Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 78 608
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за мнението ви. Много полезно!
Отпада значи. Чудя се какво да си взема, а ми е важно да се усеща около мен и да ухае приятно. Gucci Bloom, Armani Si... новото Libre flowers and flames но 30мл за 140 лв.. искаше ми се нещо под 100лв да е.

# 661
Аз съм с две ръце за Boucheron Quatr или Satine нa Lalique.

# 662
Не съм много на "ти" с мъжките арабски парфюми и затова ще помоля за малко помощ - търся за подарък за мъж на 54, не е взискателен . Ще помоля за предложения. Имам дамския вариант на този и ми харесва. Какво ще кажете за мъжкия?

Плюс един глас за quatre на boucheron

# 663
Не познавам този ,но от мъжките арабски съм пробвала и харесвам- https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Detour-Noir-70748.html ,  много ,много ми хареса.

Аз бих погледнала и на Armaf club de nuit intense и обикновената версия, страхотни са.

# 664
Annellie, Armani Si e разкош.

# 665
И аз много обичам класическия Armani - Si, новия Flower & flames е разкошен, но доста белоцветен, само за почитателките на тези нотки. Gucci -  Bloom класика, също белоцветен. Любимият ми от тази серия е Nettare di Fiori, но може да дойде задушаващ и леко състаряващ. Сега за есента аз съм наредила Flowerbomb, Cosmic на Кайли, Burberry Goddess Intense, също така горещо препоръчвам Eau Des Merveilles. Това е една страхотна красива композиция и за есенно и за зимно време. Портокалови корички, мирише луксозно. Не е цветен, но е много елегантен според мен. За есента съм приготвила и Very Floral на Живанши, много е траен заради амроксана. Miss Dior 2024, Idole - Nectar. Сега се сетих, много харесвам So scandal!! Белоцветен, носи шелйф, траен е и страшно приятен. Аз го нося целогодишно.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 13:05 от Lale_Lili

# 666
Annelie, Love Story EDP ми е изключително любим, за пръв път тази година не го поднових за лятото. Много слънчев и чист, но наистина неотличаващ се. Все повече осъзнавам, че не рискувам със смели аромати, а животът е кратък. 😅

# 667
  • Чукарландия
Mimeto74, сега е момента да се включи Deetron! 🤗
А ето моите мъжки любими арабелки:
Qaa'ed Lattafa Perfumes
Bade'e Al Oud Oud for Glory Lattafa
Egra Men Rasasi
Sheikh Al Shuyukh Luxe Edition Lattafa
Khamrah Lattafa Perfumes😉

# 668
Вчера вечерта се парфюмирах със Cinema, ами много си е хубав, нищо че е леко ретро.

Ще си търся сега из сайтовете да си взема едно шишенце резерва

# 669
Love Story EDP за мен е белоцветен, аз не усещам рози. Харесвам го и аз, сдържан и средно траен.

# 670
Love Story ще го потърся за проба

# 671
Не съм много на "ти" с мъжките арабски парфюми и затова ще помоля за малко помощ - търся за подарък за мъж на 54, не е взискателен . Ще помоля за предложения. Имам дамския вариант на този и ми харесва. Какво ще кажете за мъжкия?

Плюс един глас за quatre на boucheron

От арабските Rasasi Fattan (като Terre d'Hermès EDP), Lattafa Asad (като Dior Sauvage Elixir), Lattafa Qaed Al Fursan, Rasasi Daarej, Lattafa Liam Grey и Afnan Turathi Blue (макар че е за по-топло време)

Други предложения на цените на арабските са Bentey for men Intense, Mauboussin Homme, Boucheron Jaipur и CK Obsession for men

# 672
От тази линия на Клое, харесвам най-много Chloé L'Eau de Parfum Lumineuse защото има ванилия в него и не го прави изцяло цветен, а комбинацията жасмин-ванилия и балсамови нотки я обичам. Та този за мен е най-носим, но като цяло не съм голям фен на парфюмите на Клое.

# 673
Gucci bloom edp
Boss the scent for her intense или le parfum беше но мой интенз кафеншкаво тъмно шише 
кой е по добър дами
тествах блум а вториа беше със счупена капачка но усетих леко и ми допадна

# 674
  • Бургас
За мен лично Гучи Блуум, уникален парфюм е, а и щом сте си го харесали купете си него.За почитатели на жасмин и тубероза.

Общи условия

Активация на акаунт