Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 79 388
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Тествах новото Libre Flowers and Flames. Прекрасен е в началото, но после леко заприличва на My Way и е доста лек. В смисъл някак слаб в сравнение с другите от линията, но различно и красиво цветно начало с малко кокос. Допада ми, но не съм сигурна че бих платила цената поне за момента.

Тествах и новият LVEB. Бонбони теменужка и захар.... не ми харесва нито един от тази линия.

# 631
  • Germany
Bright Crystal, да ти е честит и да си го носиш със здраве!
Много обичам да чета такива развълнувани, влюбени постове! Нали затова е хобито, да си открива всеки по нещо, което да го вдъхновява! Звучиш щастлива, само така! Парфюмът е истинско съкровище и пристрастяващ. Днес и моя приятелка, която го хареса от мен как ми стои, ми се похвали, че ходила да го тества, страшно й харесал и си купила стотица направо, да има! Така действа този парфюм, прави хората щастливи и неразумни Heart И аз съм с него днес, страхотен!

# 632
Ох, първоначално като видях съставките на новото Ла Беле реших, че абсолютно няма да е моя. Ноо сега като ви чета, толкова ентусиазирани, развълнувани почвам да се замислям. Иначе обожавам оригинала, интенса, роус и ириса. Споделете на вас допадат ли ви те? Просто за сравнение, разбрах че нямат много общо.

Нещо, което ме смути - тестера е бил скрит? Явно много народ ходи да се пръска... Аз не обичам да си пръскам непознат парфюм. Първо го подушвам от капачката или пръскам на картонче. Блотер ли се казва? 😊 Това ми е достатъчно да преценя харесва ли ми или не.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 20:45 от Dareland

# 633
  • Бургас
Пете, Kiss Ковачева, благодаря много съм щастлива, но не е само заради парфюма.GrinSparkling Heart Лилиум, Дивин е солено- сладък, женствен и със завидна трайност, има доста фенове.Даа, тестера беше скрит, извадиха ми го след като попитах аз.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:10 от Bright Crystal

# 634
И аз много харесах Libre Flowers and Flames на кожа. Най-кремест от всички издания досега, поне при мен. Le Parfum ми стоеше саупнест, и далеч не така благ. Пето Либре обаче не бих купувала. След 3 различни варианта, и повторен любим ЕдТ, мисля че ми стигат толкова.

# 635
В момента помирисвам новото Либре отново и отново.. точно ми ухае на къпано и на скъп шампоан. Но ми се струва, че го пускат късно. Май е повече пролетен..... някак. 140 лв. е в Нотино 30мл...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:06 от Annellie

# 636
Пете, Kiss Ковачева, благодаря много съм щастлива, но не е само заради парфюма.GrinSparkling Heart Лилиум, Дивин е солено- сладък, женствен и със завидна трайност, има доста фенове.Даа, тестера беше скрит, извадиха ми го след като попитах аз.

И мъжкия Scandal Absolu беше прибран в Дъглас на Витошка и като попитах за него го извадиха

# 637
В Солун на всички места имаше извадени тестери от всички нови парфюми, от La vie est belle даже имаше по два.

# 638
  • The Evergreen State
Темата се оживи с новите парфюмни предложения, много се радвам, че виждам и лица които пишат рядко вече.
Днес, подсетена от новото Шалимарче се пръснах за работа с миналогодишната ирисова лимитка. Обви ме с прекрасния познат ванилов облак - точно каквото ми трябваше в този облачен и влажен ден. Специално се отбих и до мола да тествам пак Барения, асистентката беше много мила и като помолих ми даде малка отливка. Присламчи се и друга асистентка и споменаха тези miracle berries, и те не знаеха какво са, но им ги били давали на трейнинга да ги опитат за да усетят парфюма по-добре.

# 639
Тествах отново Барениа и взех, че се влюбих.  Може би защото денят беше мрачен и дъждовен, но се разви чудничко на кожата ми. Май ще се вземем.

# 640
Аз от няколко дни се чудя какво да си купя за работа, което за е примерно до 120 лв за 30 или 50 мл от типа на baiser vole, gucci bloom... нищо приятно да не си хабя dior и chanel.

# 641
Аз много се заплеснах по това Клое, сигурно вече ще ви досадя, но вчера четири от моите приятелки извадиха телефоните и си поръчаха по една стотачка ..... много, много хубаво стои на моята кожа .... влюбена съм ....и излъчва като змей. Снощи бях на фризьор, измиха ми боята и тръгнаха да ми слагат маска ....от косата продължаваше да си носи аромата на Клое ....Heart Heart Heart

# 642
Как ги изхабявате тези стотачки? Аз 30 мл от любимите парфюми търкалям с години. Нямам колекция от много.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 00:12 от marigold_

# 643
Като гледам как съм го подкарала последният / вече ми е неудобно да му спомена името Joy /, ще имам най-много до края на другият месец ......

# 644
  • Бургас
Мака, с глас ме разсмя вече вика ми е неудобно да му спомена името.Grin Честит да ти е много комплименти да ти носи още.Stuck Out Tongue Closed Eyes И на мен ми е неудобно вече да ви занимавам с моя Мон ТА СЕ СПРЯХ.Mask

Общи условия

Активация на акаунт