Фенове на тениса - тема 10

• 19 945
  • 620
  •   1
Отговори
# 615
Спомням си едно предаване на Макс Спорт, в който водещият беше поканил майката на Лазаров и май шефката на Федерацията по отношение на едни пари, които бяха предназначение за лечение на контузията му. Ей, няма толкова нагла женица (шефката). Позволява си в чуждо студио да се държи надменно и да прекъсва постоянно и водешия, и майката на Сашо. После да не се чуди човек защо масово се дърпат да играят за Купа Дейвис.

# 616
Да, конфликтът с федерацията е ясен, аз също го споменах. Но според мен това е само една от причините. Конкретно за Григор говоря.
Не го виня в никакъв случай, негово право си е. Просто е жалко за младите играчи и най-вече за публиката, която иска да го гледа. За мен Гришо си е номер едно и мисля, че именно той е най-познатото българско спортно име по света и най-добрата визитка и реклама на България.

# 617
  • София
Положението е тази федерация е като при останалите федерации! Тотал щета.
Едни нечии хора правят всичко възможно да окраднат каквото може и да съсипят каквото може!
После защо няма спорт в България и добре, че са деца като Тервел и Малена примерно.

Нали чухте на Иван Иванов баща му какво каза? Иван постигна всичко това въпреки България...

# 618
Никой ли не гледа АО'2026 ?  Страхотен Стан Вавринка! 2 петсетови и 1 четирисетов мач! Винаги съм го харесвала, остана недооценен в ерата на големите четирима . Жалко че и той се е запътил към пенсия, но показа как се играе със сърце.  Джокович днес не го гледах, но четох че е правил някакви простотии. Явно се е нахъсал за титла и не може да се примири със собствените си грешки. Яник и Карлос си вървят според очакванията, въпреки че при Яник днес са се появили крампи, но успя да завърши. Дано го стабилизират! Приятно ви гледане!

# 619
  • София
Карлос е олицетворение на перфектния играч! От физика, през техника до настроение!
Синер почва да дразни все повече хора, особено след тия изпълнения. Заслужава да отпадне!

През това време Иван Иванов ще играе на финал на поредния М15 турнир в Манакор.
Спечели срещу доста по-опитни играчи нагоре в ранкига.
Много, ама много се надявам преходът му към мъжкия тенис а е наистина успешен!

Прегледах и прочетох всичко, което намерих за него като малък. Много надъхано дете!
Заслужава да успее. Прочетох, че ще получи и още една стипендия от $50 000 от ITF.
И с екипа, който има! Дано, дано! Ще е супер ако подмине Гришо това момче!

# 620
Аз днес гледах Махач срещу Музети, първият сет беше на много високо ниво, Махач го спечели като беше изключително прецизен и много агресивен. Във втория чехът пропусна един смач във важен момент и рухна, почна нещо да се нервира на щаба си и Музети спечели мача. В четвъртия сет Махач показа воля за обрат и остана в играта, имаше някакви намеци към щаба си, че ще играе, както си иска и спечели, но в петия не му стигнаха силите. Музети игра на много високо ниво и показа хъс и ментална сила във важните моменти.

В турнира засега ми се открои и А. Мюлер с много приятна за гледане игра. Победи Попирин в тежка битка с красиви разигравания и много мисъл в играта.

Браво и на ветераните, Джокович си е жива легенда, горките младоци Grinning

Общи условия

Активация на акаунт