Фенове на тениса - тема 10

• 16 665
  • 549
  •   1
Отговори
# 45
Не мога да повярвам, че диджеят, Ноле, "Луда по тебе" и едни салфетки са най-обсъжданата тема тази седмица. Даже има два лагера.😁🙈

# 46
  • София
Григор сега получава овации и на Лейвър Къп. Simple Smile

А иначе голям скандал стана с тази любима на Ноле песен. То полемики, дали сме чалгарска държава или не, то обвинения?!
WTF, хора??? За мен се изложиха. Голям срам за организаторите!
И това го казва човек, който не е фен на чалгата.

# 47
Да и хората се дразнят още повече, че трябва да гадаят защо не я пуснаха. Коментира се мениджър на Григор, който бил забранил. Камелия обяснява, че по първоначални планове трябвало самата тя да излезе в залата да я изпее, но плановете се осуетили  без да уточнява защо. Вчера ди джеят беше в сутрешния блок на Бтв, обяснява се там, но пак върти и усуква. Никой от екипа не знаел какво да направи, при тази емоционална молба на Джокович. Това ми звучи нелепо на мен, честно казано. Бил се подготвил за Джокович, но с фънк парчета, които той харесвал. То, защото като разцъкаш нета, Джокович само фънк парчета слуша Joy
Идва световния номер едно на крака за благотворително събитие за български деца, но музикалния му вкус не е на нивото ни Grinning

# 48
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мина и замина мачът, искам и другата година Ноле и Григор пак да играят в Бг. Белким се уредим и с билети, тогава дано организацията е по-адекватна и настилката да не е този отвратителен цвят. Бяха направили залата все едно е траур егати. Сигурна съм, че тогава ще му пеем на Ноле "Луда по тебе" до откат.

# 49
  • София
Диджеят също се изложи, ама не може да си признае истината явно, защото е обвързан с работодатели и тлъсти хонорари.
Всеки един диджей ще намери парчето за 5 секунди и ще го пусне.
По дяволите аз ей сега ще я пусна за няма и 10 сек.
Ноле дори по едно време не искаше цялата песен а само припева. Нямам думи.
100% му е било забранено.
Хубава работа ама българска в случая...

# 50
  • София
Победа за Европа в Лейвър Къп.
Първа победа от 2 г. насам, след две поредни победи за останалия свят.
Големиия герой за Европа се казва Карлос Алкарас, но и браво на Александър Зверев за обрата, който направи срещу Франсис Тиафо.
Нашият Григор Димитров също записа победа и допринеса за триумфа на Европа!

# 51
За пръв път гледам Лейвър къп и много ми хареса, съвсем различен формат като преживяване, беше много приятно да гледам тенисистите като съотборници.

Зверев ме изненада много, не очаквах, че ще успее да се събере и да победи Тиафо, американецът изглеждаше много по-разнообразен и силен. Зверев през повечето време играеше много монотонно и вяло.

А мачът на Алкарас и Фриц беше истинско удоволствие, това момче Карлос има удивителен контрол над тялото си и над топката.

# 52
По въпроса за драмата с песента на Джокович, един коментар:

Как никой не прозря, че Джокович е дошъл, за да покаже повече от тенис?! Да пее на живо на български беше „черешката” в неговия сценарий.

Скрит текст:
Сега сериозно.

Случката с Джокович и песента просто показа, че не сме на висотата на гостите си.

Тъжно. Но факт.

Организаторите трябваше да следят много внимателно какво прави Джокович. Той дойде да подкрепи благотворителното събитие не само като играе тенис. Той дойде, за да направи шоу И с другите свои таланти.

Събличането на фланелката, танцът с нея, тичането към съблекалнята.

Целувката по тениската на Григор и поляганто върху нея...

Джокович явно е артист по душа.

Той очевидно имаше свой сценарий в главата си и също искаше не само да зарадва, но и да изненада почитателите си. И в залата, и извън нея. И тук е проблемът на организаторите.

