Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 750
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
На мен ми харесва да усещам парфюмите си в различна среда, включително в морето. Докато плувам се нося в ароматна аура и ми доставя удоволствие. 
Но пръскам само на тила, за да не получа петна от взаимодействието на парфюма със слънцето.

# 391
  • виртуално
Днес съм с него, взех 30 тица, защото нямаше голям. Хубав е, но ги няма лешниците. Прилича доста, но те са трудни за пресъздаване. Иначе е силен и траен. Разбира се не като оригинала.
И аз взех вчера едно 30мл.
Много ми харесва и с едно пръскане го усещах 7-8 часа , докато оригинала откровенно не го понасям.

Винаги нося парфюм , на плаж и тренировки пръскам обикновенно по веднъж в косата

# 392
На мен ми харесва да усещам парфюмите си в различна среда, включително в морето. Докато плувам се нося в ароматна аура и ми доставя удоволствие. 
Но пръскам само на тила, за да не получа петна от взаимодействието на парфюма със слънцето.
Точно така правя и аз.
Винаги, винаги нося парфюм вк. и вечер за “лека нощ”. Само когато правя специална почивка на обонянието не нося около 10 дни и така веднъж или два пъти в годината.

# 393
Лично на мен от парфюм смесен с пот ми се повръща. Затова спрях да ходя по фитнеси. Слава богу около мен на плаж не ми се е случвало да ми мирише на парфюм (примесен с пот) , само на плажно мляко. Ако вечер мъжът ми си сложи парфюм в леглото ще го изгоня да спи на терасата или аз ще се преместя там. На мен изобщо не би ми хрумнало да си сложа нещо повече от крем след душа.  Явно съм по-чуствителна , отколкото си мислех, простете ако съм ви засегнала!

# 394
  • Sofia
Сиси, все тая дали на пот или на пот с парфюм. Проблемът не е в парфюма.

# 395
  • София
Супер интензивно се усеща парфюма при влизане в морето. Аз не се парфюмирам за плаж , но колкото и да се старая да не пръскам по косата тя се докосва до кожата, по която пръскам и поема  от аромата. Така че си нося парфюма от предната вечер.
За фитнес също не се парфюмирам специално, но ходя директно след работа.

# 396
На плаж съм в достатъчен периметър, за да не усещам чужди хора.
И няма драма.

Пробвах Ерба Пура в Истанбул това лято. Хареса ми много на кожа, и никога не съм го усещала върху някого. Не е популярен толкова колкото в България, явно. Бакара и химични дубайски мускове са навсякъде. Последните са ад под небето, и се чудя на носещите дали не са с пост-ковидно увредено обоняние.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 16:11 от Dez

# 397
При загряване на кожата, което се получава при тренировка, парфюма почва да се усеща по-интензивно. Смесен с пот “уханието” е задушливо до нетърпимост за мен. Да не говорим, че доста хора и от двата пола прикриват лошите миризми точно с парфюми . Усещането е меко казано отвратително. Намразвала съм любим парфюм , заради такава комбинация!

За мен парфюм само след душ, на чиста кожа  след крем и то ако не отивам да спя! Още повече , че харесвам ориенталски наситени аромати, а те определено не се носят навсякъде .

За плажа аз съм от хората, които се къпят, за да се изкъпят в морето 😂

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 16:28 от Princess Sissy

# 398
Aз съм пръскам като ходя на плажа, ама не на кожа, а на плажната рокля. Имам любими кокосови аромати, които асоциирам с плаж, та с тях. Силни гурмета обаче не са подходящи.

# 399
Парфюм върху дреха може да остави петно!

# 400
Може, но знаем как и да не остави.

# 401
Като казахте силни и трайни парфюми...Явно ми поомръзнаха летните аромати и ми се прииска да сложа Коко едп.Нося го само зимата покрай празниците, но си казах,  то захладня какво толкова.Не се шегувам, над 12 часа излъчва супер силно.Никога не се бях самозадушавала с парфюм, отделно съм с много слабо обоняние.Звяр ❤️

# 402
  • Sofia
Пробвах преди малко новото Libre на границата. Охххх! Къде е сега онова човече, припадащото, липсва ми Simple Smile
Много ми хареса, ама много! Някаква комбинация между основното и Le parfum e, но нещата, които ме дразнят в последния ги няма. Толкова е кремообразен, мек, някак елегантен и нежен… Чудесно попълнение, започвам да дебна оферта настървено 😂

# 403
Пробвах днес новият La Vie est Belle L'Elixir. 🍰🍓
Значиии, първо да кажа, че шишенцето е безумно красиво, с този наситено розов, почти червен цвят.❤️
За съдържанието не знам, дали ще съм обективна, защото бях яко полята с Уоманити (естествено).
Мога обаче смело да заява, че това нещо е термоядрено. И мазно, имам предвид течността.
Толкова е наситен, че аз, определено, не различавам отделни съставки, а една хомогенна, силна сладост. Ама сладост, няма туй-онуй, падат зъби. 😀
И не ми мирише на малини, а на виолетки! А сега де! 😁
Пълна купа с плодови драже бонбони, в която преобладават виолетките.
Ароматът е много хубав, макар и откровено детски.
Има някаква загадка в драйдауна, обаче мисля ще се прояви в студ по-добре.
Още се чудя, дали да не си го взема, иска ми се нещо ново.
Или да го пробвам самостоятелно първо... 🤔
Категорично не ми прилича на Black Perfecto, както твърдят във фрагрантика. Него съм го погребала в шкафа и все не му идва ред, някак тъжен и тежък ми е.
Докато този е фриволен и безгрижен. Повече на Pink Sugar ми прилича.

# 404
Здравейте, може ли мнение за парфюм Lalique Le Parfum. Марката не ми е позната, но ми я препоръчаха. Може ли който познава парфюма да ми каже как е като трайност, хубав ли е?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт