Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 79 376
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря Брайт Heart , заклевам се отнесе ми главата този, който няма да споменавам ....продължават да ме питат с какво съм където мина .....

# 646
Не знам защо ама мен нови парфюми рядко ме впеяатляват, повечето на пазара са ми безлични, затова предпочитам да откривам стари аромати. Някой тук, на скоро, беше споменал за Jil Sander Simply, че се намирал жече трудно, и това наостри вниманието ми към този парфюм, още повече, че нейната естетика много ми допада, зачетох се и си мисля, че е нещо, което би ми допаднало доста, в моя жанр е. Сега ще го издирвам и аз Laughing

# 647
Не знам защо ама мен нови парфюми рядко ме впеяатляват, повечето на пазара са ми безлични, затова предпочитам да откривам стари аромати. Някой тук, на скоро, беше споменал за Jil Sander Simply, че се намирал жече трудно, и това наостри вниманието ми към този парфюм, още повече, че нейната естетика много ми допада, зачетох се и си мисля, че е нещо, което би ми допаднало доста, в моя жанр е. Сега ще го издирвам и аз Laughing

И при мен е така, аз пък благодарение на темата открих и закупих забравени стари любови - Ultraviolet Paco Rabanne и Jeanne Lanvin Couture Lanvin.  Толкова съм щастлива. Носят ми спокойствие и лека носталгия. Значи, ако намеря и Midnight Poison Dior ще съм напълно доволна.

# 648
Като заговорихме за стари любови, някъде да сте мяркали Dolce Vita на Dior?

# 649
Като заговорихме за стари любови, някъде да сте мяркали Dolce Vita на Dior?
В Нотино го има

# 650
  • София
И аз от скоро се връщам към много стари любими парфюми, които съм имала и разбрах, че някои не ми харесват , както преди. Последно си взех Ultraviolet на Paco Rabanne. Така обичан беше….., но не е моя аромат определено и ще го махам ☺

# 651
Съвсем скоро и аз попаднах в една парфюмерия на Ultraviolet, върна ми едни асоциации, които за нищо на света не бих си припомнила отново. А и съм била момиче преди 22 години Grinning

# 652
  • Пловдив
Мнение за BoucheronPlace Vendome?
До сега Boucheron Serpent Boheme ми беше от любимите... Simple Smile Дали да стрелям на сляпо за първия?

# 653
Тествах днес последните най-обсъждани аромати в темата.
Новото Клое е много мое на първо четене. Закупих 10 мл за разносване все пак, за да се убедя. С намалението от 20 % в Дъглас, се получи добра цена, мисля. Е, не като офертата в makeup, но все пак...
Барения.... Мноооого ми хареса въпреки силното билково начало, което малко ме смути. Откакто напръсках китката си, не спирам да я душа. Ще го мисля, но май няма да е дълго 😁
И новия Ла Ви. Не ме впечатли, въпреки че съм отявлен фен на оригинала. Не е лош; бих го носила, ако ми го подарят, но не бих го купила.

# 654
  • на терасата
Мнение за Boucheron Place Vendome?

Категоричо не е от модерните напоследък аромати. Парфюм за зрели жени, според мен, както и не е лек, офисен аромат. Не ми стана любим, но ме радваше умерено. Носих го зима и пролет и мисля, че иска топлина. Моята кожа е суха и студена, съответно зимата не ме радваше така, както като се позатопли. Зимата ме обгръщаше с някаква строгост. При по-топлото време разкри красотата си, но свърши и не съм го подновявала.

# 655
Може ли мнение за Chloe love story? Никъде го няма за тест. 😊😊😊

# 656
Love story EDT или EDP? Миришат различно. Единия е по цветен, другия има повече рози в него. Има и трети Sensuelle. Намират се чат пат за проба. В магазина на Нотино винаги имаше бройки и от трите за проба.

# 657
  • Бургас
Снощи пръснах един спрей в капачката на ЛВЕБ Еликсир, след малиновия взрив утихва в бонбони виолетки.На кожата ми не е така! Теменужки са, но бързо се разсейват и се преобразява до нещо уникално не е виолетово обаче, и кожа не усещам аз.И да, има нещо от Аура Мюглер тук и за мен.

# 658
Едп. Но ми се струва че вече не е порелярен с причина.
Новото ла ви е бел защо ми мирише така монотонно само на бонбони и виолетки... никога не бих предположила че е скъп парфюм.

# 659
Love Story EDP си го припомних точно миналата събота. Усещам рози в него, чист, сапунест, намирах го за елегантен парфюм преди, сега ми се стори скучен. Аз лично бих си избрала нещо малко по актуално. Трайността му също е средна към ниска. Става за ежедневието, за работа, но не мисля че някой ще го забележи особено или комплиментира. Имаше някъде по сайтовете тестер на много ниска цена, скоро го виждах.

Общи условия

Активация на акаунт