Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 381
  • 848
  •   1
Отговори
# 720
Жаки, преди някъде 8 години имах и тогава АГ ми предписа Полижинакс за седмица или 10 дни. Ама отдавна беше...

Аз съм много разочарована. Преди две седмици я пращам на АГ и той ми отговаря нормална флора, обаче нали не съм си в ред днес пак му я пратих и му казах, че мисля че трябва да се лекува, та понеделник съм за втори секрет… нямам думи

# 721
Здравейте момичета,
Правим опити от седем месеца вече за второ дете, които при други обстоятелства не биха били толкова притеснителни, но гоня 40-ет и времето не е на наша страна. С първото дете забременяването се случи много бързо и някакси бях със същото очакване и сега, но не се развиха нещата според очакванията ми. Бяхме при Станулов и той каза, че ще разчитаме на естествено забременяване (АМХ ми е близо 1.90 и съм със сериозен дефицит на вит Д, така че подозирам, че може и да е по-високо). Поиска спермограма и според резултата, ако не е мъжки фактор, евентуално цветна снимка за мен, но аз не съм много склонна да се подлагам на тази процедура, при условие, че вече е имало естествено забременяване. Четох, че изследването с пяна за проходимост на маточните тръби е по-щадящо и ако се налага, съм по-склонна да се подложа на това.  Също се зачудих защо гледа само АМХ, като той е доста вариращ показател и съвсем не показва пълната картина на фертилността при жената.
Искам да попитам за мнение тези от вас, които евентуално са се подлагали на едната и/или другата процедура как протече, имаше ли силна болка и коя препоръчвате?

# 722
Аз съм правила цветна снимка. Не беше нищо страшно. Беше с упойка, моят лекар прави само със. Приспаха ме за няколко минути, въобще и не разбрах кога съм заспала. При събуждането леко ми се въртеше главата, но ми пуснаха система, която много бързо ме вдигна. Нямах болки след процедурата, само кървене, което приключи за 1 ден.
Може да се прави и без упойка, до колкото съм чела, ако има болка е като при менструация. Самата процедура продължава около минута.
При мен се оказа, че едната тръба е била запушена и се е отпушила по време на процедурата. Има много случаи на жени, които забременяват след цветна снимка, защото чисто физически се разширява тръбата и улеснява процеса или пък както при мен - направо си е била запушена.

# 723
Това че сте заченали естествено не е никаква гаранция че нямате проблем, който може да се е появил след това като запушени тръби. Моя приятелка забременя на 30 с първото дете без проблеми, и след 35 имаха трудности с второто. Оказа се че има запушени тръби и направиха инвитро, получи се от първия път. Така че аз бих си направила цветната снимка. На тази проверка с пяна ѝ нямам доверие. Моята цветна снимка боля, но болката беше поносима и беше за точно 2-3 минути. След нея забременях. Загубих плода, но беше факт, че явно е прочистила пътя на сперматозоидите. Даже аз обмислям скоро да си направя нова, че старата ми е на няколко години, а и току виж пак забременея след нея.

# 724
Момичета, видях, че сте писали за Михайлова, аз пратих моята приятелка да запише час в Александровска, с много зор и звънене стана, но успя и си записа час за след около 1 седмица, та, съветвам ви да звъните там, при Калчев според мен няма да има часове доста напред.

# 725
Наясно съм, че е напълно възможно да се е случило запушване, още повече че детето постоянно носи всякакви неща от ДГ и имам прекарани какви ли не вирусни инфекции. По-скоро клоня към това, че заради годините има проблем с качеството на яйцеклетките, но ще обмисля все пак и въпросната процедура.

# 726
Един въпрос, тъй като си купих тестове за О, които не съм ползвала и ми изглежда и бледа и контролната, дали сте ги ползвали и отчитат ли, защото оня ден си правих от моите (clear test ) и имаше ясна втора черта. Естествено далеч беше от положителен, но днес пробвах новите и контролната и втората бледи..
Това са новите тестове, които купих сега:
Скрит текст:

# 727
  • На изток от Ада
Аниго сякаш точно с тези тестове хванах О и забременях но края на 2020 г..

# 728
Anigo, тази седмица се тествах точно с тази марка и нито веднъж не видях дори близко до положителен тест. Мисля другия месец да си заложа на oview.

# 729
За oview знам, че показват постоянно бледи черти, поне от темата за тестове за О. Много ме е яд, че почти навсякъде са изчерпани clear test, винаги са ми отчитали правилно.

# 730
  • На изток от Ада
За oview знам, че показват постоянно бледи черти, поне от темата за тестове за О. Много ме е яд, че почти навсякъде са изчерпани clear test, винаги са ми отчитали правилно.
oview са добри.. три пъти хващах О с тях

# 731
Аз също забременях благодарение на тях.

# 732
Аз нямах голям успех с oview. Гледах да ги правя всеки път в един и същи час  и тъкмо се покаже наситена черта и си казвам - утре ще е положителен и на следващия ден - нищо. Отказах се на 2рия месец от тях. Възможно е и аз да не съм ги ползвала както трябва, но бая теми изчетох.

# 733
Един въпрос, тъй като си купих тестове за О, които не съм ползвала и ми изглежда и бледа и контролната, дали сте ги ползвали и отчитат ли, защото оня ден си правих от моите (clear test ) и имаше ясна втора черта. Естествено далеч беше от положителен, но днес пробвах новите и контролната и втората бледи..
Това са новите тестове, които купих сега:
Скрит текст:

Вземала съм от тези, но и при мен бяха доста бледи ... след това ММ започна да ми носи от чужбина.

Относно цветната снимка - аз също не съм правила и пролетта Сенкова каза на есен (което ще обсъдим септември) е да ми направи такава процедура с пяна, но четейки ви разбирам, че това с пяната не е толкова достоверно, така ли да го разбирам?

# 734
Oview и при мен винаги са бледи и ненадеждни.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 18:03 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт