Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 755
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Не, не съм.
Зарата са пуснали копие на Guidance, нападайте.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Stellar-Amber-95905.html
Слабичък е, но прилича. Пробвах го в Гърция, не знам дали го има вече в София.

Благодаря, поръчах си една 30-чка,ще си го взема през почивните дни да му се радвам.Wink

# 376
Днес съм с него, взех 30 тица, защото нямаше голям. Хубав е, но ги няма лешниците. Прилича доста, но те са трудни за пресъздаване. Иначе е силен и траен. Разбира се не като оригинала.

# 377
  • Sofia
Тези дни на ескалатор една дама зад мен демонстративно мина няколко стъпала и спря пред мен. Явно не и понесе шлейфа на Guidance.  Joy

# 378
Е той е ядрена бомба, на много хора не понася.
Сега всички ще носят Зарата сигурна съм, там такъв проблем няма.

# 379
Тези дни на ескалатор една дама зад мен демонстративно мина няколко стъпала и спря пред мен. Явно не и понесе шлейфа на Guidance.  Joy

Не че нещо, но има доста хора с астма и подобни парфюми са мор за тях. Да не говорим, че и на Бакардина тъй и не му мина модата за мое съжаление. Носи се от всякъде и е потресаващо.

# 380
А при цена към 450 лв. се носят отвсякъде копия.
Вътре в морето в Керамоти някой българин обгазяваше с Ерба Пюра. Знаете как мирише морето. Е там мирише на ментарляк Ерба.

# 381
Не ми казвайте, че на плажа носите парфюми, моля ви!

# 382

Бях си взела мостра от този Гуиданс още като излезе, веднъж се пръснах в офиса , два три спрея и после цяла седмица ми миришеше на здравец с още нещо в самата стая. Най-непоносимия за мен парфюм се оказа. Едва го изтраях да се отмирише. Дори Ерба Пура мога да изтърпя в сравнение с него. Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 11:31 от Tit*

# 383
  • BG-DE
И за моите сетива Guidance е откровено неприятен аромат затова и не ми е ясен целият хайп около него. Добре, че тук където живея не е популярен 😊

# 384
  • Враца
На мен ми харесва, искам го.. Sad

# 385
  • София
Аз нося един, който другаде ме дразни.

# 386
Една колежка явно наскоро е открила Бакара, навсякъде мирише на него. Бляк. По принцип го харесвам, но не и в работна среда и по цял ден. А и тя е от тези, дето се поливат обилно, и все с някакви атомни бомби. Бляк и пак бляк. Надявам се да го изпръска бързо Confused

# 387
И аз нося парфюми на плажа и мисля, че няма проблем ако е по-лек и съобразен със средата 😹
Много харесвам кокосови и плажни аромати които са си точно на място и ако не се прекалява всичко е наред.

Разминах се с едно момче в най-големите жеги, което се беше поляло с Tobacco vanille. Аз ако съм, мисля, че ще припадна на петата минута 😹😹

# 388
Значи не се потите, не влизате да плувате и не ползвате дори душовете там. В противен случай просто е излишно. Ми тогава защо ходите изобщо на плажа?

# 389
  • София
Значи не се потите, не влизате да плувате и не ползвате дори душовете там. В противен случай просто е излишно. Ми тогава защо ходите изобщо на плажа?
За да карам сърф когато има вятър.

Общи условия

Активация на акаунт