Как може по време на шоуто никой да не прозре, че Джокович е дошъл, за да покаже повече от тенис?!

Да пее на живо на БЪЛГАРСКИ език очевидно беше “черешката” в неговия сценарий.

Затова така се молеше на човека зад пулта. Защото искаше да вдигне залата на крака с песен!

Да, той не е певец, но никой няма право да му отнеме тази възможност, ако ще и да вие като вълк. А Джокович всъщност пее много правилно.

Нелепи и глупави са обясненията, че Камелия му била “осигурена” за след мача.

Не, г-н Мениджър! Не става въпрос какво Джокович е получил. Става въпрос за това какво ОТНЕХТЕ на Джокович.

Какво от това, което той искаше да направи, не му позволихте.

Така не се постъпва с гост на събитие!
https://fakti.bg/mnenia/914501-lubka-kachakova-kak-nikoi-ne-proz … -poveche-ot-tenis

Една новина която ще зарадва Дяволо:

Матадора се завръща в игра. Испания включи Рафаел Надал в отбора за финалите на "Купа Дейвис".

Скрит текст:
Рафаел Надал беше включен в състава на Испания за финалите на "Купа Дейвис", които ще се проведат в периода 19-24 ноември. Новината днес бе оповестена официално от капитана на испанците за тенис надпреварата Давид Ферер.

Надал игра за последно на Олимпийските игри, а после се оттегли от US Open и Купа Лейвар. Останалите в селекцията на Испания са Алкарас, Баутиста Агут, Кареньо Буста и Гранойер.
Шампионът Италия ще бъде воден от голямата си звезда Синер. Останалите отбори са Нидерландия, САЩ, Аржентина, Австралия, Канада и Германия.

# 53
Предполагам, че ще разбуня духовете, на аз правя разлика между артистизъм и циркаджийство. Иначе срещата беше чудесна, нямаше никакви негативни емоции, докато фейсбук армиите не ги активизираха. Тъжна и жалка история. Колко по-нормално щеше да бъде да се говори за Григор и за неговата фондация...Явно не и по нашите географски ширини  Sad

# 54
И на мен ми дойде твърде преекспонирана цялата ситуация около песента, пак се направи от мухата слон за няма нищо. За мен щеше да е ок и да я беше пуснал, също толкова ок и да не я беше. Чудо голямо! Нали пак стана шоу в крайна сметка. Даже съм на мнение, че когато се появи някаква пречка, човек става по-креативен и намира по-интересно решение на проблема, както и стана в случая - Джокович запя сам, а след това и публиката. Ми така се получи по-весело.

# 55
  • София
Впечатляващо видео (все едно гледаш супер трейлър на меха холивудски блокбастър) тийз за супер турнира в Рияд между Джокович, Надал, Руне, Медведев, Синер и Алкарас между 16 и 19 октомври

https://x.com/i/status/1839987826500223069

# 56
  • София
Изключителен финал в Пекин' 500 между Яник Синер и Карлос Алкарас.
Това беше възможно най-доброто от съвременния мъжки тенис. Плашещо добри са и двамата и според мен след години, когато достигнат своя пик ще са по-комплексни и силни дори и от светата троица, Федалович.
Аз лично не виждам слаби места в играта им.

# 57
  • София
Надал обяви, че слага край на кариерата след Купа Дейвис.

Успех, шампионе, в живота! Vamooos

# 58
  • Berlin
Точно и аз видях изявлението в Инстаграм.😭 Купа Дейвис ще е последното му състезание.
https://www.instagram.com/reel/DA8EpTsg3iV/
Не го видях на Лейвър къп, но поне компенсирах добре. Simple Smile

# 59
  • София
Даам, Яник Синер си е машинка и е ъпгрейднат Новак Джокович. Явно това ще е наследникът. Знаех си, но винаги е добре да се потвърди за пореден път.
Днес нагледно видяхме как Джокович 2.0 победи в джоковски стил оригиналния Джокович.

Общи условия

Активация на акаунт