Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 818
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
Аз не бих подарила парфюм на такъв човек никога.
Как без да знаете вкусът му?
Хората на високи позиции получават много корпоративни подаръци парфюми и не съм сигурна, че бихте го впечатлила.
Бюджет да посочите, той е задължитен.

Всъщност познавам вкуса му, защото ми е мъж... От дълго време ползва и предпочита основно Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme. Търся нещо подобно за него, което да може да носи на работа освен горепосочения парфюм. Имам бюджет за парфюм от ценовите класове на Amouage или Xejroff, но не мога да се спра на конкретен. Мъжа ми е консервативен по въпроса с парфюмите, като целта ми е леко разнообразие, но без да се отклонявам особено от великото Миаке. Допадат му елегантни, добре конструирани аромати.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:40 от LesMacarons

# 151
  • Sofia
Хората на високи позиции получават много корпоративни подаръци парфюми и не съм сигурна, че бихте го впечатлила.

Всъщност познавам вкуса му, защото ми е мъж... От дълго време ползва и предпочита основно Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme. Търся нещо подобно за него, което да може да носи на работа освен горепосочения парфюм. Имам бюджет за парфюм от ценовите класове на Amouage или Xejroff, но не мога да се спра на конкретен Мъжа ми е консервативен по въпроса с парфюмите, като целта ми е леко разнообразие, но без да се отклонявам особено от великото Миаке. Допадат му елегантни, добре конструирани аромати.

Давам едно нестандартно предложение, защото моят мъж също много харесва Issey Miyake и обожава този парфюм:
Esencia pour Homme Eau de Parfum Loewe

https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Esencia-pour-Homme-Eau … Parfum-52268.html
Мисля, че го има за проба в Нотино.

# 152
Е напишете мъжът ми, какво значение има на каква точно позиция е.
Подарете ваучер и да избере сам или отидете заедно, щом е консервативен

# 153
Е напишете мъжът ми, какво значение има на каква точно позиция е.
Подарете ваучер и да избере сам или отидете заедно, щом е консервативен
Исках сама да избера. Споделих за позицията, защото искам аромат подходящ за корпоративна среда.
cutesmallcar благодаря 😊 ще проверя Esencia pour Homme Eau de Parfum Loewe

# 154
Вижте Zefiro Xerjoff

# 155
Аз не разбрах какво общо има позицията с вкуса за парфюми. Може би, че трябва непременно да е скъп?
На близък човек бих подарила парфюм, само ако знам че го харесва. Заведи го в парфюмерия или му поръчай отливки да си избере нещо. Особено за човек, който не харесва лесно парфюм или се придържа към един и същ дълго време. Това е сигурен признак, че шансът да го "уцелиш" е минимален.

# 156
Дами и господа, имам нужда от помощ. Търся парфюм за подарък на мъж. Той работи на висока позиция в международна компания и искам да взема нещо, което би било подходящо за ежедневието и/или за бизнес срещи. Трябва ми нещо, елегантно, трайно и носещо тежест и класа. От две седмици се ровя във ревюта и пирамиди и съм тотално изгубена.
Всъщност познавам вкуса му, защото ми е мъж... От дълго време ползва и предпочита основно Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme. Търся нещо подобно за него, което да може да носи на работа освен горепосочения парфюм. Имам бюджет за парфюм от ценовите класове на Amouage или Xejroff, но не мога да се спра на конкретен. Мъжа ми е консервативен по въпроса с парфюмите, като целта ми е леко разнообразие, но без да се отклонявам особено от великото Миаке. Допадат му елегантни, добре конструирани аромати.
Ще ги степенувам според моите предпочитания, но отчитайки и твоите акценти:
1. Ormonde Jayne Montabaco / 4. Montabaco Intensivo
2. YSL Opium Pour Homme
3. Acqua di Parma Colonia Intensa

И 3-те са в "кръвната група" на любимия му аромат, но всеки красив по свой си начин и носи собствена идентичност.
Сигурен съм обаче, че, когато го обгърнат бързо ще забрави "старата" си любов особено първото предложение Simple Smile.

# 157

И аз имам и харесвам L'Eau d'Issey Pour Homme. Имам още два на Мияке, които ми допадат и мисля, че L'Eau d'Issey Pour Homme Intense ще е много добро допълнение към L'Eau d'Issey Pour Homme. Другият - L'Eau Bleue d'Issey, е много свеж и ароматен.

Ако продължим с японската тематика Kenzo Homme EDP също е забележителен и страшно издръжлив. Всъщност такъв е и Bois Imperial пак на Биш, който също ми се струва подходящ за случая. Или Nishane Hacivat?

В Parfium.bg има добра оферта за Guerlain Homme EDP, който е чудесно лятно и дори целогодишно предложение. Много елегантен и добре блендиран и отличен за офис.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 08:15 от chilko

# 158
chilko, LSF MCMXIV
 страхотни сте! Благодаря. Ще прегледам предложенията.
 Бях забила между Aventus - Creed и Xerjoff 40 knots, обаче и двата не ми паснаха на 100% като усещане за правилност.

# 159
Понеже знам че тук има много почитателки на този парфюм, веднага споделям какво видях тази сутрин във Фрагрантика. Не знаех че ще има и такива версия.

# 160
  • Sofia
Хайде и аз с нещо интересно Simple Smile

Devotion Intense Dolce&Gabbana
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Devotion-Intense-96028.html

# 161
Какво е мнението ви за Alien на Mugler? Поръчах си Alien Goddess, но ми се струва, че няма особена трайност като го пробвах днес. Все още мога да отменя поръчката, но се чудя с какво да го заменя!

# 162
Много е писано за Alien. На мен ми е любим. Не знам всъщност дали е реформулиран скоро и какво представлява в момента, но този, който аз познавам, е плътен, траен и излъчващ парфюм с жасмин и дървесна подложка, подходящ за хладно и студено време.

# 163
Alien Goddess ми е един от най-любимите летни аромати. За мен е сравнително траен спрямо доста други летни парфюми които имам. Цял ден го усещам.

# 164
Ако се търси впечатляваща трайност като при първите издания на оригиналния Alien, не очаквайте да я намерите във фланкърите Goddess. И все пак за летен аромат е доста добро изпълнението и шлейфа.

Общи условия

Активация на акаунт