Фенове на тениса - тема 10

• 16 712
  • 549
  •   1
Отговори
# 510
  • Berlin
Браво! Успях да гледам финала му на Уимбълдън, дано и сега го дават на моя канал.

Каква е програмата на турнира, тежка ли е? Вчера ми попаднаха секунди от интервю на Швьонтек - питаха я колко много е изморена (?!?) и тя се чудеше какво да каже, после каза, че за програмата на отговорни организаторите (нещо такова). То просто какво да отговориш на такъв въпрос…

# 511
  • София
Изключителни дамски полуфинали.
Браво и на четирите полуфиналистки. Всяка една от тях заслужаваше финала, но в крайна сметка заслужено Анисимова и Сабаленка триумфираха.

# 512
  • София
Иван Иванов взе първия сет с 6:1 Hands Muscle
Александър обаче изостава. Май ще има повторение на Уимбълдън.

https://vkvideo.ru/@tennisprimesport/lives?z=video-212808533_456 … 5%2Fclub212808533

# 513
  • София
Кога е играха точно Фриц с Джокович?

# 514
  • София
Иван Иванов е на финал на US Open за младежи! Доста добре игра и имаше някои невероятни изпълнения. Малко да намали грешките и развие физиката и ще е лудница.

Братовчедът на Гришо и той се засили и от 2:6 първия, втория обърна с 6:1 и сега води 4:0. Ама него го следя само, не го гледам Smile

Шансът са имаме изцяло български финал е изключително висок!!!

# 515
Честит ни български финал! Дано направят качествен мач.

# 516
Страхотен Иван Иванов!
Много добре игра, наистина заслужава да е на финал, да стискаме палци и там се представи достойно!

# 517
  • София
Хубав мач между Алкараз и Джокович, но сърбинът нямаше шанс срещу испанеца!
Карлоз е в супер форма, а Новак все пак е на 38, след 35 години непрестанни тренировки и игра!

Иначе, Алкараз не изглеждаше супер айляк като през останалите мачове, което е напълно нормално срещу такъв съперник.

# 518
На мен никак не ми хареса този мач,нервен, Алкарас беше пренапрегнат, не му спреше играта и чак се чудя как би Джокович в три сета.
С такава игра на финала няма да му се получи, дано вземат мерки.

# 519
  • София
Ще излъчват ли финалът на юноши по БГ телевизия? (предполагам не, но ако да пишете ЛС че тук ще се спойлна с предни мачове) Grin

# 520
  • София
Ще излъчват ли финалът на юноши по БГ телевизия? (предполагам не, но ако да пишете ЛС че тук ще се спойлна с предни мачове) Grin

Не успях да намеря информация. Вероятно няма да го излъчват,  та ще трябва да се гледа в Интернет или по HBO Max.

# 521
Доколкото и аз знам, само по HBO Max ще го излъчват от 19 ч. българско време.

# 522
  • София
Алкарас беше твърде добър за сегашния Джокович, но като цяло срещата разочарова като качество. Ноле можеше да измъкне един сет. Вторият, но без вкаран първи сервис трудно.

Синер и Алиасим направиха може би най-качествения мъжки мач на турнира. Много силна игра на Ожето. Не знам дали може да играе по-добър тенис от този. Но успя да открадне само един сет. Забележете статистиката при шансовете за пробив: Оже-Алиасим е 1 от 10!

# 523
Сега разбрах, че другият уикенд в Пловдив за купа Дейвис ще играят и Иван, и Александър. Аз лично ще се опитам да присъствам, стига да свАрим свободни места, че капацитетът на трибуните на Локо не е много голям.

# 524
  • София
Синер -> календарен шлем от финали. Само Лейвър, Джокович и Федерер са го правили. Дори Надал няма 4 финала в една година.
Синер -> най-младият с подобен календарен шлем от финали.
5 пореден ГШ финал за Синер!

Общи условия

Активация на акаунт