Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 197
  • 848
  •   1
Отговори
# 840
И мен ме питат, че отчасти и хора, с които се познаваме, но не са ми никакви. Аз казвам ще видим, ще го измислим и така. Въобще не желая да се обяснявам на никого освен на партньора си по тези теми. Дали, как, защо, защо не, не засяга никого. Тежи ми, че нямам на кого да споделя, но не считам, че ако го разкажа дори на близки ще ми стане по-добре.

Това, което мен ме успокоява е, че знам за няколко познати двойки с проблеми около нашата възраст и в крайна сметка въпреки трудностите нито една двойка не остана без деца. Това ми дава надежда, че дали по лесния или по трудния начин, шансовете да се случи на някакъв етап са добри.

# 841
Рядко се изказвам по такива теми, но мисля все пак да споделя моя личен опит. Много пъти съм го казвала. Ако някой ме беше питал преди 10-тина години дали ще съм на тук, дали ще се пробвам за второ детенце, щях да му се изсмея в лицето. А за моя мъж пък да не говорим. Така че горе главата, наместете короните и си мислете къде искате да бъдете след 10-тина години. Сигурна съм, че реално ще се случи нещо съвсем различно (а и за по-хубаво по един или друг начин).
Скрит текст:
Когато бях на 25 ми казаха, че едва ли ще изкарам до 40 и да се готвя за хемодиализа, трансплантации и чудесии... Не се случи... Мъжът ми пък е опериран от рак и празнува всеки ден... Животът понякога може да не е много прекрасен за съжаление...

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 12:24 от Gery666_

# 842
Влизам да дам бърз отчет относно тестовете. По-наситена черта от тази на 5 сутринта не видях (13 ден), така че смятам овулацията е била следващите до 48 часа. Контакт имахме на 4 вечерта, после заминах командировка и се прибирам тази вечер. На всичко отгоре нещо ме лепна, така че не вярвам тази вечер да се отчетем. Лично аз съм доволна от проведеното тестване.
Относно настройките и психическите уж бариери, които си поставяме, смятам, че доста неща са чисто съвпадение, което използваме в дадената ситуация.
Давам пример. Преди да забременея имаше случай в групата на дама, която си смени ника и забременя. После друга и така при чисто съвпадение две или три момичета от групата уж счупиха каръка, като си смениха името във форума. Тогава тръгна една приказка, че е от това и си правехме майтап всички да се преименуваме. Аз го направих по друга причина, няколко месеца след това и много скоро и аз забременях. Е да де, ама си знам, че едното няма нищо общо с другото.

# 843
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хммммм.
Ще пробвам и аз в скоро време! 😸

# 844
По повод примера на m-angel : " Веднъж е случайност, втори път е съвпадение, а трети път е закономерност". Grinning Hug

# 845
Петрова, добре дошла в редиците ни, пожелавам ти скорошен успех, та да допринесеш в темата с доза позитивизъм! Nature Sunny Аз сега боря лаймска, та те разбирам за изчакването покрай токсоплазмозата. Не съжалявай за времето, което сте изчакали, ако беше станало още миналия август пък щеше да те притеснява, че си бременна, а не си се изчистила напълно. Благодаря ти, че сподели за какво се говори в подкаста, че да си го спестим да го гледаме тези тук, които не вярваме в такива неща. Иначе сигурно се намират девойки, на които им помага, дано и на теб е така!

Rocket, и аз така много пъти съм отговаряла, че за момента не ни е приоритет, та се надявам Вселената да си знае кое е истината и да не вярва на такива приказки. Wink

Аз на infinity едно време й се шегувах, че като си смени профилната снимка на Пинко розовата пантера и манефестира, че бебето й ще е момиче и ето на - момиче беше. Та и името и снимката за важни. Laughing

# 846
^^ В такъв случай…
Здравейтееее 😁

# 847
Здравейте според вас положутелен ли е теста 5 6 дни преди цикл 10 11 дни след ову с първа урина е правен преди месец си направих 10 теста ни нито еден не показа бледа черта с една седмица закъснение ходих при доки и каза че вижда бременост направих кръвен беше положителен но пак не показваха уриналните после взе да ме зацапва и годих в агето казаха че няма апсолутно нищо в матката успокоявам се с мисълта че или е нямя нишо или нещи не е било на ред та мисълта ми е възможно ли този път да се е получило утре сутрин ще повторя теста

# 848

Общи условия

Активация на акаунт