Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 813
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Да, аз имам Parade - много приятен лек цитрус, който определено не си заслужава парите. Доколкото знам е най-добре продаващия се от линията на Celine, но за мен фаворит е Black Tie, от тези които съм пробвала.
Parade e много елегантен, няма нищо бръснарско, лесен за носене, но и нетраен. Една Герланска Алегория ще свърши същата работа. Ако ви се харчат толкова пари, бих се насочила към Profumum Roma, Acqua di Sale.

# 181
Да, аз имам Parade - много приятен лек цитрус, който определено не си заслужава парите. Доколкото знам е най-добре продаващия се от линията на Celine, но за мен фаворит е Black Tie, от тези които съм пробвала.
Parade e много елегантен, няма нищо бръснарско, лесен за носене, но и нетраен. Една Герланска Алегория ще свърши същата работа. Ако ви се харчат толкова пари, бих се насочила към Profumum Roma, Acqua di Sale.

Много ви благодаря за изчерпателната информация

# 182
  • Виена
Mikkey, сестра ми обича и носи  Montale Rose Musk  от години, наистина мирише с часове и дни. И единственото фалшиво копие, което е купила, е от Нотино.

# 183
  • In transit
Mikkey, сестра ми обича и носи  Montale Rose Musk  от години, наистина мирише с часове и дни. И единственото фалшиво копие, което е купила, е от Нотино.
Много благодаря!

# 184
Заинтригува ме новият Devotion. Kак ли мирише лешникът? С бадеми имам много парфюми, ама с лешник???

Дано мирише на Нутела Grin
стрийте един лешник суров, един печен и ще разберете как мирише лешник,  нутелата мирише на още доста неща,  зависи дали търсите такъв тип аромат.  Преди доста време точно заради лешник си купих този сладур: https://www.fragrantica.com/perfume/La-Martina/Adios-Pampamia-Mujer-36344.html, после този https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Choco-Violet-42940.html, много харесвам  и https://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Mechant-Loup-2159.html,

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 15:13 от Dorry88

# 185
  • 🌊
Аз не издържах да чакам отзиви и си взех новия Candied Fantasy. Ще се види след 2 седмици как е, ако и той не ми допадне просто се отказвам да търся аромат на дъфка.

# 186
Дами, отново съм в издирване на секси, завладяващ дамски аромат.
Подпис ми е Good girl, това за мен е интензивен, шлейфов, траен, прекрасен парфюм.
Но искам нещо подобно, да разнообразя малко.
Имала съм и имам много, но не съм намерила подобен, моля, предлагайте.
Опитвала съм Valentino donna born in Roma intense, Mugler Goddess, Prada paradoxe, Víctor & Rolf...

# 187
YSL Black Opium! Моят фаворит за есента и зимата. През лятото ми идва задушлив!
Харесвам много Poison и Joy на Dior!

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 17:21 от Princess Sissy

# 188
И него имам..
Чудя се на някой от фланкърите на Good girl.?

# 189
Пробвай Good Girl Legere, шоколадов е.

# 190
  • София
А откъде сте си купила good girl,питам защото откривам разлика от мостра и от флакон на приятелка закупен от летище?

# 191
Пазарувам само от Нотино, мисля, че няма проблем оттам.
Legere не ми допадна, само него от фланкърите познавам.
Чудя се на Мансерите ли... не знам.

# 192
И него имам..
Чудя се на някой от фланкърите на Good girl.?
Аз също харесвам класическата обувка.Другата ,която ми е любима е blush(розовата),както и blush elixir. Пробвайте linterdit rouge Givenchy или Black opium le parfum.Последният днес го поръчах,да е готов за есента.

# 193
...отново съм в издирване на секси, завладяващ дамски аромат
Препоръчвам ти да тестваш
Скрит текст:

Не е подобен, но пък е доста привлекателен и възбуждащ мъжките сетива... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 194
  • Враца
LSF MCMXIV , разкажи повече за този Монегал.
Чудна пирамида има.

Общи условия

Активация на акаунт