Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 814
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
  • на терасата
Момичета и момчета, днес разносвам Giorgio Armani Pivoine Suzhou. Ухае на нещо, което съм имала и носила, но не мога да се сетя кое е то (не пазя празни шишенца, което сега отчитам като грешка). Досега не бях пробвала това Armani и не може да е бил той. Четох коментари във фрагрантика, но нищо не изплува в парфюмната ми памет. Някой дали се сеща да прилича на парфюм, който не е споменат във фрагрантика като подобен?

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 23:21 от рак-щрак

# 166
Заинтригува ме новият Devotion. Kак ли мирише лешникът? С бадеми имам много парфюми, ама с лешник???

# 167
  • Sofia
Заинтригува ме новият Devotion. Kак ли мирише лешникът? С бадеми имам много парфюми, ама с лешник???

Дано мирише на Нутела Grin

# 168
Лешник невероятен има в прословутия Guidance Amouage

# 169
  • София
Харесвам лешника в Just Cavalli Gold for her, който вече никъде не се намира.

# 170
Не съм пробвала още Guidance, но ще го пробвам специално заради лешника. Този Кавали също не ми познат.

# 171
  • Швейцария
Аз днес получих D&G Devotion. Не съм очарована, очаквах много повече. Даже не знам точно какво не ми харесва в него, аз почти не го усещам. Нито ми е младежки, нито нещо запомнящо се. Може би трябва да го разнося, но определено няма да го купя пак. Казаха ми, че мириша на цветя, а аз не ги усещам. Единственото, на което ми мирише, е лимон.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 01:47 от JennyBG

# 172
Аз съм за Dior Homme EDT
Дами и господа, имам нужда от помощ. Търся парфюм за подарък на мъж. Той работи на висока позиция в международна компания и искам да взема нещо, което би било подходящо за ежедневието и/или за бизнес срещи. Трябва ми нещо, елегантно, трайно и носещо тежест и класа. От две седмици се ровя във ревюта и пирамиди и съм тотално изгубена.

# 173
Jenny, пробвай го отново като захладнее и започне истински есенното време.

# 174
  • София
Скрит текст:
Аз не бих подарила парфюм на такъв човек никога.
Как без да знаете вкусът му?
Хората на високи позиции получават много корпоративни подаръци парфюми и не съм сигурна, че бихте го впечатлила.
Бюджет да посочите, той е задължитен.

Всъщност познавам вкуса му, защото ми е мъж... От дълго време ползва и предпочита основно Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme. Търся нещо подобно за него, което да може да носи на работа освен горепосочения парфюм. Имам бюджет за парфюм от ценовите класове на Amouage или Xejroff, но не мога да се спра на конкретен. Мъжа ми е консервативен по въпроса с парфюмите, като целта ми е леко разнообразие, но без да се отклонявам особено от великото Миаке. Допадат му елегантни, добре конструирани аромати.

Привет LesMacarons, на Ваше място, бих погледнал Giorgio Armani Acqua di Giò Parfum

https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Acqua-di-Gio-Parfum-81508.html

Свеж, озонен, с усещане за морски бриз, но не е обикновен акватик, тъй като му е добавена съществена доза зрялост, мъжественост, по-сериозно и професионално излъчване, чрез подчертани минерални нюанси, финно опушено дървесно присъствие, както и зелено, хладно пачули. Нещо като по-тъмна версия на нормалния Acqua di Giò, целяща да впечатли мъже, с вкус към по-зрелите, мъжествени и елегантни аромати. Мисля, че няма да сбъркате с него. Hands Ok Hand

Тествах днес, новият парещ мъжки Valentino  Born in Roma The Gold Uomo

https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Born-in-Roma-The-G … d-Uomo-95705.html

Много интересна пирамида и пръснах директно на ръка - страаахотен! За мен, това е много хубаво издание, позитивно, слъчево, но същеверменно чувствено, изкусително. Може да звуча откачено, но го усещам като ваканционен, слънчев и по-младолик и мек, объл прочит на  By Kilian Straight to Heaven. Тествайте го, много хубав модерен и приятен, напълно носим и с доста лица парфюм. Има и зелени нотки, и ядки, и чудесен кедър, фина ванилия, дори трептящо, слънчево-тропически акорди, дори бих казал и препратки към кокос/смокиня. Разбира се, това са моите усещания.Animal Heart Eyes Cat
Tropical DrinkTropical DrinkTropical Drink

# 175
  • In transit
Здравейте, идвам с един въпрос. Преди време си купих Montale Roses Musk. Една съседка го имаше и целия коридор миришеше на този парфюм дълго време след като е минала. Един ден се сетих да я попитам, показа ми го и ми пръсна на ръката. Там където се е опряло по дрехата миришеше около седмица.
Докато ровех откъде да го поръчам, излезе някаква прилична оферта в Нотино. Парфюмът дойде, но за моя изненада изобщо не е толкова траен, колкото този, с който ме пръсна съседката. За съжаление вече не живее тук и няма как да я попитам откъде си го е купила.
Моят от Нотино беше със златна кутия(въпреки, че на снимката в сайта е с черна). Гледам сега, че в един български сайт също е с черна кутия.

Възможно ли е моят да е фалшив и как да разбера как изглежда оригиналния всъщност?
Ако някоя от вас го има, моля да сподели как е като трайност и откъде е закупен?

По темата, любимите ми летни аромати са Versace Yellow Diamond и Si Giorgio Armani.

# 176
Mikkey, не мисля, че парфюмът ви е фалшив. Не се поддавайте на съмнения заради разлики в опаковките, променят ги. Променят и формулите, може би вашият е от нова партида? Съветвам ви да го изчакате. Ако решите, имате право да го върнете. Notino продават само оригинални продукти, това е моето мнение и винаги ще остане такова.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 07:04 от Magda Dimitrova

# 177
  • The Evergreen State
https://www.fragrancenet.com/perfume/montale/montale-paris-roses … -de-parfum#238425

На този сайт е със жълта кутия. Пазарувала съм от него и съм доволна. И аз не мисля че има нещо нередно с парфюма.

# 178
  • In transit
Magda, Athena, благодаря ви. Точно, като на снимката от fragrancenet изглежда опаковката на моя. Може би ме усъмни това, че не е толкова траен, колкото си мислех, че е. Simple Smile

# 179
Здравейте,

Някой дали е носил/притежава ето този парфюм?

https://www.fragrantica.com/perfume/Celine/Parade-57918.html

И може ли отзив? Търся си нещо лятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт