Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Какви са препоръките за хранене на децата в детската градина?
Какви са някои ефективни начини за намаляване на целулита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на разделното хранене?
Разделното хранене включва консумацията на протеини (месо, млечни продукти, яйца) и въглехидрати (зърнени храни, ядки, нишестени зеленчуци) поотделно. Обикновено се консумират заедно със зеленчуци. По време на хранене трябва да се избягват течности, тъй като могат да разреждат стомашния сок и да попречат на храносмилането. Основните принципи на разделното хранене включват консумация на храни отделно, като се избягва смесването на протеини с въглехидрати. Също така се препоръчва избягване на несъвместими комбинации, като например смесването на месо със сирене или сирене с бобови растения. Основните принципи на разделното хранене включват консумирането на определени храни поотделно, като се избягва консумацията на определени храни заедно, като например въглехидрати и протеини. Освен това разделното хранене насърчава консумацията на пресни плодове и зеленчуци.
-
Какви са препоръките за хранене на децата в детската градина?
-
Какви са някои ефективни начини за намаляване на целулита?
-
Какви са някои от основните проблеми, свързани с разделеното хранене?
-
Как преодоляхте булимията и как управлявате апетита си?
.Калида, денят ми мина много по- добре от предишните и завърши добре, но не е лесно да общуваш с тинейджъри, особено в разгара на трудната възраст .В момента съм повече родител, отколкото приятел, но така се налага понякога
. Саманта ,момичетата са ти казали достатъчно, аз ще добавя, че при мен нещата стоят горе- долу така ,има доста храни, които не консумирам ,защото ми се подува корема, а за пърженото не мога и да си помисля ,но съм сигурна ,че ще свикнеш, всяко начало е трудно. Успех и кураж
, наистина е чудесен резултат, дано е стимул за губещите надежда .Илияна ,преди време попаднах на информация за съдържанието на бактерии, масленост и др .показатели на някои млека, произведени в България и наистина Данон отстъпва по броя на полезната бактерия ,иначе другите им показатели са много добри. Снежи, и аз мисля ,че ако направиш катми, вместо палачинки, ще бъде по- добрия вариант
. Тедъ ,добре дошла и от мен
,мисля ,че си попаднала точно където трябва, а ако можеш да съчетаваш режима и със спорт ,резултатите ще са на лице много по- рано .Успех !Снежи ,аз си приготвям сандвичи от хляб Бонус, като леко препичам филийките ,мажа с масло, отгоре слагам краставички или чушки,с пастета от маслини става много вкусно, поръсвам малко мерудия и захлупвам с втора филия .Мади ,и аз като тебе не мога да накарам моите хора да се хранят разделно и съм самичка в къщи
. Правих опити, но не искат и това, е поне за сега. Поздрави на всички и много цунки
.Днес все още не съм закусила ,пих кафе ,сега ще пия водичка и после мисля да ям банани. На обяд ще си хапна сандвичи ,а за вечеря -картофи и салата зеле. Чао ,чао милички
.

При някой случвало ли се е? Дайте съвет, моля, че малко кофти вече 3 дни....
Ивинявайте за лай....та тема, но търся помощ!!
на другите ще слагам кюфтета и картофки и яйца, а за мен май ще бъде само с кюфтета и зеленчуци. Ще ви кажа как са станали.