Тестове за овулация

• 288
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте дами! Кои тестове за овулация са най-добри ? 🌸

# 1
  • София
Аз лично съм правила тестове с тези на марката Oview. За мен са добри.

# 2
Аз исползвам тези по препоръка на съфорумките и наистина са добри. Има и приложението, с което може да се следи динамиката. В сайта предлагат и кутии с по-малко количество тестове.

https://bg.iherb.com/pr/easy-home-ovulation-test-kit-50-lh-tests … -hcg-tests/114726

# 3
Аз лично не съм доволна. На мен никога не са ми засичали овулация, а пък забременях. Не са като тестовете за бременност - има или няма черта, ами някакви нюанси на червеното трябва да следиш...

# 4
  • 🌊
Аз бях с Clear Choice Седмичен тест 7+1 за овулация, но никога не оцелвах О до степен сериозно да се притесня, че МЦ е ановулаторен. 2 АГ ме посъветваха да ги спра, защото LH тестовете като цяло не били сигурни.

# 5
Здравейте, почнахме с мъжа ми да правим опити за бебе, цикълът ми е редовен , купих си тест за овулация Oview , по програмата, която я имам на телефона показва , че днес е ден на овулация, направих теста но ми показва една бледа чертичка която означава че няма овулация. На кое да се доверявам незнам, на приложението в телефона си ли или на тестовете? Дайте ми идеи мами

# 6
Приложенията изчисляват овулацията чисто математически, но тялото не е машина. Овулацията може да се измести. Продължавайте с тестовете, докато не видите поне две чертички с еднаква интензивност

# 7
Възможно ли е теста за овулация да е ясно позитивен на 12 ден от МЦ,  а при посещение на АГ същият ден да не вижда фоликул и настъпваща овулация ?

# 8
Здравейте, имам питане, вчера следобяд в 15:45 си направих тест и беше отрицателен, след това към 17:00 часа реших да направя ей така още един за всеки случай, тъй като предните дни правех горе долу в този час, този в 17:00 беше напълно положителен, с 2 наситени хубави черти и това малко ме обърка, тъй като разликата между двата теста беше 1 час. Може ли мнения по въпроса. За пояснение не бях пила течности от 13:00-13:30ч.
Ще прикача и снимка на тестовете.

# 9
  • София
Според мен е възможно тъй като аз също съм попадала в същата ситуация Simple Smile Успех!

Общи условия

Активация на акаунт