Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 804
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
На мен и “класическата “ обувка ми е много грозна , дори нв съм тествала аромата заради опаковката .

# 316
Supreme ми харесва, но плодовете бързо изветряват. Имала съм и Legere и макар хубава версия, ми идваше силна във всеки сезон.

# 317
Някой попадал ли е на Issey Miyake Le Sel D'Issey из българските магазини?

# 318
  • Бургас
Парфюм за последните дни голямата ми любов Онър Амуаж.С доста пръски и в тези жеги ми се разкри различно и в по- ретро светлина, но пак го харесвам толкова силно.Разбрах защо някои го определят за леко ретро и имат право. Белоцветно изящество, леко накиселяващ на моменти от ревена.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 13:05 от Bright Crystal

# 319
А аз това лято пръскам основно Bdk Parfums Pas ce Soir и не ми омръзва вече три месеца. Не стига това, ами от една мостра на екстракта реших, че вече не мога и без него и сега чакам един Bdk Parfums Pas ce Soir
EXTRAIT DE PARFUM . То бива любов, любов...Smile  Определено има малко прилики, но екстракта е по-драматичен. Другият е по-дамски и се усеща крушата. Оказва се, че това е най-голямата ми парфюмна любов в два варианта.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 16:34 от Tit*

# 320
  • Бургас
Обожавам Bdk Parfums Pas ce Soir и на мен не ми омръзва, а и е много траен при мен.Уникален парфюм, един от най- хубавите ми.

# 321
Дами, отново съм в издирване на секси, завладяващ дамски аромат.
Подпис ми е Good girl, това за мен е интензивен, шлейфов, траен, прекрасен парфюм.
Но искам нещо подобно, да разнообразя малко.
Имала съм и имам много, но не съм намерила подобен, моля, предлагайте.
Опитвала съм Valentino donna born in Roma intense, Mugler Goddess, Prada paradoxe, Víctor & Rolf...

Предлагам един нестандартен вариант.

https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Far-Away-Glamour-56179.html

На мен ми носи същото усещане като обувката, макар да е съвсем различен. Траен е, но бързо утихва, обаче пък цената предполага безкрайно подновяване Simple Smile

# 322
  • Pazardjik
Нова обувка се задава, с интересна пирамида, ще я тествам поне, но бутилката!...... Бутилката грозна, по-грозна, най-грозна, така се моля да я сменят или поне 30 мл да ги направят в нещо по-поносимо ...Tired Face

https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-C … rmania-96558.html

Новата,,обувка,, изглежда супер сладко, ще се тества със сигурност. Ако ароматът прилича на старата ще е супер, но аз много харесвам класическата, та не съм много обективна.

# 323
  • Карлово
Дами, отново съм в издирване на секси, завладяващ дамски аромат.
Подпис ми е Good girl, това за мен е интензивен, шлейфов, траен, прекрасен парфюм.
Но искам нещо подобно, да разнообразя малко.
Имала съм и имам много, но не съм намерила подобен, моля, предлагайте.
Опитвала съм Valentino donna born in Roma intense, Mugler Goddess, Prada paradoxe, Víctor & Rolf...
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Rolling-in-Love-56402.html

Тук има някои нотки на обувката, но е мнооого по-добър.

# 324
Благодаря ви на предложението на всички ви❤️
Kilian.. сигурно е страхотно но ще съм благодарна на предложения около 200 лв, Kilian ми е малко извън бюджета..
Между другото какво ще кажете за Kenzo amour?
Много ли е ретро?

# 325
Kilian.. сигурно е страхотно но ще съм благодарна на предложения около 200 лв, Kilian ми е малко извън бюджета..
Много ли е ретро?
никак не е ретро, вижте пирамидата дали Ви е ок.

# 326
Много ли е ретро?

Kenzo Amour е много нежен и красив, направо ангелски. Препоръчвам да пробвате и YSL Manifesto!

# 327
А как е трайността и силажа на Kenzo amour?
Пирамидата ми допада, обожавам и ванилия, също и жасмин самбак, може да ми препоръчате парфюми с ванилия и жасмин самбак, с добър силаж.
Но Kenzo ще пробвам, заплюх си го.

# 328
  • Бургас
Нищо ретро няма в Амур Кензо.

# 329
  • Sofia
Не е ретро , но е задушлив мускусно-ванилов.
Видях ТТ Кирке в Лили и до него имитацията му за 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт