Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 940
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
Не знаете ли, че реклама във форума е забранена. Тука някакви приятелки на Валерия и рекламират боклучивите парфюми. Тя стана представителка на тези парфюми много след предаването, така че стига с тези рекламни трикове.

Моята най-любима Алегория е Teazzura, влюбена бях в този парфюм, но го спряха. Ако някой го види по сайтовете някъде, да се обади.

# 31
Не знаете ли, че реклама във форума е забранена. Тука някакви приятелки на Валерия и рекламират боклучивите парфюми. Тя стана представителка на тези парфюми много след предаването, така че стига с тези рекламни трикове.

Моята най-любима Алегория е Teazzura, влюбена бях в този парфюм, но го спряха. Ако някой го види по сайтовете някъде, да се обади.
Аз не съм приятелка на Валерия, нито правя реклама на парфюмите й, просто ми стана интересно и приятно да разбера какво ползва тя, както и Айлин, когато се върна обратно в предаването. Мисля, че този форум е затова, да се забавляваме и да споделяме, както за парфюми, така и интересни случки и факти свързани с тях.

# 32
Парфюмни,
отзиви за Monotheme ароматите?

Утре чакам куриер с AA Limon Verde 😎
Al, аз имам туберозата им. Има синтетична и леко мухлива нотка при мен. Стои си забутан и забравен в шкафа.

# 33
Лорелай, мерси 🌷

Видях че Nishane имат The X Collection TUBERÓZA, творение на Dominique Ropion.
Имате ли отзиви за този аромат?

# 34
Успях да видя дъното на Carnal Flower Frederic Malle.Такъв зор да свърша парфюм не съм имала.До края не ме остави усещането, че мириша на трушия или кисели краставички.Не знам откъде направих тази асоциация Simple Smile Аз да питам за Шанел Шанс О фреш едп...сравнен с тоалетната вода.Имала съм едт, сега се чудя, пак ли него да подновя или да пробвам новия едп.Благодаря на отговорилите Flowers Hibiscus

# 35
Лелееее....
Защо сте се мъчили?
Можехме да направим размяна 🙂

Чакам есента и ще си взема ново шишенце Carnal Flower, много ми е добре с този парфюм.

# 36
  • София
Някой от предната тема питаше къде в БГ може да се купи Nivea Sun.
Ето зареден е: https://makeup.bg/product/755653/

Marigold, благодаря за този отзив. Flowers Tulip :
Цитат
jasmin tisane, в Лисабон на най-главната улица, ще се разходите със сигурност. На 5 мин от мястото, от което се хваща известния им жълт трамвай има нишовя парфюмерия. На много лесно място е. Пробвяш спокойно, никой не виси да пази ценните тестери.
Тъй като скоро пак се очертава да се върна в Лисабон, ще посетя мястото задължително.
Иначе там се оказа истинско море от ниш и ексклузиви, точно в El Corte, където и първоначално възнамерявах да отида.
Поразгледах линията на YSL, Penhaligon's, новите Hermessence, Chloe.
От всички ниш линии на сърце ми легна Jumpsuit YSL - много красив, нежен и женствен.
Успокоих се, че любимите ми Cruel Gardenia и Joyeuse Tubereuse са си същите и още в производство (макар и на двойни цени). Изобщо - приятно си прекарах в El Corte, като циганче в сладкарница. Joy

# 37
Добро утро! 🌞
След 3 тура на duty free shop-a, така и не успях да си харесам абсолютно никакъв парфюм. 😏
Може би, донякъде Sailing Day на Maison Margiela, но не до степен да го купя. Много ми напоми на един стар акватичен Ейвън, който някога имах и обожавах.
Vanilla Sex TF също ми се видя интересен, но, разбира се, тестерът беше празен. 😤
Значи, страшно ме нервират с тия празни тестери. Как, по дяволите, се очаква някой да хареса нещо въображаемо?!
В крайна сметка, си купих книга.❤️
Разгледах и местната парфюмерия, пак нищо не ме грабна.
Туристите обаче се пръскат с ужасяващо тежки и сладки парфюми, които в жегата и високата влажност се превръщат в чудовища. Ла ви-та, удове, рози, мармалади... ужас и безумие.

Подарявам ви няколко кадъра (не можах да избера само един😁):

Скрит текст:

# 38
Прекрасна тема!

Аз за лятото много обичам Mojave Ghost и Bal d'Afrique на Byredo. Вечерно време харесвам Tom Ford Soleil Brulant.
Други, които основно обичам да въртя са Chanel Chance Eau Vive, Dune Dior, Coco Mademoiselle edt, Chanel 5 L'Eau.

SOTD: Mojave Ghost.

# 39
Напоследък през деня комбинирам JHAG Not a Perfume или Molecule 02 с Young Eisenberg. Young не е много траен, но за сметка на това е доста приятен за мен аромат, кремав, свеж и леко пикантен.

Вечер обичам да слагам Skin Clean с Alluring Fig Theodoros Kalotinis.

Днес на сляпо поръчах Eau Parfumee au The Vert Bvlgari и се чудя дали ще се харесаме с него. Някой има ли впечатления от този аромат?

# 40
Здравейте! Приятелка ползва Елизабет Арден, 5-то авеню, но се оплаква, че трайността му е никаква. Същевременно много и допада аромата и си търси нещо подобно. Проверих нотките, но как да потърся нещо подобно? Някой ако знае, моля да помогне.

# 41
  • София
Напоследък ми се носят аромати с липа. Най-често използвам липата на L'erbolario, защото е цитрусова и свежа. Днес тествам Tiglio Mirabilis, много реалистична липа, но не толкова свежа. Градината на мосю Ли също ми допада в жегите.

# 42
.Подарък ми е, но не е моят аромат. [url=https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/White-

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 13:28 от tamar

# 43
Аз днес разносвам хубаво Tilia Marc-Antoine Barrois.
Той е липов, хубав и много плътен парфюм с отлично излъчване и трайност. Леко ретро ми идва, носталгичен, но хубав.

# 44
След яко зеленясване напоследък, днес се самоизненадах - като бързах да излизам по обяд, посегнах малко напосоки, без идея какво ми се иска и си пръснах https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Vanilla-Leather-49969.html и ми е много комфортно с него в жегата все още. Спомних си колко много го обичам.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 16:03 от Dorry88

Общи условия

Активация на акаунт