Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са препоръките за лечение на безплодие при бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са препоръките за лечение на безплодие при бременност?
Препоръчват се хормонални изследвания, преглед при акушер-гинеколог, микробиологично изследване и цитонамазка преди опити за забременяване. Освен това е добре да се проследят овулациите и да се извършат насочени опити за бременност. Ако е необходимо, могат да се извършат допълнителни тестове като хорионбиопсия, кариотипиране и ЦС.
-
Какви са препоръките за подобряване на качеството на яйцеклетките?
-
Какво представлява имплантационното кървене?
Първо пуснах в Рамус igm i igg, които и двете излязоха много положителни, и за текуща инфекция и за антитела, което означаваше според паразитоложката, че отдавна съм се заразила. След това отидох и пуснах повторни изследвания в паразитологията към медицинския в Пловдив, където пак си излязоха + . Там се срещнах и с доктор Масарлиева, чудесен човек и специалист, която ми изписа антибиотик родожил по 5 хапчета на ден - 2сутрин 2 обед 1 вечер мисля че за две седмици, след което пусках контролни изследвания през 3 месеца и чаках текущата инфекция да влезе в норми. Докторката каза, че няма проблем за опитите от август нататък, защото стойността беше много ниска , но мен ме беше страх и изчаках до октомври ...сега малко съжалявам че загубих толкова време, но не мога да върна времето ... Това си спомням, беше малко отдавна и много неща така и не ми станаха ясни. Това което всички гинеколози и репр.спец. сега ми казват и което и параЗитоложката ми каза е, че от котки много рядко се хваща , най-често било от марули или други неизмити добре или мръсни зеленчуци и казаха че било добре да избягвам салати по ресторантите