Хайде не се майте...стари кучета се знаем - среща на Искам бебе :)

• 13 049
  • 250
  •   1
Отговори
# 180
Добро дете. smile3560 Mr. Green

# 181
Na 19-ti,dobre e ,samo 4e mnogo typo tova bez opredeleno mqsto  Thinking

# 182
  • Стара Загора
И аз незнам де ще е срещата  Rolling Eyes Тръгваме..спираме в Арбанаси и като намеря хубава кръчмичка слизам от колата и сядам да ям Mr. Green
Който пристигне в Арбанаси да звънка...мисля, че така най-лесно ще се намерим понеже непознавам Арбанаси и ей така ще скитам и ще търся  Crazy

# 183
И аз незнам де ще е срещата  Rolling Eyes Тръгваме..спираме в Арбанаси и като намеря хубава кръчмичка слизам от колата и сядам да ям Mr. Green
Който пристигне в Арбанаси да звънка...мисля, че така най-лесно ще се намерим понеже непознавам Арбанаси и ей така ще скитам и ще търся  Crazy

E bravo,az misleh da presko4a za 2 4asa,ama taka bez organizaciq de 6te vi dirq bre momi  newsm78

# 184
E bravo,az misleh da presko4a za 2 4asa,ama taka bez organizaciq de 6te vi dirq bre momi  newsm78

Е, то пък Арбанаси е едно огромно и космополитно място Mr. Green

# 185
  • София
Аз вече си направих резервация за хотелски комплекс "Загорие" в Арбанаси Party
Дея, душицо, ако се притесняваш, може с теб да се чакаме в 13 ч. на площада Wink
А ето и хотелчета разни за резервация http://www.arbanassibg.com/page.php?lang=bg&dir=2

# 186
И ние имаме резервация, във вила Творческа Mr. Green. Да видим кво и толкова творческото на таз вила Wink

# 187

Е, то пък Арбанаси е едно огромно и космополитно място Mr. Green

moje i da e stanalo,znam li ???Abe....

Lea,mila 6te se 4uem ,za6toto ne znam koga 6te svur6a az moqta rabota do obqd,no dolu gore po tova vreme 6te e  Heart Eyes

# 188
И ние имаме резервация, във вила Творческа Mr. Green. Да видим кво и толкова творческото на таз вила Wink
красива е и всичко й е ок на вилата, големият недостатък са тънките стени - не можеш да пръднеш спокойно в тоалетната. И т.н.

# 189

Хихихи, да му мислят Гризока и нейния възлюбен, че ще бъдем комшии Mr. Green

# 190
красива е и всичко й е ок на вилата, големият недостатък са тънките стени - не можеш да пръднеш спокойно в тоалетната. И т.н.

Въх, това е сериозен недостатък   tiptoe  smile3550 Сега ако кажеш, че и леглата скърцат... 1countingsheep

# 191
  • BABYLAND
Ах, Гризке, палавнице такава.  Mr. Green

# 192
нашето не скърцаше. Беше една прекрасна спалня с рамка от ковано желязо, със завеси,  виж: http://images17.snimka.bg/002882033.jpg

# 193
 thumbsup супер е била стаята, че и с бебешок са ви я дали, не е честно Sad

# 194
те май всички стаи са различни, не се повтарят. Доста творчество са вкарали в интериора де. Ха дано и на вас ви се падне стая с бебе  Wink

Общи условия

Активация на акаунт