Фенове на тениса - тема 10

• 16 707
  • 549
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И браво на треньора, който се занимава със сервиса на Алкарас, Лопес беше май, от началото на годината до сега има видимо сериозно подобрение.

Във всичко мачове на този US Open Алакараз показа много, много добър сервиз!
И не само, ама в това се вижда прогрес. И играта му беше много приятна.
За Яник, снощи изглеждаше загубил още след първите няколко гейма Rolling Eyes

# 541
  • София
🙄

# 542
  • Berlin
Хехе, цветово си пасват. 😀

# 543
  • София
Охххх, гледам мачовете за купа Дейвис и слушам "Българи юнаци", та сещам се за състоянието на спорта в Родината, как всяко дете буквално се мъчи да направи всичко ВЪПРЕКИ държавата, условията, скапаните треньори, т.е. въпреки България и т.н. и ми се драйфа!

Иначе, Иван Иванов нищо не направи, буквално, но да кажем, че е млад. А Янаки Милев в момента прави страшно много балъшки грешки и еуфорията, че нещо може да направим почва да се изпарява...

# 544
  • Варна
Охххх, гледам мачовете за купа Дейвис и слушам "Българи юнаци", та сещам се за състоянието на спорта в Родината, как всяко дете буквално се мъчи да направи всичко ВЪПРЕКИ държавата, условията, скапаните треньори, т.е. въпреки България и т.н. и ми се драйфа!

Иначе, Иван Иванов нищо не направи, буквално, но да кажем, че е млад. А Янаки Милев в момента прави страшно много балъшки грешки и еуфорията, че нещо може да направим почва да се изпарява...
Ако падне ще играят Василев и Руусувуори и вече зависи от изхода на мача.

Иванов бил зле на клей.

# 545
  • София

Ако падне ще играят Василев и Руусувуори и вече зависи от изхода на мача.

Иванов бил зле на клей.

Това адски ме обърква 😅
Тренираш при бога на клея, в Испания😵💫 и бил зле ба клей🤪

# 546
Ние бяхме вчера на живо. Много приятна атмосфера, трибуните бяха запълнени (те не че са с кой знае какъв капацитет де), като цяло много ми хареса. Жалко, че днес имахме друг ангажимент, иначе щяхме пак да ги подкрепим на място. Но разбрах, че сме бИли в крайна сметка.
Финландската агитка беше точно до нас между другото. И те бяха доволно шумни, макар и не особено голяма група. А и учудващо издръжливи на пловдивската жега. Даже за един особено блед направо се бях притеснила Wink Абе готино беше Simple Smile

Сега видях, че седящите места са 1200, а отстрани имаше и малко правостоящи, както и насядали и по стълбите и между седалките. Та имаше си интерес.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 16:46 от Мила Атова

# 547
  • София
Браво на Сашо Василев!!! Красива победа отново и България надви Финландия за Купа "Дейвис" благодарение на този упорит младеж!

# 548
Наистина мачът на Сашо беше много приятен за гледане, имаше повече емоция, интрига и красиви точки. Иван бързичко приключи, не можа да намери своята игра въобще. А по принцип ми се струва, че той е играчът с повече потенциал за атрактивна игра, но явно е малък още, дали ще успее да пробие при мъжете е рано да се каже като че ли. Силно се надяваме де, голяма емоция е да има българи в елита, които да подкрепяш.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 18:29 от Мила Атова

# 549
С малко закъснение и аз да споделя кратки отзиви, тъй като успях да отида в неделя:

Беше доста пълно, като особено за двойките имаше 2 реда правостоящи и пускаха, докато има желаещи. Самата атмосфера беше много готина, може би с изключение на части от мача на Янаки Милев. Там в моя сектор влязоха повече деца и крещяха на всяка точка "Айде, Нака", което дойде в повече на присъстващите и им направиха забележка. Особено при боя, който отнасяше, беше комично. Иначе, имаше силна подкрепа за нашите, с много леки нарушения на добрия тон. На няколко пъти имаше аплодисменти при пропуснат първи сервис на противника, въпреки предупрежденията преди мачовете, но беше в рамките на нормалното.

Несвързано с мачовете, но около 2-3 часа печеше толкова силно, че буквално изгорях Laughing. Хора около мен се мажеха със слънцезащитен крем.

Като ниво на тениса, най-силен беше петия мач. Василев ми затвърди мнението, че е по-готов от Иван за мъжкия тенис към този момент. Изигра страхотен мач срещу силен опонент. Издържа психически и физически, но най-вече показа стабилен и разнообразен тенис. Като добавим, че победи световния 141 предния ден, на практика е с огромна заслуга да играем в Световната група. Двойките не бяха толкова класни, въпреки наличието на ГШ шампион при съперника. Имаше доста грешки, като другия финландец, който Александър победи на сингъл, беше  дърводелец и помогна за победата. Нашите издържаха на някои тежки моменти и взеха победа, която реално ни запази шансовете. За играта на съгражданина Янаки Милев, по-добре да не казвам нищо.

Като цяло огромен успех, постигнат с някои ключови липси. С малко повече късмет, домакинско предимство и пълен състав, имаме шанс най-малко да не сме боксова круша при най-силните.

Общи условия

Активация на акаунт