Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 744
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Имах мостра и не ми хареса.Има мъжко звучене.

# 406
Здравейте отновоо Simple Smile, моля Ви пак за мнения. Купих Devotion, харесва ми. Сега искам да Ви помоля, ако знаете парфюм бомба, силен и задушаващ като Mancera Velvet Vanille, моля Ви, споделете ги. Благодаря .Simple Smile

# 407
Имах път към една дрогерия и след като прочетох в движение поста на Аризона, реших, че и LVEB Elixir ще тествам там. За съжаление, не си пръснах аз, а консултанта и то беше такова свидливо пръсване, че след половин час едва го улавях върху китката си. Моменталното усещане беше малина - сладка, наивна и ... мазна. Сега, два часа по-късно от блотера усещам виолетката. Със сигурност ще го тествам пак - с по-щедро пръскане и в по-студен сезон, но не знам дали ще го искам. (Харесвам много изчистения силует на бутилките LVEB и в същото време ги намирам за дразнещо тежки.)

# 408
Не ми казвайте, че на плажа носите парфюми, моля ви!
Аз нося един, който другаде ме дразни.
Значи не се потите, не влизате да плувате и не ползвате дори душовете там. В противен случай просто е излишно. Ми тогава защо ходите изобщо на плажа?
аз нося парфюми на плажа. с 2 малки деца съм, много рядко се мокря над кръста.

Нося парфюмните води на sol de janeiro, както и Bronze Goddess и другите парфюми от серията.

# 409
И аз съм с sol de jeneiro , който е чсита водичка за мен .

# 410
И аз съм с sol de jeneiro , който е чсита водичка за мен .
идеално за плажа е, при мен траят 3-4 часа, не ми и трябва повече, така или иначе се прибираме и къпем преди обедния сън на децата. Следобед пак.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 23:25 от FreesiaR

# 411
Пробвах преди малко новото Libre на границата. Охххх! Къде е сега онова човече, припадащото, липсва ми Simple Smile
Много ми хареса, ама много! Някаква комбинация между основното и Le parfum e, но нещата, които ме дразнят в последния ги няма. Толкова е кремообразен, мек, някак елегантен и нежен… Чудесно попълнение, започвам да дебна оферта настървено 😂
Можеш ли да пуснеш линк или картинка, за да се ориентирам.

# 412
Супер , аз не го усещам въобще . Позлвах и Mancera jardin exclusive , bronze goddess.
Вече ми се носят по-тежки аромати , eclaire някой пробва ли го ?

# 413
Имах път към една дрогерия и след като прочетох в движение поста на Аризона, реших, че и LVEB Elixir ще тествам там. За съжаление, не си пръснах аз, а консултанта и то беше такова свидливо пръсване, че след половин час едва го улавях върху китката си. Моменталното усещане беше малина - сладка, наивна и ... мазна. Сега, два часа по-късно от блотера усещам виолетката. Със сигурност ще го тествам пак - с по-щедро пръскане и в по-студен сезон, но не знам дали ще го искам. (Харесвам много изчистения силует на бутилките LVEB и в същото време ги намирам за дразнещо тежки.)
Още се усеща на ръката ми, и това, което се усеща, много ми харесва.
Има една такава препратка към едновремешния, истински Magnetism, който си го спомня.
И забравих да напиша в първия си пост - нищо общо с който и да е Ла Ви, не че съм ги тествала всичките... сигурно затова ми харесва.
Определено ще го тествам пак.

# 414
Здравейте, може ли мнение за този парфюм, тежък ли е?
https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Trussardi-Eau-de-Parfum-67028.html

# 415
  • Sofia
Пробвах преди малко новото Libre на границата. Охххх! Къде е сега онова човече, припадащото, липсва ми Simple Smile
Много ми хареса, ама много! Някаква комбинация между основното и Le parfum e, но нещата, които ме дразнят в последния ги няма. Толкова е кремообразен, мек, някак елегантен и нежен… Чудесно попълнение, започвам да дебна оферта настървено 😂
Можеш ли да пуснеш линк или картинка, за да се ориентирам.

Заповядай: https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Libre-Flo … Flames-95623.html

# 416
  • The Evergreen State
Тествах днес Epic Woman Amouage и Lineage. Хубави са и двата, много. В Epic Woman усещам нещо десертно и традиционно за района, напомня на бяла халва със шафрон, и сладък захарен сироп с розова вода и канела, нещо съвсем леко дървесно в базата, искрящ парфюм, напомня малко на ЛВЕБ но екстракта с рози който е и също на един отдавна спрян парфюм Christian Lacroix Tumulte.  Харесвам Epic Woman, така както харесвам и Interlude Woman. Единствено за мен голям проблем е мястото за носене, трудно намирам ситуация в която да нося тези парфюми извън къщи.
Lineage обаче е нещо съвсем друго, цяла друга история. Кипарисно-смолист и едновременно акватично-минерален, мигновенно извиква картина на безлюден плаж, пясък и изкривени дребни кипарисови дървчета. Сещам се за Hermes Un Jardin a Cythere. Абсолютен унисекс без да клони нито в едната нито в другата посока. Lineage харесвам малко повече заради кипариса и смолата но за тези пари и Ермеса би ми свършил работа.
Guidance леко ме лъхва още като отворя кутийката но усещам нещо като плътен лешников пралинен гурманд а аз такива поначало не обичам та нямам големи очаквания там, ще споделя и за него като тесвам по-обстойно и останалите от мострите.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 07:34 от Athena

# 417
Нося си на плажа каквото и колкото си искам. То пък това оставаше, точно там да се съобразявам! Огромна площ, вятър, море, което отмива всичко.....Около мен на моменти усещам нещо от останалите плажуващи, но много за кратко, поради гореспоменатите причини. Къпя се на воля с вода и парфюми и ми е кеф  😀

# 418
  • Враца
Lineage е прекрасен, сочен аромат. Сякаш, току що излизаш от басейн.
Нося си го и на плажа.

# 419
Не ми казвайте, че на плажа носите парфюми, моля ви!
Аз нося един, който другаде ме дразни.
Значи не се потите, не влизате да плувате и не ползвате дори душовете там. В противен случай просто е излишно. Ми тогава защо ходите изобщо на плажа?
аз нося парфюми на плажа. с 2 малки деца съм, много рядко се мокря над кръста.

Нося парфюмните води на sol de janeiro, както и Bronze Goddess и другите парфюми от серията.

Права съм била 😂!

Аз плувам много, буквално съм непрекъснато във водата. Преди детето се гмуркахме с мъжа ми, а сега уча дребната да плува. Затова никога не ми е хрумвало да слагам парфюм за плажа, въпреки, че цяло лято сме по плажовете.

Общи условия

Активация на акаунт