Хайде не се майте...стари кучета се знаем - среща на Искам бебе :)

• 13 049
  • 250
  •   1
Отговори
# 195
Ееее, супер стаички - да видим на нас каква ще се падне Laughing

# 196
Ми хайде дано сме улучили с избора Wink

# 197
мацки шъ ма прощавате ама ако раздават бебешоци и то такива сладурчета вземете едно и за мен.МОЛЯ ВИ Blush

# 198
  • BABYLAND
Направо да грабват кошницата/количката  и да я пълнят с бебета.  newsm71

# 199
  • ГОре на черешата...
...

# 200
  • BABYLAND
МАРИЕТКЕ, ти не се спотайвай, ами прескочи до срещата. Близко ти е! Момичетата са много готини, така че определено ще останеш доволна!   bouquet

# 201
Добре, поемам ангажимента да уловя всички бебешки вибрации, пращящи наоколо, и ще раздавам на желаещите  babydust7 babydust7 babydust7 Мушмороче, и ти си в списъка  Peace

# 202
  • ГОре на черешата...
Голдънче, ти що ме издаваш Blush...

# 203
 Гризката ей тва се казва колегиалност и разбиране.ще си чакам пратката Hug Blush Mr. Green

# 204
  • ГОре на черешата...
Мушмороче, тя и Рожбето пращаше зимата колети, ама да знаеш - на всичките им е объркала гащите Crossing Arms...

# 205
 Joy Joy Joy
тя РОЖБЕТО си е русо по рождение така че не ме учудва.абе да ти кажа аз нямам претенции за гащите и колетите кот дойде. Mr. Greenсамо да идва вече че претоварваме сървъра(требе място да освобождаваме за новичките)

# 206
Мале, колко нови имена. Аз до Арбанаси няма да мога да стигна,но снимките ве4е ги 4акам с нетърпение!   Hug

# 207
  • BABYLAND
Milian , радвам се да те видя. Съвсем ми се изгуби от погледа напоследък, хубаво е че се разписваш   bouquet

# 208
  • BABYLAND
Голдънче, ти що ме издаваш Blush...
   Ми щото като си близко, защо да не минеш?

# 209
  • София
Стягате ли багажа вече за срещата Wink Аз чакам с нетърпение края на работния ден Grinning И Имам вече конкретно предложение. Искате ли да обядваме в Извора (или Изворите беше) newsm78

Общи условия

Активация на акаунт