Фенове на тениса - тема 10

• 19 984
  • 620
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Яник Синер демонстрира на целия свят каква машина е.
Това му беше най-добрият мач от финала в Мелбърн. Горкият Бублик просто нямаше отговор на тази брутална игра от Синер.

# 496
  • София
Чудя се откъде вади тази бързина...за умора нямаше как да кажем, че то беше около час мачът ..

# 497
Синер генерално е бърз, въпреки че като ходи между точките имаш чувството, че едвам крета Grinning
А и Бублик в Хале го ядоса, като го победи, и сега си изпати лошо.

Полека вървим към стандартния финал Синер-Алкарас, не виждам кой ще ги спре. Синер след стъписването срещу Шаповалов си върна обичайния робот мууд, Алкарас пък играе доста въодушевено и стабилно, което е новост за него. От останалите не мисля, че някой може да се промъкне до финала.

# 498
  • Los Angeles CA
Гледам Синер  и не мога да се отърва от съмненията си за допинг.
Осака чудесна игра и се справи с Коко!

# 499
Синер напомни за себе си в най-добрата си светлина. Алкарас играе стабилно отново.

Дано се появи трети, че идва твърде предвидимо всичко в момента. 😁

ПС: Много се радвам за Осака.

# 500
  • София
Карлос Алкарас продължава да впечатлява и забавлява.
Рядко рядко талантлив тенисист. Да не кажа, че е и най-големият талант, който някога съм виждал. Да ме прощават феновете на Федерер, но Карлитос има спиращи дъха докосвания. Федерер беше може би по-елегантен, докато Карлос е по-силов, но трикшотовете на Алкарас за мен лично са ненадминати.
Иржи Лехечка е в много добра форма и труден опонент, а Карлос мина с лекота през него. Поредна чиста победа и отново без да допусне пробив. Ако не се лъжа от началото на турнира е бил пробиван само веднъж?! 😮 А вече е на полуфинал.

# 501
Дяволо, да, само един пробив има досега. И наистина, за мен е впечатляваща постоянната му игра в този турнир. Гениалните му удари не ме впечатляват толкова, с тях сме свикнали Grinning
Но има моменти, в които си казваш - е не, не е възможно това!
Федерер беше изключителен талант, но при него липсваше тая наслада от играта и тук се различават с Алкарас, който просто се радва на играта и постоянно иска да измисли нещо, да обере овациите, да зарадва публиката.
Но пък лекотата, с която Федерер играеше сякаш изобщо не си даваше зор, е ненадмината, на мен Алкарас ми е малко смесица между гениалните удари на Федерер и физическата сила на Надал.

Норе, аз за момента никак не виждам кой ще е този, дето нещо ще направи, за да застраши Синер и Алкарас, те са просто с разлика пред останалите. Гледах и днес Лехечка - те се напъват супер много, свръх, аха да направят нещо и отсреща вдига леко нивото и ги размазва и те просто рухват и се отказват.
Дето казваше Вукич - Алкарас пак ни дава по някоя точка, а Синер направо ни размазва Joy

# 502
  • София
Алкараз продължава добрата игра и петък ще го гледаме полуфинал с Джокович, който също е победил снощи по никое време.
И двамата с невероятни постижения. Карлос без загубен сет до момента на US open, а Джокович с 53 полуфинала на турнири от големия шлем и този сезон на 38 години достига до полуфинали на всеки от големите турнири Flushed
Ами машина си е Новак, голяма машина!

През това време и двамата ни младежи - Иван и Александър продължават на осминафиналите на младежкия US Open

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:28 от mitkomitashki

# 503
  • София
Джокович - Фриц
Страхотен мач се получи след първите два сета. Фриц покачи нивото си и Ноле трябваше на свой ред да вдига още нивото и стана голямо шоу. Факт е, че и публиката повлия, за да загуби Ноле подаването си в 4-ия гейм на 3-ия сет.
Като цяло страхотен мач, а Джокович за пореден демонстрира защо е ГОАТ.
За 7 път в кариерата си Джокович достига до четири полуфинала на ГШ в една година.

# 504
Не можах да гледам мача, но гледах разни откъси сутринта и съм възмутена от поведението на публиката и от глупавото изказване на съдията - няма какво да направя. айде бе, нямаш какво да направиш, гледала съм много ситуации, в които публиката избухва неконтролируемо и не съм видяла досега нито един съдия да седи със скръстени ръце.
Не харесвам особено козата поради ред причини, но който и тенисист да е в такава ситуация, трябва да бъде направено необходимото, за да може да играе нормално.

Да видим какво ще направят Джоко и Алкарас, очаквам много интересен мач.

# 505
Синер напомни за себе си в най-добрата си светлина. Алкарас играе стабилно отново.

За мен винаги ще си остане масажираният ....
Колкото и да е добър
Та пак е получил специален масаж!

# 506
  • Los Angeles CA

За мен винаги ще си остане масажираният ....
Колкото и да е добър
Та пак е получил специален масаж!

Напълно споделям това!

# 507
  • София
Анисимова изхвърли Швьонтек. Много съм доволен.
Синер победи Музети с 3:0, но Лоренцо направи много силен мач, резултатът лъже. Качествен мач с много хубави разигравания, но Синер сякаш напипа формата си и става сложно за противниците.

# 508
Браво на двете български момчета!  Отново са на полуфинал . Стискаме палци в петък.
При жените отново изненади, при мъжете не толкова. Залагахме на Синер, Алкарас , Джокович, само Ажето е изненада. Аз лично се надявам Джокович да вдигне трофея, но.а дано, но надали.

# 509
  • София
Машинка е Иван Иванов.
И ще играе пак с Макс Шьонхаус, който го победи преди месец на Ролан Гарос.
Дано сега успее да му го върне и да стигне до финал, а защо не и да спечели!
Помня от предния мач, че този немец беше изключително гнусно същество с адски противно поведение на корта.
Заслужава голям бой и да си намери мястото! Satisfied

След Уимбълдън Иван Иванов сега пак победи 1 година по-големия от него Макс Шьонхаус на четвъртфиналите на младежкия US Open с 6:4, 0:6, 7:6 Hands Muscle Smile
Много се радвам за тая му победа. Много гнусен немец.

Александър Василев също е победил и двамата са на полуфинали в двете части на схемата Smile
В Лондон не видяхме изцяло български финал, ама дано в Ню Йорк видим Hands Muscle Smile

Общи условия

Активация на акаунт