нечие мнение винаги може да го пропуснем.

Има една приказка: не е смел, този който не изпитва страх, а е смел този който се страхува, но въпреки страха си се изправя срещу него. В този дух аз бих казала не е добър този който не завижда и си мисли само най-хубавите неща, а е добър този който въпреки чисто човешките си емоции като завист, тъга заради другия и т.н., ги осъзнава, отработва и прави границата между това да тъжиш за себе си и да се радваш за другия.

# 702
Sway, по-перфектни изследвания не съм виждала 😍 Аз никога най-вероятно няма да достигна тези резултати, хаха 😁 Браво!
2402, напълно те подкрепям. Да не говорим, че точно тази дама ме "нападна", защото пожелах успех на момичетата, които бяха в процедури към съответната дата. Нещо много си противоречи. Да, съгласна съм, че трябва да имаме положителна нагласа, но в никакъв случай не трябва да се чувстваме виновни, че сме изпитали по-мрачни чувства и емоции. Мен даже са ме питали "Не мразиш ли бременните", аз казах, че по принцип не мразя 😅 тааааа, има всякакви случаи. Важен е крайният резултат, не трябва да се обвиняваме за тези си чувства, че едва ли не някой ни е откраднал мечтата. Това си е съвсем в реда на нещата и жените в такъв момент имат нужда от подкрепа, а не от укор.....на мен така преди години ми бяха насадили вина в много тежък период 🥺емиииии, да бях получила подкрепа, щях много по-бързо да изляза от дупката на първото неуспешно инвитро. Естествено преустанових контакт с тези хора. В групата срещнах истински приятели, за което съм много благодарна! Целувки и прегръдки ❤️❤️❤️
S.G.C. ❤️ Много точно казано ☺️

# 703
Имаше само един коментар за тъга от успех в групата и то от човек, който е преживял толкова много, че напълно го разбирам. И евала, че споделя истинските си чувства, а не се прави на света вода ненапита.

SGS, кактус, съгласна съм и с вас. ❤ Емоциите са нещо, което трудно се контролира, да не кажа и невъзможно. Не трябва да се виним за тях, а да ги разбираме, споделяме, изследваме.

# 704
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря за коментарите! Нала, винаги първо търся тема, но тази не знам защо не я открих, намерих само тази за хипотироидизъм. Мерси, все пак!

Ванила е права, че коментарът беше от един човек, а се разразиха едни обобщаващи лекции, все едно всяка една от тук се спуква да завижда на бременни.

Има едно особено чувство, наречено “мъчно ми е за мен си”. То няма нищичко общо с никой друг на този свят, а си е лично твое.

Твърденето, че някой едва ли не си “отдъхва, че не е само той” когато има отрицателен тест или несполучила бремнност в темата е грозно.

Постът на 2402 беше много хубав. ❤

Общи условия

Активация на акаунт